• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    CERVENA_JAHODA: u nekterych vyzrancu to muzou byt i dve :-D, ze twarr? :-D
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    NICKIE: neco pres kilo... tak kilo a pul jestli si to dobre pamatuju?
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    IF_: a kolik má třeba dvouměsíční jack?
    IF_
    IF_ --- ---
    Je opravdu velkej a dost chlupatej a ma hodne velky usi, celkove mi prijde mohutny:)

3 kg jsou dost:) ale vypada krasne!;)
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    tady je ještě jedna aktuální:-)
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    IF_: je mi jasný, že se to uplně nedá odhadnout.. jen mě napadlo, že by tam mohly být nějaký společný rysy.. má 3 kg.. určitě bude větší a asi i chlupy bude mít delší.. i nožičky má vyšší... spíš jsme tipovali, jak bude asi vypadat..
    IF_
    IF_ --- ---
    Na 8 tydnu na jrt hodne velkej..imho se to tak brzy fakt neda rict, mela jsem v DO stene co vypadalo uplne jako stene jrt jeste ve 3 mesicich a dnes je to neidentifikovatwlna bestie:D, zitra nahodim fota.

Ja tam nejak malo vidim teriera, ale fakt tezko rict ted? Kolik vazi?
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    Ahoj, mám tady v dočasce štěňdo z popelnice a dohadujeme se, jestli by nemohlo být křížené s jack russlem.. je tak osmitýdenní a já nikdy tak malýho jacka neviděla.. tak jsem se chtěla zeptat, co si o tom myslíte? Kolik třeba tak stará štěnda váží?
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: Strasny no:)) a jeste ti psi vypadaji fakt zvlastne:/
    IF_
    IF_ --- ---
    AMAZONKAAA: Tak mit psa s Pp si lide neporizuji preci jen kvuli chovatelstvi, ale treba aby se nepodporovali mnozitele nebo drzel standart jrt. Napr. Vymytily se ty stojate usi. Bohuzel nekteri majitele bezpp jacku kklidne mnozi psi, kteri maji stojate usi apod:/
    TWARR
    TWARR --- ---
    no to je slusny toto :D
    PARSON a JACK RUSSELL TERIER s PP ch.st. GOLD FLORÉN | Štěňata Parson
    http://www.goldfloren.wbs.cz/Stenata-Parson.html
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Hele my máme psa jenom aby nám dělal radost a o chovatelství se nezajímame už jen proto, že neni papírovej a jeho taťkovi ušiska stály, takže nemám ponětí, co je Abeceda, nebo Gold Florén :)
    IF_
    IF_ --- ---
    AMAZONKAAA: Jaké má třeba předpoklady pro norování, šíře hrudníku, tělesné proporce apod - někteří rozhodčí v zahraničí se na to specializují.

Samozřejmě jsou zodpovědní a méně zodpovědní chovatelé, ale když se někomu ve vrzích staví uši, tak se to provalí, u JRT je to známé u Abecedy nebo Gold Florén...
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Otázkou je, kolik zodpovědnejch chovatelů ve skutečnosti je.
    Pracovníma vlastnostma myslíš co přesně?
    IF_
    IF_ --- ---
    AMAZONKAAA: Ale zodpovědnej chovatel co ouška podlepil by psa do chovu dávat přece neměl, to ať si už každý sahne do svědomí. A u chovu se posuzuje nejen zdraví, ale i vzhled, tak je to u většiny plemen a imho zrovna u JRT to je opravdu dobře. I když já bych zrovna u jrt preferovala, kdyby se posuzovaly i pracovní vlastnosti.
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    IF_: No nevim, když to beru logicky, tak celý podlepování oušek je prachsprostej podfuk na ty, kdo určují chovnost, či nechovnost, protože bez podlepování by tu každej druhej russel vypadal jak satelit, takže nevím, proč by se tohle nemělo při posuzování chovnosti zohledňovat. Přece důležitější než uši jsou dědičný choroby a nohy do X, či do O...
    TWARR
    TWARR --- ---
    IF_: ale tak docist se to mohla, internet je internet :D
    IF_
    IF_ --- ---
    AMAZONKAAA: Co to je za hovadinu bože :D? to je asi jako chovná štěňata v zácné sobolí barvě:))

Samozřejmě pokud je to pes z PP vrhu, dostane papíry i kdyby měl tři nohy, stojací uši a podkus, ale dál do chovu nesmí...
    TWARR
    TWARR --- ---
    s pp byt samozrejme muzou, to nehraje roli.

ale s chovnosti si nejsem jistej
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    AMAZONKAAA: asi jako ty celý černý štěnata, co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam