Tak a je to v loji.
Zatímco loni byl tyson na silvestra uplně v pohodě a nějakej bordel z petard mu mohl být u ocásku, letos při sebemenším prasknutí chytá hysterickej záchvat (asi hormony nebo mu prostě jen jebe, nevim).
Tak řeším co s tím, protože letos ho asi nezvládneme dát nikam „do klidu” protože ten nějak na žádným z míst kam můžem letos nebude.
Co z toho vyplývá, máte někdo nějaký praktický osobní zkušenosti s řešením tohodle problému? Já nejsem příznivcem prášků ani u lidí, natož pak u toho malýho tvorečka.. ale jestli z toho bude tak vystresovanej že se bude klepat celej den jak osika, tak mu to ublíží asi daleko víc (a to bydlíme v části kde je relativně klid). Fakt nechápu co se s ním stalo.
Uvažoval jsem, že bych ho zkusil uklidnit nějakou trávou, ale jednak nemám tušení jak ji nadávkovat (v jídle), protože to se posledně nepovedlo správně ani mě samotnýmu :-D a jednak si nejsem jistej jestli by to mělo ten správnej účinek.
Pokud teda budete mít tip, na něco smysluplně šetrnýho, budu nesmírně vděčnej, a Tyson předpokládám taky.. Děkujem!