HNZDD: nespletl jsi si auditko? myslím, že o drogách se můžeme pobavit na odbornějších místech
OMI: celou tu věc chápu správně, (PETky vídám často) píšeš tu o teoretické rovině (/cucáš z palce/) a stavíš jeskyňaření mimo zákon (?), napadá mě, že jsi sem přišel hledat něco daleko jiného než já...
A když o tom tak přemýšlím, PETku mohu bez jakýchkoliv skurpulí nacpat do báglu a odnést, zatímco nad rozřezanou petlicí budu stát bez autogenu jako trouba a nadávat jak pes nad zahozenou prací, kolikrát, že už jsem tu petlici opravoval? "Chápou lidi proč je tam vůbec dáváme?" (tímto chci vyjádřit naprostý nesouhlas s "vaším" nadšením)
Měl bych pro Tebe jedno doporučení, kdosi prve napsal, že na členství ve speleoklubu stačí kýbl s lopatkou, tím vlastně poodhalil roušku tajemství, o čem by tu mohli bejt nejpřínosnější příspěvky. Nikdy jsem nic podobného nezažil, ale ten poslední štouch lopatkou do hlíny a objevení nového dómu, to musí bejt mazec, vychutnávat tu odměnu za těžce vydřenou práci. Přemýšlej o tom, třeba po nějakém čase přijdeš na to, že dobívání se do probádaných prostor neni zase až tak obohacující.