• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOOCestování a výletování s dětmi a psy
    Chci tady shromáždit co nejvíc informací o cestování s dětmi a psy.Nejde jen o pravidla a zásady cestování,ale chci aby byly na nástěnce odkazy na ubytování,typy na výlety,restaurace atp.,kde není problém ani dítě ale taky třeba pes.Takže prosím házejte své typy,pište zkušenosti a vůbec se u bavte:)

    reporty z cest velmi vítány;)


    !NÁSTĚNKA!
    rozbalit záhlaví
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    LITROP: Připojit se nechci, ale Černou Horu případně i Albánii můžu vřele doporučit. Byli jsme s dětma předloni (tehdy 5, 7 a 9) a byla to skvělá dovolená!
    LITROP
    LITROP --- ---
    Tak po zimne zase já....plánuju koupit dodavku a vyrazit s detma na začátku prazdnin někam k moři budto Španelsko Portugalsko nebo Balkan Černa hora,nechce se někdo připojit,možná bude nějaké místo v autě a cíl cesty se dá upravit.Děti 10 a 8 a k nam jeste pes.Díky a hezkej den
    LITROP
    LITROP --- ---
    měl bych tady nabídku,jedu s dětma od čt do so na hory..Chatu už mám rezervovanou a jeden volnej pokoj.Asi spíš pro někoho s dětma,ale není podmínka. Cenově vyjde pokoj cca 4k+ drevo krb,sauna a elek.
    Chalupa Maria – Chalupy u Klínovce
    https://chalupa-klinovec.cz/chalupa-maria/
    Jsem saám s dvěma dětma 10a8 let a mozna jedna 10leta kamaradka dcery + pes
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ZAPLO05: Máme Jurek family 4 a prostorově jsme spokojeni i v 5 lidech. Jediné, co mi úplně nevyhovuje, je ta tunelová konstrukce, která vyžaduje poctivé vyvázání a napnutí všech provázků, což se u některých jiných stanů dá ošidit (aspoň v příznivém počasí).
    ZAPLO05
    ZAPLO05 --- ---
    Ahoj, projel jsem tady trochu forum na téma stan a moc jsem toho nenasel. Hledám nějaký pro 4 osoby s předsinkou, kde si člověčina může případně rozdělat stul a židle a hrat v nepřizni počasí karty. Preferuji tedy možnost se postavit s předsince. Prostě pohodlný rodinný stan. Máte někdo tipy?
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    Prosím o tip na ubytování v ČR - pro malé děti, nejlépe u lesa nebo v lese, to kvůli vedrum.. od Prahy max 2 h. cesty autem..??
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Ahoj, chci se jet koupat se psem do německého jezera. Co je za potřebí když cestuji autem přes hranice se psem?
    LEF
    LEF --- ---
    TANAIS: sedmihorky jsou pro deti celkem dobry.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    TANAIS: Zkus spis auditko "Cestujeme s detmi..", tam to docela zije. Nemuzu bohuzel linkovat.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Neporadíte prosím nějaký kemp v ČR, kam bych mohla na pár dní vyrazit s 6ti letými dvojčaty? Rozumná cena a dostatek zábavy v okolí?
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    Ahoj, máte prosím doporučení na ubytování na Šumavě s malým dítětem. Penzion, cca 500kč/os./noc, ..může to být i farma..
    díky..
    A_LEX
    A_LEX --- ---
    BLUE_BERRY: připojím se, taky by mě zajímala nějaká osobní zkušenost :) jinak našla jsem akorát nějaké články http://jaletim.cz/ctyrnohy-vetrelec-na-palube/
    BLUE_BERRY
    BLUE_BERRY --- ---
    ahoj..prosim vas..nekdo zkusenosti se psem v letadle?...
    OLA44
    OLA44 --- ---
    SUBVERSION: moravsky kras, jeskyne, super rodinny penzion s velmi pratelskym majitelem. Na samote u lesa, kone a jina zvirena. Klid, v okoli spousta zajimavych mist na navstevu.
    http://www.penzionukone.cz/
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Lidi! zn. PROSIM POMOC
    predem se omlouvam: nemam ted bohuzel cas ty vsechny prispevky cist, asi se tady na ten dotaz uz odpovidalo ale nedokazu to tady dohledat.

    Mame TED 2 tydny dovolenou a premyslime kam jet v ramci CZ autem s dvouletou dcerkou.. i na par dnu vylet muze byt paradni.. muze byt cokoliv, nejaky fajn penzion ve prirode.. nejsme nijak narocny.. ale musi byt aspon nejaka zabava a nejlepe nekoliv zabav a taky nejake to hriste v nejlepsim pripade

    BUDU MOC MOC vdecna za vsechny doporuceni, fakt nam s tim pomuzete pac uz nevime, koukam jak blba na slevomat a nejsem schopna nic vybrat
    diky
    DANNY_OCEAN
    DANNY_OCEAN --- ---
    zdravím všechny, potřeboval bych poradit. Chtěl bych naplánovat menší zimní dovolenou na horách, nejlépe asi Krkonoše, máme dvě děti 3 leté a půl roční. Lyžování není priorita, spíš třeba sáňky a prostě ten pocit že jsme na horách. Nějaké typy? Děkuji
    FAIRYPLAY
    FAIRYPLAY --- ---
    Chtěla bych v lednu vyrazit s dcerou někam do tepla, zatím nevím kam. Kdyby tu byl nějakej podobně bláznivej rodič nebo nerodič, můžem jet spolu. Byla bych klidnější. ď
    FAT
    FAT --- ---
    LENZIE: Díky, bylo by to jen po Evropě.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    FAT: Nevím, jestli to tak funguje ještě dneska, ale kdysi se při koupi letenky pes musel speciálně žádat a muselo se čekat, jestli jeho přepravu aerolinka potvrdí (jak na palubě, tak i v zavazadlovém prostoru) - letenku tedy kupovat až s jistotou, že toho psa opravdu vezmou.
    Standardem býval max. jeden pes a to jak pro palubu (což se týká takových těch malých plemen), tak i do zavazadlového prostoru. Americké aerolinky se vcelku cukaly, když měly psa přepravovat v zimě, protože pokud by zůstalo letadlo někde viset, tak se o psa museli postarat a báli se, že při sebemenším prostydnutí hafana je bude majitel/-ka žalovat (je to osobní zkušenost, kdy jsme klientce zajišťovali přepravu psa z USA do Evropy v prosinci a nikdo jí v podstatě nechtěl vzít právě z těchto důvodů).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam