• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    IF_: moulinka statecna.
    Kamarad, co me totalne sesroubovanou a zadratovanou stehenni kost taky vykladal, jak to tam vevnit nekdy picha a tlaci - a podrbat se to neda.
    (btw po preceteni "ani se neptej", jsem se dost lekl, ale pak jsem dosel k :))
    IF_
    IF_ --- ---
    LA_PIOVRA: Ani se neptej:)) Vcera v noci mela zachvat trasu, knuceni a byla apaticka.Krve by se ve mne nedorezal.Odvezla jsem ji k Duchkovi, ten uz se taky skoro rozbrecel zoufalstvim protoze jsme jeho nocni mura:) Uspal ji a udelal rtg a vse drzi ale ty nejdelsi hreby ji asi drazdi zevnitr.Takze zatim mame klid a cekame na srusty;)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    IF_: jak se to to s Moulinkou vyviji?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IF_: No ty blaho:( Jako fakt drzime moc palce, rozhodovani na hovno, situace na hovno... Moc za me Moulu pomuchlej..
    IF_
    IF_ --- ---
    MATHEA: Ještě budu mít názor od dvou dalších ortopedů, zda to co navrhuje, má vůbec smysl, aby to nebylo jen držení psa ve spirále operací, který nikam nepovedou. Jinak asi jo. Pokud by se nepovedlo tohle, tak až pak ta amputace. Ono i co se týče peněz, tak amputace a další operace, to už je prakticky stejná částka, tak je asi lepší zkusit naději. Řekl mi, že se mu to stává u jednoho z padesáti psů. Na netu jsem se spojila s ženskou, jejímuž psovi patelu reoperoval čtyřikrát a měli hodně podobné problémy jako my:/
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IF_: Chapu zcela:(( Pocitam, ze chces zkusit operaci?
    IF_
    IF_ --- ---
    MATHEA: Dekujem. Tohle bych neprala ani nejvetsimu nepriteli:(
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IF_: A do prdele:( Moc drzime pesti a tlapky, aby pokus vysel..
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    dneska bylo krasne !

Tintin - jack russell terrier
    https://www.youtube.com/watch?v=wkOU7MBJv9g
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    IF_: :( to mě hrozně mrzí... držte se :/
    my jsme na tom už trochu líp, teď nám dali s antíkama chvíli pokoj, přestal zvracet, ale někde mezitím chytil s oslabenou imunitou psincový kašel, tak má dva syrupy a vitamíny a už to dáváme v klidu, zánět ustoupil po první dávce antibiotik, ale jsme v pozorování... Jestli začne znovu zvracet, jdeme si okamžitě pro další várku antíků... tak snad už to bude dobrý... jen pořád udržujeme měkkou stravu
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak jsme s patelou dopadly asi nejhůř, jak to šlo. Noha rozsypaná, tělo odmítá ttanové šrouby. Takže varianta nápravy je pokus sešroubovat to hřebama z jiného materiálu s nejistým výsledkem nebo amputace. Je to asi jako vybrat si mezi pěstí do pravého a do levého oka.
    TWARR
    TWARR --- ---
    IF_: Nene. Mají predsin a koupelnu :)
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: A co kdyz opustis byt:)? To tam nelezou?
    TWARR
    TWARR --- ---
    ja jsem se chlupu zbavil tim, ze maj psi, oba, zakaz lezt do postele, na gauc a na kreslo. a je klid.
    teda neni, ale oproti tomu, jak to bylo predtim, je to ted pohadka.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Díky, tak já se smířím s tím, že se těch chlupů už nikdy nezbavím. Kdyby se aspoň tak nezapichovaly :)
    IF_
    IF_ --- ---
    DALEEN: Neni :)) Ale na sundavani pouzivam berusku ze zoohitu pokud neznas... a funguje.
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    DALEEN: nekupovat si prádlo jiné barvy, než je pes? ;)))
    i když já taky převážně nosím černou a všude se mi bělají chlupy - nicméně rada: naučila jsem se neprat ponožky, který jsou obalený chlupama nejvíc, s ostatním prádlem - celkem to funguje a pak mám lepící válečky z jisku/ikei a pod.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Výkřik do tmy: Je nějaký způsob jak odstranit ty strašlivý chlupy z prádla? Hladkosrstý russel je zlo, zlo a zlo :)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    IF_: držíme pěsti... máte to horší, než my :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam