• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier

Jack Russel Terier

ZKUŠENOSTI - FOTKY- NÁZORY!

rozbalit záhlaví
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IF_: Snažíme se jí věnovat pořád stejně. Problém je v tom, že jí zajímá jen miminko, už si skoro nechce hrát, je pořád děsně aktivní, lítá kolem něj, hubne a to dostává obří porce masa. Spí jen pokud spí i malej a to si ještě musí být jistá že on opravdu a tvrdě spí. Pořád ho hlídá. Ze začátku dostala párkrát vynadáno, když už byla moc "otravná". Skáče na postýlku, protože chce mít miminko pod kotrolou a chce na něj pořád vidět.
    Pelíšky má dva, jeden v předsíni a jeden v ložnici u mé postele. Oba do teď měla jako útočiště a střídala je podle nálady.
    Je mi jasné, že je to pro ní nápor, velká životní změna a je z toho hyn. Ale čůrání do pelíšku mi už přijde hodně špatné.
    Zatím to budeme řešit novým pelíškem, starý počůraný vyhodíme (stejně už je hnusný), do předsíně dáme plenu aby tam mohla chodit (docela to zvládá). Tak uvidíme
    IF_
    IF_ --- ---
    DALEEN: No rozhodně to není normální. Neni to třeba tím, že se ji méně věnuješ a ona se na sebe snaží upozorňovat?
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Mám dotaz. Proč si pes čůrá do pelíšku? Nikdy jsem to u žádného svého psa nezažila a přijde mi dost divné, že by si pes znečistil místo kde spí. Myslím, že to začalo před dvěma měsíci když jsem se vrátila s miminkem z porodnice. Vypadá to, že Lara vzala miminko za vlastní a pořád kolem něj lítá. Chápu, že je to pro ní stres. Venčíme jí dostatečně často, ale občas když jsem jí přistihla že dělá louži (nebo i bobek) doma a houkla jsem na ni, zaběhla do pelíšku a dokončila to tam. Navíc podle stavu a pachu pelíšku to vypadá, že pokud v noci nevydrží, tak se prostě vyčůrá tam. Jasně, je to stresem, ale proč? a co s tím?
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Tak jsme Žolíkovi v ProŠelmy koupili tenhle balon. Je z nej nadsenej a je fakt sranda ho pozorovat, bohuzel nefunguje mi YT, takze davam odkaz na jineho pejska s tou samou hrackou :)

https://www.facebook.com/photo.php?v=473846362677203
    TWARR
    TWARR --- ---
    KARYSLAV: ne patej klidne nuzkama, jen je potreba navyk, aby u toho nedelal cirkusaka, pak je vsechno ok. hlavne je to rychly.
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Novej obchudek ve vysočanech, maji pekna voditka a obojky :)

https://www.facebook.com/proSelmy?fref=ts
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    KARYSLAV: taky by mi bodlo nějáký doporučení
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Nemáte někdo tip na dobrý klečtě na drápky? POtřebuju s tím stříhat hlavně ten 5 pařát, protože jsem dořezanej jak kdybysme měli 10 koťat..
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Číňánka jsme si nakonec nevzali :-) ale tady podhazuju nějaký fotky od chovatelky

» NÁVŠTĚVA FOTOATELIÉRU / Chovatelská stanice London´s Brandy – Parson Russell Terrier
    http://www.londonsbrandy.cz/stenatka/navsteva-fotoatelieru/
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KEJKA: kdybych se šel podívat, tak si napučuju kde to de a pak budu jíst psí konzervy z kauflandu :-)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    KARYSLAV: tak za takovejhle podminek je to urcite rozumny.. vsak uvidis, az nazraje cas treba.
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    takže jsi se podívat byl...?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Tak jsem vyměkl, nedokážu se racionálně přenést přes fakt že je to minimálně jednorázově 10-12 tisíc se vším všudy (dodatečný náklady na psa) i po "slevě" za předkus, který teď prostě nemám a pučovat na psa si nechci a nebudu.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    SUMMER: tak to samozřejmě, jestli bude, budou fotky, tyson je tady http://tyson.jftrial.cz
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    KARYSLAV: Tak pak nahoď fotky malého nového přírustku :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    SUMMER: Díky za názor a pomoc :-)
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    KARYSLAV: Já mám doma dokonce 3 psy (jedna fena) a jediný problém je v hierarchii, takže se mi někdy venku ti dva psi servou. Převážně je to kvůli balonku nebo klacku. Ale jsou od sebe hodně věkově (jednomu je 8 a druhému 2) :( ale jinak si venku společně pohrají a i doma se vyblbnou, takže za sebe doporučuju!
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Už začínám váhat :-D přestávám si být jistej o že je to moc rozumný :-D
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    KARYSLAV: :))) tak uvidite no:D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    :DDD
    já bych se nemohla jet podívat, vím na 100% procent, že bych jela s dalším čoklikem domů...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam