• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Na včerejším Folkovém Podviní. Roste jako z vody. A dneska prvně zvládnul jít na místo, po povelu. Je to pašák. (Pardon za velikost)

TWARR
    TWARR --- ---
    za chvilu ji sezere ... teda i kdyz, vcera to furt zkousel barzojku, ten na to prisel rychle ;D
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak doufam ze to pozna z toho prukazu puvodu:)
    TWARR
    TWARR --- ---
    podle me, v tom porad spousta lidi nema jasno, jestli prt nebo jrt, ...
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    IF_: Mi příjde spíš jako parsonek :(
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    TWARR: jo už plnánujem návštěvu :-D tak se chystej na dalšího zmrda do smečky :-D
    TWARR
    TWARR --- ---
    kazdopadne je nesmirne zajimavy pozorovat povahovy rozdily mezi miou a gusem, stejne tak se uplne jinak chovala mia, jako stene. takovej psi socialni experiment na 15let ;)))
    IF_
    IF_ --- ---
    JRT s PP...

Daruji Jack Russell terier - Frýdek - Místek, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/16480172/Daruji-pejska-JRT.php
    TWARR
    TWARR --- ---
    huhubamboo fruit mix with duck slavi uspech na obou frontach ;))
    TWARR
    TWARR --- ---
    _DUX_X_: kamarad mel civavaka a ten miu taky porad zkousel drandit ;)) co je horsi, ze to jde uz i na guse. mia se v dobry vire pri hrani polozi na zada a gus pochoduje a zacnej aerobik ;D
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    TWARR: hh perverz :D já mám doma ještě přítelkyně čivaváka a Frankie ho prcá v jednom kuse :D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Takže Brno žádný?
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    TWARR: :D ... tak to ten náš chytal vysavač a kousal do něj, jinak je to vychcan malej :) .... zrovna teď se nudil, tak chodil kolem mě a drbal se sám o mojí ruku, vždycky patřičně olízl jako poděkování po každým pohlazení/ poškrábání a šel znovu dokola :))
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    TWARR: by přece chudák zbuhl kdyby se hejbal, to nemůže dopustit.. :-D
    TWARR
    TWARR --- ---
    IF_: nerikam, ze neni, ale ze se mi tak ve smecce nejevil proste no ;))
    KEJKA: todle dole je gus po prichodu domu, prvni den, ale von tak cumi jako nouma porad ;D dneska zametam v kuchyni a on si napochoduje doprostred mistnosti a sedi, cumi a otaci se za kostetem ;D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    TWARR: kouká jako náš Kámo, když jdeme pryč a jeho necháváme doma :) ... v tu chvíli je to ten nejsmutnější pes na světě, a to že se za chvilku vrátím mu nevysvětlím... jako potrestání nás pak štípe předníma zubama do nohavic - občas se trefí i do masa, ale je to s radostným skákáním :))
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: Vždyť je nádhernej....:(
    TWARR
    TWARR --- ---
    on byl tyson "nejosklivejsi" ;)) teda me tak prisel, mezi vsema, ale samotnej se mi libi ;))
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: Zbarvení přesně dle mého gusta:)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KARYSLAV IF_: Je to Parson, to jsem zapomněl. Jejich máma byla dost vyšší než normálně, táta ale zase menší, takže z něj bude bůh ví co :-D Ale stejně bych ho už za nic nevyměnil.

A tady jedno aktuální krmení dravé zvěře…

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam