• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IF_: Taky. Na bonitaci nám říkali, že má horší kyčle a nakonec si častým běháním po schodech odrovnala kolena. Akorát v té době žádná rehabilitace nebyla. Prostě ji odoperoval, chodili jsme s ní na kontroly jak se to hojí a postupně začala sama chodit. Kdž už slušně běhala, tak odoperoval druhou tlapu. Až do konce života dostávala tabletky na klouby (nějaké to Condro, normálně lidské) a běhala krásně.
    IF_
    IF_ --- ---
    DALEEN: To byla taky luxace? Jo jo Duchkovi v tomto verim.A prave na rehabilitaci se uz tesim.Zatim nas ceka dalsich min.sest tydnu bez pohybu v kleci-peklo.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IF_: To se srovná. Pan doktor Duchek mi operoval čivavu před čtrnácti lety. Operované měla obě nožičky v šesti letech, dožila se šestnácti a celou dobu v pohodě chodila. Chce to jen vydržet, docela dlouho trvá, že si pejsek zvykne a nožičku začne normálně používat ;)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    IF_: no to je mi jasný :/ chudinka...
    Zkusím zajít k vetovi znovu po víkendu, měli by jsme být izolovaní od ostatních psů na chatě, tak třeba se uklidní - nebo taky ne :/ ... jinak je pořád čilej, hravej žere normálně, záchvaty v běhání po sedačce co nejvíckrát po sobě ho taky pořád berou, řekla bych, že ho nic nebolí (je to velkej herec, takže když už ho něco bolí, je to poznat) akorát prostě občas zakňučí u dveří, když slyší cinkání známek /obojku nebo tak a pak se poblije...
    IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA: Tim prohmatanim urcite nic nezjisti. My meli taky problem se zazivanim. Urcite nech udelat sirsi vysetreni... ten trus je zaklad uz i kvuli parazitum napr. Koukla bych se na nekoho kdo se specializuje na gastroenteorologi. Nam to delali napr. u Hnizda na Animal Clinic.Je to samozrejme drazsi:/

To se radeji ani nezminuju kolik nas stala ta sranda s patellou ted :))
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    IF_: no nejdřív ho prohmatal a dělali mu základ, pak mu brali krev a nic - bobky jsme netestovali a sono taky neproběhlo, to je pravda...
    je fakt, že to není pravidelný - proto si myslím, že je to z nervozity kvůli hárajícím fenkám okolo, přeci jen si pár let nevrznul.. Uvidím po víkendu, jak na tom bude, jedeme s ním teď na víkend na hory, jestli se to neuklidní, zkusím jinýho veterináře ...
    IF_
    IF_ --- ---
    Abych se pochlubila taky, tak Moula mela geneticky patelly 0/0 a pri prochazce si jednu vyhodila na dvojkovou. Operoval nas ortoped Duchek. Ted je deset dni po operaci a moc nam to leceni nejde. U dvou titanovych sroubu co to drzi se jedna z kosti lehce uvolnila tak se nam rekonvalescence protahne:/

IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA: A co ji delal za vysetreni, resp. na zaklade ceho to tvrdi?

Treba u slinivky staci aby pes jednou sezral neco co ji natrvalo podrazdi takze x veci muze byt jakoby z niceho nic.
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    ... jako je mi jasný, že to může být cokoliv, ale zas je mi divný, že by nám doktor (myslím, že je fakt dobrej) tvrdil, že je v pořádku..
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    IF_: tak jako že z ničeho nic? nikdy nic takového neměl, navíc se to pravidelně vrací právě ve chvílích, kdy zjistíme, že kolem hárá nějaká fena... myslíš, že to nemůže mít souvislost?
    IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA: Nech udelat rozbor trusu, krve pripadne sono. Muze mit neco napr. se slinivkou apod.
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    KEJKA: btw. zkoušela jsem i vyměnit jídlo úplně, ale bylo to jen horší
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    poraďte mi prosím

je to cca tři roky, co jsme se přestěhovali a tam co v současné době bydlíme, má každý minimálně jednoho psa - fenu... Když jdu s čoklosem ven, má čumák naraženej na zem a občas je to s ním těžký, ale co je horší, začal nám zvracet... aspoň třikrát do týdne utírám buď šťávy, včera teda jsem sbírala hromádku právě snědeného jídla... Jídlo má od začátku pořád stejné - občas obměna ale tak nějak nekupujeme víc jak dva druhy granulí - jak říkám pořád stejně, občas má konzervu nebo kapsičku... doktor tvrdí, že mu nic není a že je zdravý a pěkný - může to být tím, že se zvýšila frekvence hárajících fen venku a nevrlých psů ve vchodě, na který vrčí? že je nějak nervózní, nebo já už nevím... v poslední době i hrozně zhubnul.. je mu necelých osm let
    IF_
    IF_ --- ---
    To je bubák:)

Novou rodinu hledá krásný a mazlivý Raslík - Znojmo, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/43211008/Novou-rodinu-hleda-krasny-a-mazlivy-Raslik.php
    ASSID23
    ASSID23 --- ---
    SPLIFFBOY: Je nadherna :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Hravý Dennýsek, russlík každým coulem se právě chystá na svou druhou zimu venku. Zdá se Vám to jako blbost? Ano, vzhledem k jeho srsti - krátké z nejkratších - je to opravdu velmi smutný fakt - bohužel pravdivý.
    Denny brzy dovrší 5. roku svého, ne příliš šťastného života. Vegetuje totiž sám a venku. Ano, zůstal po odstěhování majitelů na zahrádce, kde má svou residenci, v podobě boudy a je tam úplně sám.

https://www.facebook.com/...a.pullmannova/media_set?set=a.4756257281472.1073741945.1746436159&type=1
    IF_
    IF_ --- ---
    Chuderky jak maj opizlany ty ocasky:((

Jack Russell terier - Trutnov, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/40897350/Jack-russell-terier.php
    IF_
    IF_ --- ---
    SPLIFFBOY: Vykašlat se na lepení, to je jen estetická věc kor když to neni pes do chovu:)) Fajn netopír:)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Ze Selfie mi roste netopýr :) jako štěně měla ouška hezky zalomený, teď je má většinu času zpříma nastražený. Vím, že se v tomhle věku někdy doporučuje podlepovat, ale moc se mi do toho nechce. Absolvovali jste to? Je šance, že se to srovná samo, nebo si mám zvyknout na netopýra? ;)

TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    IF_: Krasny!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam