ahoj, trpí vaši psi nějak na problémy se zatržením drápů? asi před třemi týdny se mi Selfie, když lítala za míčkem v parku, vrátila s jednou packou krvavou. krvácení po chvíli ustalo, při bližším ohledání doma jsem koukal, že má krvavé lůžko drápu okolo něj (šlo v analogii k lidské ruce o ukazovák na levé přední). po delší úvaze jsem si řekl, že nepoběžím hned outlocitně k veterináři, ona na to pár dnů našlapovala opatrně a zahojilo se to. dnes jsem přišel z práce a hned mezi dveřma mi hlásili, že když se s ní bylo odpoledne v parku, udělala si to zas. původně si teda mysleli, že to je ta samá tlapa, protože si nepamatovali, kde to bylo předtím, ale já si to pamatuju a teď je to pro změnu pravá. tak nevím, jestli na tu veterinu zejtra neskočit, i když teda asi není nic, čím by mohli pomoct, než že ji to vyčistí. když na ni nepůjdu a budu to jen kontrolovat, že se to hojí a nedostala se tam infekce, asi se nic nestane. ale vůbec nejradši bych se naučil tomu nějak předcházet. je to třeštidlo, že si občas něco udělá se holt může stát, ale jsem docela přešlej z toho, že je to z rozestupem jen tří týdnů.