• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    ... jako je mi jasný, že to může být cokoliv, ale zas je mi divný, že by nám doktor (myslím, že je fakt dobrej) tvrdil, že je v pořádku..
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    IF_: tak jako že z ničeho nic? nikdy nic takového neměl, navíc se to pravidelně vrací právě ve chvílích, kdy zjistíme, že kolem hárá nějaká fena... myslíš, že to nemůže mít souvislost?
    IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA: Nech udelat rozbor trusu, krve pripadne sono. Muze mit neco napr. se slinivkou apod.
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    KEJKA: btw. zkoušela jsem i vyměnit jídlo úplně, ale bylo to jen horší
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    poraďte mi prosím

je to cca tři roky, co jsme se přestěhovali a tam co v současné době bydlíme, má každý minimálně jednoho psa - fenu... Když jdu s čoklosem ven, má čumák naraženej na zem a občas je to s ním těžký, ale co je horší, začal nám zvracet... aspoň třikrát do týdne utírám buď šťávy, včera teda jsem sbírala hromádku právě snědeného jídla... Jídlo má od začátku pořád stejné - občas obměna ale tak nějak nekupujeme víc jak dva druhy granulí - jak říkám pořád stejně, občas má konzervu nebo kapsičku... doktor tvrdí, že mu nic není a že je zdravý a pěkný - může to být tím, že se zvýšila frekvence hárajících fen venku a nevrlých psů ve vchodě, na který vrčí? že je nějak nervózní, nebo já už nevím... v poslední době i hrozně zhubnul.. je mu necelých osm let
    IF_
    IF_ --- ---
    To je bubák:)

Novou rodinu hledá krásný a mazlivý Raslík - Znojmo, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/43211008/Novou-rodinu-hleda-krasny-a-mazlivy-Raslik.php
    ASSID23
    ASSID23 --- ---
    SPLIFFBOY: Je nadherna :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Hravý Dennýsek, russlík každým coulem se právě chystá na svou druhou zimu venku. Zdá se Vám to jako blbost? Ano, vzhledem k jeho srsti - krátké z nejkratších - je to opravdu velmi smutný fakt - bohužel pravdivý.
    Denny brzy dovrší 5. roku svého, ne příliš šťastného života. Vegetuje totiž sám a venku. Ano, zůstal po odstěhování majitelů na zahrádce, kde má svou residenci, v podobě boudy a je tam úplně sám.

https://www.facebook.com/...a.pullmannova/media_set?set=a.4756257281472.1073741945.1746436159&type=1
    IF_
    IF_ --- ---
    Chuderky jak maj opizlany ty ocasky:((

Jack Russell terier - Trutnov, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/40897350/Jack-russell-terier.php
    IF_
    IF_ --- ---
    SPLIFFBOY: Vykašlat se na lepení, to je jen estetická věc kor když to neni pes do chovu:)) Fajn netopír:)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Ze Selfie mi roste netopýr :) jako štěně měla ouška hezky zalomený, teď je má většinu času zpříma nastražený. Vím, že se v tomhle věku někdy doporučuje podlepovat, ale moc se mi do toho nechce. Absolvovali jste to? Je šance, že se to srovná samo, nebo si mám zvyknout na netopýra? ;)

TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    IF_: Krasny!
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_: Rostou!

NIK0LKA
    NIK0LKA --- ---
    IF_: dekuju
    IF_
    IF_ --- ---
    NIK0LKA: Tady se aktualizujou šteňátka :) Super štěnda mají teď v Big Scottys dream, ale mívají je dražší a hodně na chov, tak bych s emožná poohlédla jinde:)

https://www.facebook.com/russellpuppies?ref=aymt_homepage_panel
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: Moule je osm a furt stejny.Ted nemuzem delat agi a je to znat :p
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    NIK0LKA: hlavně si fakt důsledně zvažte jestli na tuhle rasu máte dost energie a času. Já jsem nonstop doma a nelituju toho ani vteřinu, ale musím uznat že Tysom vyžaduje hodně pozornosti.. Většinou tak po 20km procházce je akorát zahřátej na házení s balonkem :) protože se konečně dostal do provozní teploty...
    IF_
    IF_ --- ---
    NIK0LKA: To jde o to, proč si psa pořizujete a co od něj čekáte. Jinak je to jedno, pokud s ebudete věnovat výcviku, jsou super psi i feny. Raději než na pohlaví bych se zaměřila, jaké zdravotní testy dělají vámi vybrané chovné stanice:)
    TWARR
    TWARR --- ---
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    náš Kámo miluje golfový míčky... dneska jsem přišla domů a on se tvářil jak nevíc nejtýranější pejsek na světě, tak si říkám "co se děje?" a ten malej šmejd, jak nemá rád, když se kdokoliv dotkne jeho misky (jako že z ní pak nežere ani nepije), si hodil golfáč do žrádla a pak se toho nechtěl ani dotknout i přes to, že míček bylo nutné až nejnutnější vyndat! hrozná herečka :))) ..pobavil
    Po vyndání golfáče z misky se žrádlem dělal, jako by týden nežral a pak hned jako by mu hodil míček někdo prvně... asi mám doma menšího psychouše
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam