• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    IF_
    IF_ --- ---
    No mne treba psi po granulich smrdej teda:) i mOje po mase ale to za chvili vysumi vetsinou:) cim teda krmis?

Btw to si uzijes pri prezubeni,to je teprv oder...
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Jo, a co mám dělat, aby mu tak strašně nesmrdělo z tlamičky? Když mě de olízat, je to jak kanál :D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    IF_: to natruc urcite neni, kdyby bylo, tak se pak se mnou doma vubec nebavi :)
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    IF_: už jsem taky vypozoroval za ten rok že líná vždycky v určitym období (víc) :)))
    IF_
    IF_ --- ---
    Zklamu vas na srst pomaha fakt jen ten furminator..da se pridat do stravy treba zinek,ale ted je proste obdobi kdy linaj.

Ad obojek: ty stenata to fakt nedelaji natruc,ale protoze je jim to neprijemne,jak bylo psano,chce to nejlepe zvykat pomalu doma. Spousta lidi to taky resi ksirama,ja jsem docela odporce protoze s nima se nenauci netahat na voditku.
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    TWARR: to jsem chtěl přesně napsat předtim :D
    TWARR
    TWARR --- ---
    btw jeden z nejlepsich "vitaminu" na srst je furminator ;D
    TWARR
    TWARR --- ---
    AMAZONKAAA: tak zrovna na dvorku ho muzes na to voditku naucit, ale idealne fakt zacit s temahle vecma doma, bez vnejsich rusivejch elementu.
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    TWARR: bydlime docela u silnice, nechci ho tahat pul kilaku do parku mezi ostatni psi dokud nemá očkování, tak chodime jen na takovej mensi travnicek, ze do zacatku dobry, ale na volno bych se u te silnice bala, ze se splasi, zacne blbnout... nastesti pod barakem mame dvorek, kde ho muzu nechat beze strachu, ale neni to ono
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    AMAZONKAAA: on se tak něják naučil sám a popravdě mám ho skoro furt na volno a vodítko mu dávám jen když na mě někde čeká(před krámem nebo tak)
    BLOODANDSOIL: taky bych rád nějáký doporučení i když když ho pravidelně češu neni to tak hrozný.
    BLOODANDSOIL
    BLOODANDSOIL --- ---
    ahoj mám dotaz jaké jsou nejlepši vitamíny pro JRT na srst ať nepadá??? dík
    TWARR
    TWARR --- ---
    no tak v prvni rade rozhodne neskakej jak chce, i kdyz je to stene ;)

ja kdyz si pred trema rokama privezl miu a vystupovaly jsme z auta, tak na mne pri pripnuti voditka zacla vrcet a taky vubec nechtela. a protoze to byl prvni pes, tak jsem byl taky pekne vyplasenej, ze "co se to deje, proc se to deje" ;D
    me stacila duslednost a obcasna motivace, i kdyz teda ja s ni casto chodil vic na volno. ono jak je to male, tak to za tebou porad chodi ;)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    AMAZONKAAA: Zkus nejdřív doma nasazovat jen oboječek, pak mu dej lehké vodítko tak aby ho tahal za sebou. Štěňátkům to trvá než si zvyknou na vodítko, chce to v klidu a pomalu, nespěchej na něj :)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    A jak jsi ho naucil chodit na voditku? tenhle hyserka se zasekne, odmita udelat krok, a nadává mi pres celou ulici. naproti mame stredni skolu, a ti studenti na me vzdycky koukaj jak na nejvetsiho tyrana. uplacim jak muzu, premlouvam, delam opicky, takze ve vysledku jsem jeste za magora... Nevim jak mu to vic zprijemnit. naucit se to musi, a nerekla bych, ze nejak specham
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    AMAZONKAAA: Frankie taky prospal den když jsem ho dotáhl domů ale fakt je že jsme měli dva psíky takže se aklimatizovali velmi rychle :)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    _DUX_X_: Domácnosti budu velet ja :D Kocour je jen uraženej. Ale už je to lepší, už přestal trucovat a nechá se pohladit a dokonce se přišel pomazlit. Žolík zatím furt jen chrápe, takže dává Mikešovi prostor k očuchání :)
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    AMAZONKAAA: je boží :) akorát to vypadá že domácnosti bude velet kocour :D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Tak to je on:)

Tahle je strašně mázlá, ale je úplně první doma :)

IF_
    IF_ --- ---
    Dospelyho psa jsem prejmenovala za 3 dny:)

A nahod fotky malyho.
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    AMAZONKAAA: oni si na jméno zvyknou neskutečně rychle :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam