• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier

Jack Russel Terier

ZKUŠENOSTI - FOTKY- NÁZORY!

rozbalit záhlaví
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    TWARR: Tak aport neni jen o micku, ze ano:) Staci pro zacatek kus hadru, se kterym se s nim (bez druhyho psa) budes pretahovat, budes ho nechavat vyhravat a pes ti ho postupne zacne sam nabizet (samozrejme zaklad je psa nehonit).. tohle muzes pak rozvijet, kadr vymenit za peska, potom treba za balonek na snure.. Ale tim chci jen rict, ze to fakt u vetsiny psu jde naucit pomerne bez problemu:)
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    TWARR: to franklin si třeba s míčkem doma hraje dokonce mi ho nosí ale jak vylezem ven tak nějákej tenisák? prosimtě k čemu když tu mám toliko luxusního smradu a musim si to tu všude vočuchat a přechcat :D

Jinak ty krmící paní a děti v parku kterejm tisíckrát řikám nedávejte mu nic bych taky střílel obzvlášť když jak píšete níž psa pak odchytíš a lidi po tobě div nezačnou házet šutry... zajímalo by mě co by maminka dělala kdybych přišel k miminku a začal mu cpát šušenku...
    TWARR
    TWARR --- ---
    MATHEA: kdyby se o ten micek pretahoval :D gus ho ma prozatim za neco, co je pod jeho uroven, aby se o to vubec zajimal, natoz bral do tlamy a nedej boze pretahoval :D
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: Myslim, že to jde naučit téměř každého psa, s klikrem nebo žrádlem určitě:)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    joo taky se mě jednou paní na zastávce ptala, co to je za pejska (Kámo byl tříměsíční štěně) že to vypadá jako ten PICBULL, jen jsem tenkrát hodila šklem se zvrásnělým čelem a paní povídá "jé ty máš puntíky, tak to seš DALMAŤÍN" - to už jsem nezvedla ani oči :D
    Mě spíš strašně štvalo to, že když jsme se štěnětem někam šli, tak to bylo místo na deset minut na hodinu, páč se každej zastavoval a šišlal a chtěl hladit a vědět kam se tomu strkaj baterky a jiný... Mám teď štěstí v tom, že dokud cizí lidi nedrží míček nebo něco v ruce, má je Kámo absolutně na háku
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    TWARR: pak se muze zkusit namotivovat pes k aportu pres pretahovani, coz teda vetsinu terieru bavi dost:)
    TWARR
    TWARR --- ---
    SUMMER: me pred mesicem, pani s pudlem povida, ze jestli to jsou pitbullove, tak to uz jsem fakt nevedel co si mam myslet, natoz, co ji odpovedet :D

ale co, sere pes ;)
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    TWARR: :D mně zase tuhle jedna paní povídá....jee vy máte divně velkého jacka....s čím je to křížené moc se mi to líbí....a když jsem paní řekla, že je to čístokrevný parson, tak mi jen jen suše řekla, že to nezná a musí se podívat jestli to vůbec existuje :D
    TWARR
    TWARR --- ---
    DALEEN: to ja slychavam furt neco takoveho ;) pravdou je, ze kdyby mia mela usi normalne, tak si myslim, ze vyhrava jednu vystavu za druhou ;))
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KEJKA: Bílý pes je prý nejšťastnější když není bílý :) U nás to platí, čím víc skvrn (od čehokoliv), tím víc jack :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TWARR: Teď už je jí rok, fotku najdu kdyžtak nějakou doma, v práci žádnou nemám.
    Tak naší příšerku zatím všichni poznali, že to je ten Jack. Ale když pak následuje že nějakej divnej, tak bývám naštvaná. Zcela záměrně jsme si pořizovala psa a papírama a je fakt, že oproti bezpapíráčkům má jinou stavbu děla, je taková pevnější silnější (aspoň proti těm co běhají v okolí) a jediná vada kterou má je podkus spodního patra....trošku mě mrzí jak je pohled na Jacky ovlivněný nestandardním vzhledem.
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    no my včera byli natření pěkně na zeleno .)) koňský trus je prej dobrá voňavka, a barva pleti po něm taky ujde... musela jsem ho včera asi pětkrát nechat plavat, aby si to umyl po tom co se opětovně zmazal, přišlo mi, že to dělá schválně - když už věděl, že po něm koukám, tak do toho sebou aspoň plácl bokem - puntíky od toho jsou prej taky fajn...
    TWARR
    TWARR --- ---
    DALEEN: hledam hledam, mas tu jednu fotku ze ctyr tydnu co? a ted? ;)

jinak, klasika. ze moje psy nekdo komentuje jako seznam, dasenky, majlou to tak nejak uz neresim. ze jsou to prej jackove ;D tak to taky neresim, je to evidentne pod rozlisovaci schopnost, ze jack a parson vypada jinak.

ale docela mne vytaci (ja vim, asi by nemusel, ale cholera cholera :D), kdyz komentujou jako "jeee, to je asi maminka s dcerou (ano mam dospelou fenu a stene psa...)" a vcera dokonce decko povida "jeee, hele pejsci, ale oni nejsou stejni, ten malej je vetsi, ale oba jsou to stenata!"

fu, du se lecit :D
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TWARR: Určitě tam někde jsou, ale tím že je na vodítku tak jí mám pod dozorem, nehrozí že by někde něco zblajzla (žvejkačku včera před vchodem do baráku nepočítám) :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    DALEEN: i na sidlisti se urcite najdou ;)) nezapomenu, kdyz jsem byl s miou na svatbe a byla tam kadibouda a pejsci se tam chodili krmit. ja myslel, ze ji pretrhnu ...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TWARR: Tak to jsme ještě nejspíš nepotkali :) Ale je fakt, že je většinou na vodítku (na sídlišti to jinak nejde)
    TWARR
    TWARR --- ---
    DALEEN: top jsou lidsky hovna, klacik neklacik! :D
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KEJKA: tak u Lary vedou šišky, klacíky jsou fajn, ale šišky jsou lepší. Tuhle si do tlamy nacpala tři a čtvrtou koulela nosem
    TWARR
    TWARR --- ---
    mia behala za mickama tak vee trech mesicich. ono to jeden cas v tom stadiu, ze jsem sel v lete treba stromovkou, kde je obycejne psu dost a mia stale vedle mne a koukala mi na ruku, v ktere jsem mel micek ;) za to guse micek pouze iniciuje k tomu, aby tahal miu za obojek ;))
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    no stejně tak si nejdřív oholí z kůry kterýkoliv klacek, ale zas je pravda, že si ho pozná i po měsíci, co někde leží a podá mi ho na házení sám :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KEJKA: Díky, jsem ráda, že Lara není jediná, kdo skalpuje tenisáky :)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    mýho psa to taky nebralo, a to vůbec... začalo ho to bavit až kolem roku a půl, a pak taky nenosil klacek zpět - chodila jsem s ním a tak pěti klackama... jenže pak mě to přestalo bavit a jen jsem seděla s nataženou rukou jak žebrák - vcelku rychle pochopil, že mě to nebaví a že mu to nehodím, když mi to nepodá... teď se ho nemůžu zbavit asi tak jako TWARR: když už ne já tak někdo jiný... a nejradši máme hopsakoule a tenisáky - ale ten časem skalpuje a oholí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam