• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    IF_
    IF_ --- ---
    MATHEA: Cože, o ničem nevim:)? Myslíš to foto s Beebou:)? To už je asi měsíc ne?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IF_: gratuluju Moule ke slave v PPC:)) A ti dva stromovi - to jsou ti vasi kamaradi, vid?:)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Inu jak se zdá, i Tysonovi už to začalo padat :-)

AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    To je Žolík asi divnej. Jsou mu 4 a půl a přední dvanáctku už má komplet přezubenou :D

Ale byl děsnej křivozubec :D

TWARR
    TWARR --- ---
    zatimco gusovi budou ctyri mesice a zacaly mu padat knafaky

tak mia v prubehu tri let, pujde pristi tyden podruhey na seskrab folikul z tretiho vicka ... sakrble
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    AMAZONKAAA: postoj "tak co se jako bude dit, ja cekam":))
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    To se dneska objevilo na Roumenovi :)

SATHIK
    SATHIK --- ---
    TWARR: nj, člověk musí být tvrdý :o)
    TWARR
    TWARR --- ---
    SATHIK: nj, ale ja samozrejme odveetil, ze mu to taky nenecahm a pripadal jsem si trosk jak dement, kdyz jsem sel vyhodit rohlik do kose ;))
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    TWARR: já se tomu pánovi nedivím, taky bych ho zpátky už nechtěla :)))
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR
    TWARR --- ---
    dem po praci ven. dem kolem lavicek. na lavicce chlapek. chlapek v ruce parek. na lavicce rohlik. rohlik nikde. gus utika s rohlikem.
    "tak jim ho nechte ..."
    "pardon se omlouvam"
    "stejne byl tvrdej ..."
    hajzlak prtavej! ;D
    TWARR
    TWARR --- ---
    tak, gus neziva, gus mnouka a vzdycky rano, kdyz ho nesu ven (jo, ma porad tendence se pochcat na schodech a zrovna po ranu opravdu nemam naladu na nejaky vytirani ;)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KARYSLAV: Jo, Lara zívá nahlas. Ne pokaždé ale spíš než zíííív mi to přijde jako mňouuuk :) ale je to děsně roztomilé.

Koukám, že obecně čím větší klacek tím líp
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Taky vám u zívání knňučí? Respektive, jak moc? Předchozí feny co jsme měli, tak jako tak zívly a kníkly, ale Tyson si tak jako zívne, a docela nahlas u toho zakňučí. Ale ne že by ho to bolelo, prostě jen zíííív.

A už se začal pokoušet tahat klacky :-D Tak z něj mám radost :-)

Ale do vody jde jen když musí. Sice ho to nesere, ale sám od sebe tam neskočí. To tak se leda vyválet ve zdechlé rybě na břehu, to není problém :-)

_DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    TWARR: sotva jsem přišel z práce šli jsme ven a Frankie udělal totéž jsi mi to něják přivolal :)))
    TWARR
    TWARR --- ---
    tak hlavne, ze jsem psal dneska, teda vcera, o tech hovnech zejo ;D du ven a mia se polebedila, takze sprcha a to taky nebylo uplne dobry, pac mi chlupama ucpala odpad :D

no a jak ja mam s tema dementama bejt normalni ;D
    dva sulini tankujou super - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=lhHlUD2q6dk
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Žolík dneska přišel na to, jaká je to paráda prolítávat loužema jako magor a vůbec mu nevadilo, že má panickou hrůzu z vody :D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    DALEEN: Tyson takhle občas kolem něčeho de, a jebne se. Na chodbě máme židli, zrovna včera šel pod ní nezohnul se.. jeb ho.. Dneska se kousal na ocase, najednou se kousal v sedě, a pak jen rana a leží na zádech hlavou opřenou o dveře.. Ale jinak je celkem šikovnej :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam