• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Žolík dneska přišel na to, jaká je to paráda prolítávat loužema jako magor a vůbec mu nevadilo, že má panickou hrůzu z vody :D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    DALEEN: Tyson takhle občas kolem něčeho de, a jebne se. Na chodbě máme židli, zrovna včera šel pod ní nezohnul se.. jeb ho.. Dneska se kousal na ocase, najednou se kousal v sedě, a pak jen rana a leží na zádech hlavou opřenou o dveře.. Ale jinak je celkem šikovnej :-)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    KEJKA: joo taky mi to jde nemylosrdně... bože... sorry :D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    _DUX_X_: ten náš loví všechno, co se hejbe... zatím teda ničemu neublížil až na slepýše, kterýho, když jsme mu ho chtěli vzít, překousl vejpůl, ale myši hrabe na poli vždycky, honí kočky, veverky, chtěl sundat páva ze stromu a naposledy chytal mladou srnku za nohu u nás za barákem... včera se snažil chytit kachny (to dělá vždycky) a dokonce si všimnul i rybiček v rybníku, ale to mu nešlo ;)

jinak na hady dávám pozor - ten slepýš byl nemylosrdně v nestřeženým okamžiku a pěkně mě to vyděsilo
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IF_: není schopná trhat předníma zubama třebas maso z kosti, takže ho ohryzává zadníma zubama.
    IF_
    IF_ --- ---
    DALEEN: Tak super. Já právě znám JRT s podkusem, co se mu kvůli tomu nějaký věci hůř žerou.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IF_: Nevadí jí vůbec v ničem (dle slov chovatelky, kdyby jí to vadilo, tak by nepřežila). O tom podkusu jsme věděli od začátku a nevadilo nám to, protože na výstavy jezdit nechceme a množit taky ne (obojí máme ve smlouvě že nesmíme). Je to přesně ten příklad, že i když je štěně s PP a všichni předci a předchozí vrhy jsou v pořádku tak jeden "zmeteček"se vždycky najde. Všechna štěňata z předchozích vrhů mají relativně krátké čumáčky, jen naše Lara má horní čelist po matce a spodní po otci a to fakt o kus.
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    DALEEN: naprosto normální... frankie se taky občas rozběhne za čivavou a neuvědomí si že jsou tam dveře nebo zeď... teď máme novou dlažbu tak bruslí a je to ještě vtipnější
    IF_
    IF_ --- ---
    DALEEN: A vadí jí ten podkus při jídle? Ty jí máš zrovna z chovky co:(
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IF_: dost často se praští do čumáku. Má dost výrazný podkus dolní čelisti a občas mi přijde že s tím centimetrem navíc u horní čelisti jaksi nepočítá. Je to takový malý magorek. Když se těší ven tak se ve výtahu točí do kolečka a při tom se občas praští o zeď do hlavy. Neřekla bych že je s ní něco špatně, jen prostě občas nemyslí kam tu hlavu strká
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    btw taky vaši russlíci lověj myše? mě frankie minulej tejden hrozně pobavil... ne že by jí ulovil ale hrál si s ní furt kolem ní běhal a poskakoval nakonec když už to vypadalo že by jí sežral tak mu zalezla do kanálu :D tak na něj chvíli čučel jestli jako vyleze nebo co teda nevylezla tak jí nachcal do kanálu a šel čmuchat opodál
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    DALEEN: Muj golden to dela taky:))) Pes teda, kterej je fakt tak trochu posahanej a labilni a tez ne prilis bystrej. Cuba, princezna, na sebe dava pozor:)
    IF_
    IF_ --- ---
    DALEEN: Ne, to mi připadá divné :O
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    DALEEN: občas o stůl nebo židle když pod tím prochází... ano, ale bez povšimnutí jde dál
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Ještě mi napadá, taky se vaši psi mlátí do hlavy? Lara jde kolem futer dveří najednou se otočí a praští se do hlavy. A děje se jí to docela často
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IF_: Nedošlo jí ani když jsem já do koule strkala nosem nebo rukou a ukazovala jí že z té koule padají granulky :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    TWARR: Choude:) Jasny, vyzkousej, v klidu, je to o loveni koristi, coz proste v sobe terosi maj:) Kdyz pochopi, ze s hrackama je nejvetsi zabava, kdyz ti je prinese, mas v podstate vyhrano:)
    IF_
    IF_ --- ---
    DALEEN: Přesně:D

Na tohle je dobrý začínat s plastovym hrnkem, pod kterej dáš pamlsek. Snadněji přijde na to, když to nejdřív odklopíš, že tam něco je a i natvrdloušovi dojde, že se toho hrnku nějak packou musí zbavit:)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IF_: Jo to mi připomíná takovou tu kouli na pamlsky. Máme doma dvě jednu pro morče a jednu pro psa. Morčeti to trvalo čtvrt hodiny. Laře asi půl roku než pochopila že do té koule musí strkat aby z ní ty dobroty vypadly. Ona je taková pitomoučká
    TWARR
    TWARR --- ---
    MATHEA: hm, vida, jak rikam, ja to nikdy predtim neresil, mia byla a je strasne akcni ;) vyzkousim! ;)

ale dneska stejne pude na pigaro proti vztekline, tak bude mozna mimo ;))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam