• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier

Jack Russel Terier

ZKUŠENOSTI - FOTKY- NÁZORY!

rozbalit záhlaví
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    TWARR: Choude:) Jasny, vyzkousej, v klidu, je to o loveni koristi, coz proste v sobe terosi maj:) Kdyz pochopi, ze s hrackama je nejvetsi zabava, kdyz ti je prinese, mas v podstate vyhrano:)
    TWARR
    TWARR --- ---
    MATHEA: hm, vida, jak rikam, ja to nikdy predtim neresil, mia byla a je strasne akcni ;) vyzkousim! ;)

ale dneska stejne pude na pigaro proti vztekline, tak bude mozna mimo ;))
    IF_
    IF_ --- ---
    DALEEN: Moula je fakt natvrdlej pes a naučila jsem ji třeba i koulení velkého míče předníma packama nebo hledání pytliku čaje pod velkou utěrkou apod - akorat ji to trva třikrát dýl než bystřejším psům :D
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    _DUX_X_: Kupodivu stále drží. Je to nějaký měkký plast pro štěňata (kupovala jsem ho když jsme si jí přivezli domů) a nějak ho neničí. I když ona ničí tak zvláštně. Všechny plyšový hračky nepřežijou víc jak den, krom plyšového míčku z Ikea, ten drží od začátku. A veškerý latexový hračky miluje a neničí. Tenisáky skalpuje a poté rozkouše na mrňavé kousíčky a nejspíš i sežere (mám pocit že množství kousíčku by nikdy nemohl stačit na celý tenisák)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    TWARR: Tak aport neni jen o micku, ze ano:) Staci pro zacatek kus hadru, se kterym se s nim (bez druhyho psa) budes pretahovat, budes ho nechavat vyhravat a pes ti ho postupne zacne sam nabizet (samozrejme zaklad je psa nehonit).. tohle muzes pak rozvijet, kadr vymenit za peska, potom treba za balonek na snure.. Ale tim chci jen rict, ze to fakt u vetsiny psu jde naucit pomerne bez problemu:)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    _DUX_X_: no u nás jo... párkrát hodím, a jak je zvyklej si všechno požvejkat, tak je max na 20 minut, pak už nelítá ;) teda ne tak jak by měl
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    ale fakt je že o talíř a uzel se semnou aspoň tahá i venku :D
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    DALEEN: ten je taky dobrej jen nato aby se za deset minut rozkousal ne? :D
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IF_: Všechno jde. Koupila jsem Laře když byla malá lítací talíř a absolutně o něj nejevila zájem a teď se může přerazit. Ale dalo to trošku práce :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    vysehrat, ach boha ;D
    TWARR
    TWARR --- ---
    _DUX_X_: ;))

ja jsem takhle nachytal asi tri pary lidi, kdyz se mia zrovna u metra vysehrat vyvalela v hovne. "to je krasnej pejsek" ... tak rikam "jojo, co kdybych vam rekl, ze je od hovna?" "to neni, vzdyt to vidim!" "jste si jista?" a uz sli pryc :D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    _DUX_X_: no coco :)) volaly by fízle, že je tu nějakej ouchyla, co cpe dětem bombóny a sušenky... :D jednoduchý
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    TWARR: to franklin si třeba s míčkem doma hraje dokonce mi ho nosí ale jak vylezem ven tak nějákej tenisák? prosimtě k čemu když tu mám toliko luxusního smradu a musim si to tu všude vočuchat a přechcat :D

Jinak ty krmící paní a děti v parku kterejm tisíckrát řikám nedávejte mu nic bych taky střílel obzvlášť když jak píšete níž psa pak odchytíš a lidi po tobě div nezačnou házet šutry... zajímalo by mě co by maminka dělala kdybych přišel k miminku a začal mu cpát šušenku...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Jo jo, stejně jako: Lara s vrtěním ocasu (což znamená od krku až ke konci ocásku - vrtí se prostě celá) se začne vrhat na kolemjdoucího pána (chlapi miluje), následuje Ne, nesmíš. A pán Ale mě to nevadí a už jí hladí. Jasně, jemu to možná nevadí, ale mě to vadí, že se vrhá ke každému druhému navíc někomu to vadit může.
    Přijde mi to takové kontraproduktivní. Kdyby můj pes šel a někomu něco sežral/ukous/počůral, tak se budou lidi vztekat jak mám nevychovaného čokla. A když jí vychovávám, cvičím a dávám jí povely tak všichni kolem koukají jako bych jí děsně týrala a ještě se tváří Jen jí nechte.
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    TWARR: normálka... :( bohužel
    TWARR
    TWARR --- ---
    jo ty pohledy pri "nesmis, ke me" jsou uzasne ... tudlenc jsem byl venku, guse jsem mel asi 14dni, pribehl v parku k mamince s ditetem a ti meli rohlik. rikam "nic mu nedavejte" a lup ho, decko uz natazenou ruku a na papej. tak jsem tam dosel, vytahnul ho za ocas, vzal ho a sel jsem pryc. matinka pronesla "lucinko pojd, radsi deme" s vyrazem, jakoze jsem nejvetsi tyran zvirat ... at dou vsici doprdele. nejlepsi je, kdyz na psa zacnou pres silnici delat tutununu a mlaskat ... to mam fakt nejvetsi choutky tam dojit a dat jim pres drzku, ta demence fakt nezna mezi, ze kdyby se nedejboze coklik rozbehl/nebyl na voditku a sejmulo ho auto, tak bych byl fakt hodne nepricetnej ... i kdyz by to byla samozrejme z vetsi casti moje chyba, ale stejne ... lidi si nevidej na svuj vlastni rypak a strkaj ho furt jinde
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    SUMMER: stejně ráda mám krmící pani... viz včera u rybníka, paní ládující se nějakým doma udělaným koláčem a už dělá na psa C.c.c.c. a podává mu kus výbornýho koláče... třikrát jsem zvýšeným hlasem musela říct NE, až zařval můj muž, jestli náhodou není paní hluchá... psa na štěstí zrovna zajímaly kachničky opodál :D
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    KEJKA: když jsem měla Chucka malého, tak jsem ho nenechávala hladit, aby pak chodil za mnou a hlídal si jen mě. Vždycky jsem slušně požádala a fascinovalo mě, že někdo se slovy pfff nasraně odešel, někdo na mě dokonce začal řvát a většina lidí mě na první požádání totálně ignorovala...takže procházky se štěnětem pro mě byly celkem stres
    TWARR
    TWARR --- ---
    MATHEA: kdyby se o ten micek pretahoval :D gus ho ma prozatim za neco, co je pod jeho uroven, aby se o to vubec zajimal, natoz bral do tlamy a nedej boze pretahoval :D
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: Myslim, že to jde naučit téměř každého psa, s klikrem nebo žrádlem určitě:)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    joo taky se mě jednou paní na zastávce ptala, co to je za pejska (Kámo byl tříměsíční štěně) že to vypadá jako ten PICBULL, jen jsem tenkrát hodila šklem se zvrásnělým čelem a paní povídá "jé ty máš puntíky, tak to seš DALMAŤÍN" - to už jsem nezvedla ani oči :D
    Mě spíš strašně štvalo to, že když jsme se štěnětem někam šli, tak to bylo místo na deset minut na hodinu, páč se každej zastavoval a šišlal a chtěl hladit a vědět kam se tomu strkaj baterky a jiný... Mám teď štěstí v tom, že dokud cizí lidi nedrží míček nebo něco v ruce, má je Kámo absolutně na háku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam