• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier

Jack Russel Terier

ZKUŠENOSTI - FOTKY- NÁZORY!

rozbalit záhlaví
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    KROMANON: mně dělá to samý. když je nějaká motivacce, tak je schopnej letět jak blázen a když ne, jen se vracíme z vycházky (a možná právě proto), tak dělá přesně to co tady popisuješ. tedy na těch schodech:)
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    KROMANON: řekl bych že laxnost že to prostě nemá rád
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Cau, spud mi dycky nerad chodil po schodech - nemam vytah a mame do bytu 24 schodu. Obcas se zastavi a leze jak kdyby mel umrit, o dvacet min pozdeji veleti jak raketa. Ty slabsi chvilky jdou typu: predni nohy na horni schod a pak zadnima hop, zas predni o schod vys a zadnima hop. Problem? nebo vlastnost? Jinak se absolutne neprojevuje jakkoli problemove.
    TWARR
    TWARR --- ---
    a to uz jeden odcestoval, takova pekna "rodinka" to byla ;))
    TWARR
    TWARR --- ---
    IF_: husty ;))

a nasa tlupa, do nedele zbyde uz jen mia, gus a jessina ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    PARSON RUSSEL TERIER - Uherské Hradiště, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/16235871/PARSON.php

Samej beloch...
    TWARR
    TWARR --- ---
    tak jeste tyden a je vymalovane ;))
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    MATHEA: je to stene, z voditka ho poustim na kratkem asi 20 metrovem useku a nebo, kdy potkame hraveho pejska. Ale jinak je to opravdu masina na hovna, a nevim, kde se to v nem bere. Vzdycky rano musime davat pozor, kam slapem. a to s nim jdeme celkem pozde vecer a brzy rano.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    AMAZONKAAA: tak krmeni tesne pred vencenim bych si odpustila, pokud to teda neni jen na vycurani/vykadeni na voditku. Po zradle ma mit ten pes nejakou chvili klid..
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    KEJKA: zkousela jsem to stejne, ale on sezral vsecko a pak blil... ted dostava tesne nez jdeme ven, protoze nam k tomu jeste dela bobky, kdyz hned nejdem .D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    AMAZONKAAA: nikdy jsem s tím problém neměla... Kámo vždycky dostával jíst současně s námi... je fakt, že jsem mu dávala do misky vždycky víc, aby věděl, že mu to nikdo nesní... a takový to štěněčí praní o jídlo ho přešlo hned po tom, co zjistil, že jeho jídlo je opravdu jen jeho a má ho dost... nevím...
    TWARR
    TWARR --- ---
    mia prestala hltat, kdyz mi v jejich asi trech mesicich spadl ze stolu balik eukanuba susenek a ona ho celej ztlaskala, kdyz jsem nebyl doma :D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Ja mam zas problem s tim, ze ten nas blb strasne hlta, div se nezalkne, poridila jsem i tu "protihltaci" misku, moc to nepomaha, myslite, ze to s vekem prejde?
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Myslim, že budou z jednoho hnízda Kejko :D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    MATHEA: no náš Kámo už jí to tam dokonce i podělal a poblil, ale nevzala to tak, jako že mu toho nandala víc, než dokázal pojmout jeho žaludek a že mu dala něco co neměl... prostě marnej boj
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    Jááááj Amazonko, nemáte náhodou stejnou babičku jako my? nebo jsou všechny takhle přestarostlivělý...
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Měli jsme se jet babičce ukázat se štěňátkem na návštěvu na oběd. Babička:"Tak vám udělám bramboráky, a Žolík si dá k obědu co?"
    "No, víš babi, on je pes, a my vlastně ani přijet nemůžeme..."
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    KEJKA: A nebo tam s nim jezdit, ale psa mit proste neustale pod kontrolou, klidne na voditku a s kosikem.. ja resila tyhle veci vzdycky s "tchynema", nevim proc, ale vsechny ty baby mely neustale potrebu mejm zviratum neco cpat.. od pecenejch kosti, sladkosti, po odpady z kuchyne.. to tajny davani vyresilo vzdycky az to, kdyz se mi pak na jejich skvostnej koberec zeblila cuba a ja pro tchyni dosla, ukazala ji, co vyblila a vysvetlila, ze se sakra ma zeptat, nez tem psum neco da, jestli to smej. Ale byla jsem tam dycky na vic dni no..
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    BLUDICKA: tak on Kámo obézní není, je to přece jen Russlík a dobře rostlej, pohyb vyžadující a normálně po psím živenej... jen mám strach aby mu prostě nezpůsobila těma jejíma dobrotama opravdu větší problém, než jsou zažívací potíže (který má vždy po návštěvě tam) a domluvou ani vyhrožováním to neprochází... mám na to svýho psa moc ráda - nehledě na to, že se pak zlobím i za to, že žebrá - to je další věc - byl naučený že má svoje jídlo a do našeho mu je prdlajs - teď je schopný si vylézt na stůl a sežrat nám (přestože jen piškotovo smetanový) dort z talíře... málem jsem vyskočila z kůže, jak si to vůbec dovolil, když to nikdy nedělal...

prostě rozhodnuto, ikdyby se bábi měla ustýskat... nebudu z něj dělat somráka se zničeným trávením... na to ho opravdu moc miluju
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    KEJKA: babičce to jistě bude líto, ale ono mít rád psa znamená především cítit za něj zodpovědnost, tedy starat se o to, aby byl co nejdéle zdravý a aby žil bez zbytečných obtíží, které s sebou obezita samosebou přináší...
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    BLUDICKA: myslím, že tam pejsek právě přestal jezdit na návštěvy...
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    KEJKA: s tímto typem laskavých babiček nehneš:-(
    Vidím to na paní ze sousedství - umřela jí fenka, trpasličí pudlík, tak si vzala z útulku jorkširku (asi s něčím kříženou); mladou, asi dvouletou anebo tříletou.
    No a zase už ji krmí stylem: šest knedlíků, flák masa a pořádně zalít svíčkovou, v mezičase mezi snídaní, obědem a večeří pak buchtičky, koláčky, sušenky, piškoty.
    Na procházky samosebou jen na vodítku a kolem baráku, paní už je stará a moc toho neujde.
    Z fenečky je už teď koule (ty její porce by nesežral ani ,ůj třicetikilový aktivní pes...a to nemluvím o skladbě jídla!!) a nijak nepomáhá, že dýchavičná koule byla i z té pudličky, která konec svého života protrpěla se srdeční chorobou a těžkou dušností:-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam