• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SWAMP_ASSamatérská Speleologie, alá Suchej tam Mokrej ven
    OMI
    OMI --- ---
    anebo ho to prostě jenom zajímá a chybělo to tu. já jeskyňáře právě v lásce nemám, jinak bych to založil sám. ale že to vzniklo až v takhle pozdním věku NYXu, to taky o něčem vypovídá, ne?
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    Pokud majitel založil klub o spleleologii očekávám že je to odborník a bude radit ostatním kde a jaké nebezpečí pod zemí všude číha . Budu ráda když mě bude něco nového inspirovat.
    OMI
    OMI --- ---
    DALLILA: nevypadá to že ano, to jen můj brácha Google je děsně chytrej, jak rádio. )
    JEZEVCIK
    JEZEVCIK --- ---
    MARTINM_LSD: A já myslel že výzkumné :-)
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    OMI: My se známe? vypadá to že asi ano .
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    SWAMP_ASS: Jo Richard- tak já bych tam již nevlezla protože se mám ráda- stačilo jednou ,nebýt náhody už mě málem zabil zával jak to tam padá..... na krajíček ale do zadu už ne:-)
    EOS
    EOS --- ---
    Odpadu z elektrárny jsou plný Dvanáctky. :-(
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    OMI: : D, to muselo bejt vopravdu smutný...
    OMI
    OMI --- ---
    SWAMP_ASS: Z elektrárny? To by v Srbsku ušetřili uza uhlí, jak by kopeček hřál :-)
    Měly tam bejt i nějaké vysloužilé ethalony a lékařské emitory. Jeden si z toho tenkrát "objevitel" odnesl a když byl v nemocnici na kapačnách, zakuklenci v protiradiačních oblecích mu vybílili byt s gaigrem v ruce a nejvíc ho prý mrzelo, vyprávěl, že mu sebrali komplet lezení (zamořené).
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    MARTINM_LSD: promiň, ale tomu nerozumím...
    JEZEVCIK
    JEZEVCIK --- ---
    MARTINM_LSD: Hmm, chybička se vloudila :-)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    MARTINM_LSD: ...do Richardu bych se někdy rád vrátil, cca před sedmi lety jsme to tam byly prolézt a bylo to opravdu ohromující, jen to šimrání za krkem a nejistota vyplývající ze sesypaných stropů a zborcených hal, nebylo nic příjemného
    neměl byste někdo chuť se tam, zda-li je to ještě možné, letos na jaře či v létě podívat?
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    JEZEVCIK: díky za info, dám na nástěnku...
    JEZEVCIK
    JEZEVCIK --- ---
    Zdravím, lidičky. Je to možná brzy, ale lépe než pozdě :-) V dubnu bude opět setkání jeskyňářů. Takže kdo má zájem... Více na stránkách speleo.
    http://www.speleo.cz/kalendar/speleoforum-2008-konference-kras-2008
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    MARTINM_LSD: to je zajímavá informace, to ti povim, vždy jsem se domníval a nikdo se mi to nepokoušel vyvracet, že v Alkazaru je odpad z elektrárny...
    vždy jsem viděl jen dveře s napisem a zbytek pro mě byl tajemstvím
    OMI
    OMI --- ---
    MARTINM_LSD: Vypadalo to tenkrát na zbytky po pokusech třeba na myších. Akvária, pyliny, rukavice, na tom nápisy "bakteriologie".
    OMI
    OMI --- ---
    MARTINM_LSD: ah, pardon, já viděl Srbsko a nostalgie mi zamlžila oči...
    OMI
    OMI --- ---
    DALLILA: No už v době úklidů na Americe jsi byla inventárním majetkem. A to je déle jak deset let.
    OMI
    OMI --- ---
    VEVUSKA: to jsou ty, jak je tam ten sklad radioaktivního a biologického odpadu? Jak jsem se kdysi ptal na Svobodné Eropě Drábové a ta tam přísahala, že to není možné, že nikdy tam nebylo oficielní úložiště, takže tam nemůže být nic radioaktivního?
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    no jako by tady na nyxu bylo málo speleo klubů :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam