THERESA: urcite bych koukal po Russel rescue, abychom byli konkretni:
http://russell-rescue.cz
kdyz uz to ma byt hafan, tak nejakemu fakt pomoct.
Jak pise IF, kdyz nemas potvrzenej vrh, tak se na bez PP vyprdni. A pozor! Ani s PP ktery jsou levny, tomu se vyhni 2 nasob! neni to sranda, nektery prasata s tema psama delaj hrozny veci, a penize usetreny ted, skarede oplaces a stejne je budes muset zapaltit pozdeji. JRT neni uplne levnej pes, ze bys ho mohla krmit granulema z Lidlu/Kauflandu nebo svym jidlem, chce svuj cas, peci (i zdravotni). Lidi si neuvedomuji jak strasne sou aktivni, dokud si nejakyho nekoupi, a pak se vsude kupi inzeraty "prenecham Jacka, nezvladame ho s detma naraz" a podobne.. :-/
Je to zavazek na minimalne 10 let, jestli chces psa co te necha v klidu pracovat, tak Jack neni idealka.
Ja vim ze je todle kul o JRT, takze by to tu meli vsichni vedet, a byt na to pripraveni. Ja jsem si myslel ze jsem pripravenej, ale prvni rok, jsem nebyl :-D tak uplne, kdybysme na nej nebyli 4 (ja mam teda PRT) tak to bude pruser.
Nelitoval jsem toho ale ani na chvilku, za nic na svete bych ho nevymenil, takze diky TWARR ze me do toho dokopal :)