• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    TWARR
    TWARR --- ---
    tak lup sem s tim ;) vedle v pejskarne se zminovaly drubezi paratky, tak jsem si na to vcera, kdyz jsem se vracel z obeda vzpomnel a nejaky koupil ... gus je proste pako ;)
    tanečník - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=BuVTaU2lKGk
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    THERESA: urcite bych koukal po Russel rescue, abychom byli konkretni: http://russell-rescue.cz

kdyz uz to ma byt hafan, tak nejakemu fakt pomoct.

Jak pise IF, kdyz nemas potvrzenej vrh, tak se na bez PP vyprdni. A pozor! Ani s PP ktery jsou levny, tomu se vyhni 2 nasob! neni to sranda, nektery prasata s tema psama delaj hrozny veci, a penize usetreny ted, skarede oplaces a stejne je budes muset zapaltit pozdeji. JRT neni uplne levnej pes, ze bys ho mohla krmit granulema z Lidlu/Kauflandu nebo svym jidlem, chce svuj cas, peci (i zdravotni). Lidi si neuvedomuji jak strasne sou aktivni, dokud si nejakyho nekoupi, a pak se vsude kupi inzeraty "prenecham Jacka, nezvladame ho s detma naraz" a podobne.. :-/

Je to zavazek na minimalne 10 let, jestli chces psa co te necha v klidu pracovat, tak Jack neni idealka.

Ja vim ze je todle kul o JRT, takze by to tu meli vsichni vedet, a byt na to pripraveni. Ja jsem si myslel ze jsem pripravenej, ale prvni rok, jsem nebyl :-D tak uplne, kdybysme na nej nebyli 4 (ja mam teda PRT) tak to bude pruser.

Nelitoval jsem toho ale ani na chvilku, za nic na svete bych ho nevymenil, takze diky TWARR ze me do toho dokopal :)
    IF_
    IF_ --- ---
    THERESA: Tak pejska bez Pp ti mohu doporucit nejakeho opusteneho ze sdruzeni Russel rescue, zrovna ted jich je tam.mnoho. Pokud chces stene tak bez PP ti asi vetsina majitelu psu nedoporuci,je to opravdu hazard a u Jrt obzvlast.
    THERESA
    THERESA --- ---
    IF_: preferujem pejska Jacka Russela, zbarveni trikolor, bez papiru .)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: jo já myslím že moc dobře vím o čem to mluvíš, ta malá atomovka je v klidu jen mezi půlnocí a 7 ráno :-)
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_: Strašně je to vidět třeba na agi.
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: To je imho o výchově, já třeba znám tak dva agresivní jacky a znám jich dohromady třeba sto. Ale nemluvila sem o agresivitě, většina parsonů co znám, tak potřebují mnohem více pracovat, jsou energičtější a výbušnější.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: mě zatím přijde, co potkáváme jacky, tak jsou daleko agresivnější.
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: No celkově určitě jsou více než prti, však prti byli šlechtěný jako pracovní plemeno:)

Rozhodně je mezi nima větší rozdíl než že prti sou větší:)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: Ty děláš, jak kdyby ti krátkonozí byli o něco klidnější :-D
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: Já na ty dlouhonohý magory nejsem, nervy mám jen jedny :D
    TWARR
    TWARR --- ---
    Tak jeden dement v potucku ;))
    Krakonos - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=LBcB9h75Nok
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    TWARR: nojo, kdyby měl delší nožičky, bude to hezčí :-)
    TWARR
    TWARR --- ---
    KARYSLAV: je to jack! kaj se heretiku!
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: No a tos ho neměl v ruce:((
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: ježiš ten je krásnej :-D
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak jsem se zase zamilovala... Pejska mohu opravdu doporučit, kliďas, mazel a je nádherný. O víkendu už jsem ho naučila probíhat agitunýlkem :D nejradši bych si ho vzala, chjoo.

Billboard Big Scotty ´s Dream, 5měsíců, cca za měsíc k prodeji, možnost spoluvlastnictví, výstavy a aktivní pohyb podmínkou, další pes v domácnosti velmi vítán
    matka: Extra Ellie Pemiko,plnohrupá, tricolor broken, 28cm, PL 0/0, PLL, DM, SCA clear; otec: Ch. Vinni the Mole Rags Puma, plnochrupý, tricolor hladký, 27cm, PL 0/0, PLL, SCA, DM clear, ZN I.c.
    For sale only in Czech Republic!

KEJKA
    KEJKA --- ---
    IF_: je to neopren, drží teplotu nápoje - měli jsme v tom celý den ve vedru vodu a ještě večer se dala pít - koupeno v ikea, v jednom balení byli dva - papouch a žralok, jen teda je to na menší lahev, ale je to fakt super, i tak to plnilo účel :)
    IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA: Co to je zanávlek na lahev:)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    zajímalo by mě, co se mu honilo hlavou, když nám nad hlavama lítala letadla a on je s obrovským zájmem pozoroval :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam