• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier

Jack Russel Terier

ZKUŠENOSTI - FOTKY- NÁZORY!

rozbalit záhlaví
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: neboj veterinář to monitoruje. Tím že má "obě" myslím že by měly být sestoupený, ale zatím těžko říct. Příští týden s ním jdu znova k veterináři na vzteklinu tak se na to koukne zase.

Kdyby ne tak samozřejmě o nutnosti vyndat to nesestouplý varle vím.
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: Koule mít může obě., jde o to aby sestoupily... jinak co nejdříve pak na operaci...
    TWARR
    TWARR --- ---
    ja pouzival duowin, ale tedka nema jeste nic. nejak jsem zaspal ;))
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Jaky kapsle? My mame kapatko nejakejch kapicek za krk a na hrbet pro stenatka, zatim jsme to teda neaplikovali, ale Žolík na sobě za ten měsíc a půl neměl jedinýho ani lezoucího klíšžáka a bojím se aby to u nej nefungovalo stejně jako u mě, že jakmille se nastříkám repelentem jdou po mě všichni hmyzáci světa...
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    TWARR: My davame takovy ty kapsle, co se vtiraji a zatim mel Sam jen jedno.. A to s nim prakticky kazdej den vymetu les :) mozna jestli nepouzivas, tak zkus.. Predtim jsme meli vlcaka a ten mel diky tomu uplnej klid..
    TWARR
    TWARR --- ---
    ta hostivar je slusny zlo, z mii jsem scvrnkaval asi 20klistat, z guse tak 5 neprisatej a ted jeste tri prisaty z mii. zaplat pan buh za ty hacky ...
    TWARR
    TWARR --- ---
    stejne mam ty dve hovadka rad, jak jinak zejo. ale obcas je to supr, kdyz mia vyvali v nake sracce a neni nikde voda ;D je to lovec!

...dal bych si neco k jidlu, treba rizek a kdyz ne rizek, tak treba posranou plinu, jak ovcera venku. a kdybys mel treba orisky, nebo cibuli, nebo uplne nejlip redkvicku, tak nepohrdnu. kazdopadne jestli me naseres, tak se ti tu vyseru. jo a taky blit umim a to mi de hlavne na navstevach. pak me maj radi. ale nejradsi kousu miu do cumaku, to ma urcite ona stejne rada jako ja ;D

...ten malej zmetek uz me sere, furt me taha za obojek, nebo me kouse do krku. aspon, ze uz mi neleze do zradla, to jsem mu uz vysvetlila. ale zase se na nem da dobre spat, jako polstar funguje vyborne. nejlepsi jsou ty rana, kdy se v klidu nazeru a von me pak dve hodiny otravuje, ze pojd si hrat. aaale co, lepsi nez panovi strkat po ranu micek do obliceje. alespon, ze jedna vec mi jde stale skvele, valet se v na mrtvolach, nebo lidskejch hovnech, to me strasne bavi a pak taky voda, to je moje. vzdycky se panovi smeju, kdyz se me pokousi vytahnout z rybnika. to vzdycky priplavu na kraj a pak zase rychle zmizim ;D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    No já vím že to není sranda, je to zatím kdo ví jaký, vet říkal že okej, koule tma má obě. No v nejhorším se to vyřeší v roce no...
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: No chce to hlídat, neni to sranda:(
    TWARR
    TWARR --- ---
    IF_: on s tim tyson mel problemy, ale nevim jak je to ted
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: Taky jsem si říkala aby je měl sestouplé, nevim od kolika je to vidět.
    TWARR
    TWARR --- ---
    KARYSLAV: kde ma koule? masirujes mu to? ;))) gus uz ma slusnej pytel ;D
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    AMAZONKAAA: U nas je to podobny :)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: Díky. už začíná mít vlastní hlavu, tak hledame dobrej cvičák.
    IF_
    IF_ --- ---
    :D

KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Teda.. nepřestává mě udivovat v jakejch pozicích je Tyson schopnej chrápat..

Takhle spal asi 2 hodiny. Předchozí fenky co jsem měl, když je někdo otočil na záda, okamžitě se snažily obrátit na nohy. On se nechá tahat i v náručí na zádech..

ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    AMAZONKAAA: nadhernej!
    TWARR
    TWARR --- ---
    IF_: popravde? byl bych radsi, aspon by mu nebyly videt koule ;D
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: Zeru ho:) a opet mi prijde,ze se nachlupuje:)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Na včerejším Folkovém Podviní. Roste jako z vody. A dneska prvně zvládnul jít na místo, po povelu. Je to pašák. (Pardon za velikost)

TWARR
    TWARR --- ---
    za chvilu ji sezere ... teda i kdyz, vcera to furt zkousel barzojku, ten na to prisel rychle ;D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam