• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier

Jack Russel Terier

ZKUŠENOSTI - FOTKY- NÁZORY!

rozbalit záhlaví
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KEJKA: tak u Lary vedou šišky, klacíky jsou fajn, ale šišky jsou lepší. Tuhle si do tlamy nacpala tři a čtvrtou koulela nosem
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    no stejně tak si nejdřív oholí z kůry kterýkoliv klacek, ale zas je pravda, že si ho pozná i po měsíci, co někde leží a podá mi ho na házení sám :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KEJKA: Díky, jsem ráda, že Lara není jediná, kdo skalpuje tenisáky :)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    mýho psa to taky nebralo, a to vůbec... začalo ho to bavit až kolem roku a půl, a pak taky nenosil klacek zpět - chodila jsem s ním a tak pěti klackama... jenže pak mě to přestalo bavit a jen jsem seděla s nataženou rukou jak žebrák - vcelku rychle pochopil, že mě to nebaví a že mu to nehodím, když mi to nepodá... teď se ho nemůžu zbavit asi tak jako TWARR: když už ne já tak někdo jiný... a nejradši máme hopsakoule a tenisáky - ale ten časem skalpuje a oholí
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    Fika to zaclo bavit az nekdy ve dvou ve trech letech.... nekterym to proste trva dyl. myslim, ze mu to zaclo pripadat zabavny, az kdyz videl, ze to bavi jiny psy. a i ted nekdy proste nema naladu na micek a proste si jen cucha. jeho vubec ze vseho nejvic na svete bavi cuchani:))
    TWARR
    TWARR --- ---
    to je sice hezke, ale pokud nema zajem o letici, skakajici kulatou vec, tak se k necemu, jako je aport tezko dostanes. motivace nemotivace. to kdybych hazel maso! ;D
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Mě vysvětlovala cvičitelka, že psa musíš naučit aportovat. Aby pochopil, že teprve když míček/klacek/talíř přinese a dá ti ho do ruky, tak je sranda. Motivovat psa aby chtěl nosit. Docela nám to vychází. Lara nejdřív nepřinášela nic, pak začala přinášet a čekala co se bude dít a teď se jí snažím donutit aby mi hračku podala do ruky jinak jí házet nebudu. A docela to chápe
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: Je moc malej, pockej za rok:))

TWARR
    TWARR --- ---
    ach jo, zlata mia! ale ta to ma taky zase do extremu, jakoze me to treba po deseti-patnacti minutach prestane bavit a kdyz nema dost, tak zacne micek strkat lidem okolo, pokud nejaky jsou ;))
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    KARYSLAV: u nás totéž :) ale občas jako i přinese když ho to náhodou začne bavit, spíš ale sedí a čumí na mě jestli to jako myslim vážně že by mi to měl nosit :D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Ten můj ichtyl na klacky ani na míčky nefunguje.. respektive. Něco mu hodíš, a pak čeká, že ho budeš honit. Šance že něco aportuje nebo tak se limitné blíží k nule :-)

uUt4A1 on Make A Gif, Animated Gifs
    TWARR
    TWARR --- ---
    ze prej 15minut "mickovani" mie staci ;)))
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Tady je jeden minisobotní report kterej byl vedle v pejscích..

SATHIK
    SATHIK --- ---
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/16929456/Jack-russelruselterier-nadherna-stenatka.php už jsou koukám i modří zaručeně čistokrevní jackové :D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    KEJKA: My takhle chodíme do Hloubětína na jahody. Nejdřív somroval a když jsem byla lakomá, začal ty keříky ožírat sám :D
    TWARR
    TWARR --- ---
    KEJKA: ok, kouknu, dik ;)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    TWARR: v UL je mají v Hafani.cz, v tom Tescu, pak je nějaký petcentrum v Trmicích u Globusu, tam je taky mají - měli... V hafanech je mají dokonce na objednávku v různých velikostech, barvách a jejich kombinacích a s polštářkem oboustranným vyjímatelným nebo jen polstrovaným dnem... atd...
    Jen teda tohle není ten nejmenší (zdál se mi moc malej) a čím větší, tím dražší... tady se pohybují v týhle velikosti kolem 800-900kč
    :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    KEJKA: a ja obesel asi tri pet centra, ktey jsou distributorem a houno ;D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    IF_: ne normálně ze zveráku... u nás je tu mají skoro všude v různých provedních a barvách... tenhle jsme koupila v tescácký prodejně krmiv...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KEJKA: Lara ovoce nijak zvlášť nemusí, ale naše čivava to dělala, ožírala borůvky z keříků v lese, otrhávala si na zahradě rybíz a pod stromem sbírala třešně, dokonce i jablka a hrušky
    IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA: Z konfigurátoru:)?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam