• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SWAMP_ASSamatérská Speleologie, alá Suchej tam Mokrej ven
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    OMI: Delsi tkanicky mam jaaaaaaaa:)
    OMI
    OMI --- ---
    Ale fotka skvělá. Jenom ta od čelovky LED-záře na palcích vypadá, jak kdyby to držel mrtvej Hagen sám.
    OMI
    OMI --- ---
    PREBRAL: to není opěvovaná kolejnice zvaná "gong". takže je to věnování. A po zkušenostech s ním se těším, až mi za dva roky někdo mezi řečí sdělí zajímavou historii tohoto gongu, portože pochybuju, že ho koupil za výplatu v krámě. To bude tak z osmého patra právě zapalvovaného dolu.
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    OMI:
    Photobucket

Nevím samozřejmě, zda se tam podepsal sám, a jestli se teď po roce v pokojích mladistvých trampek namísto Hagena zjevuje Kadlec :-)
    OMI
    OMI --- ---
    ...jste mě nakazili, chtěl jsem pochopitelně napsat "z Tetína". Máte na mě blbej vliv.
    OMI
    OMI --- ---
    MARTINM_LSD: ...co je tohle za otázku. No z Příbramě přece. a z tětína taky, ale tam projdou všichni lidi, co za něco stojej. A Daemon by si spíš měl říkat Loutkař, jakse u něj nenápadně sbíhaj všechny nitky. A že drtivou většinu lidí prokouknu dřív než mi podaj ruku, pozadí jeho činů mi obvykle dojde až po letech, kdy to někdo vykecá.
    Toho člověka bezmezně obdivuju, takovejch exotů fakt ve vesmíru není moc. škoda, bylo by veselejc.

Fakt byl podepsanej na tom gongu !?
    OMI
    OMI --- ---
    FOSILIE: Kdy jsi naposled ládovala manganové buřty do MayDayky, která svítí na zedníkům ukradený kopák? Víš vůbec, jak vypadalo logo "Varta", které na nich bylo? Schálně -- s jakou jeskynní skupinou je jejich logo příbuzné?
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    OMI: Mám to chápat, že doba baterek je už pryč?
    OMI
    OMI --- ---
    HERKULES: Napřed ten link a pak možná hodím nějakou fotku z nedovoleného vniknutí.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    začni machrovat :-)
    OMI
    OMI --- ---
    FOSILIE: Neprokopal. Jeskyně mě tak nějak v tomhle nemají rády. Dál to z určitých důvodů nechci rozebírat. V šachtách jsem ještě za doby baterek prosvítil vždycky celé kapesné na prokopávání závalů a odvodnění zakládek. Počítá se to, nebo mám začít machrovat?
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    OMI: a kde si třeba kopal? prokopal ses někam? Mimoto bych řekla že všichni tady máme svoje vlastní batěrky a nemusíme prosit cizí postarší chlápky aby nás doprovázeli temnýma štolama.
    OMI
    OMI --- ---
    HERKULES: No jestli blbě hledám, dej link, na záhlaví se to může pěkně seřadit: kde je tady neuzavřené fórum o jeskyních, ne o šachtách?
    OMI
    OMI --- ---
    Tyvole, neperte se se mnou, děti. Kdovi, kolika z věs jsem na tý Americe půjčoval baterku.

SWAMP_ASS: Nerozumíme si, Nic nestavím mimo zákon, dokonce ani uražené zámky, moje anarchistické cítění je považuje za drzé uloupení země prostým lidem.
    Kteří spolu ale musí tu zem chránit, aby nezmizala. Například tím, že nebudou prozrazovat, kde se co dá zlikvidovat a budou si dávat majzla, aby fotky byly obtížně zařaditelné prostorem, ale i dobou vzniku.
    Nebo tím, že když mi nařídí úřad něco zamknout nebo mne okolnosti k tomu donutí, dám na dveře na sebe kontakt. Někdy to zabere. Někdy ne, ale nic není stoprocentní.
    Kopal jsem dlouho, kopal jsem dost. Nejlepší na tom dycky byla ta parta. Ty sny o dómech s lodičkami až potom :-)
    Přemýšlel jsem o tom dlouho, ještě jako puberťák se zablácenejma teniskama. To zaměření se na šachty byla v mém případě vlastně taková zbabělost. V jeskyni nikdy nevíš, jestli ta trhlina někam vede nebo budeš dva roky hryzat skálu. Ale v šachtě si to velice rychle spočítáš. Krom toho když to spadne, ze šachty máš lepší šance se dostat. Nebo aspoň trpět kratší dobu.

PENGU1019: ...no, asi tak posledních dvacet let. Pravda, jsou tu i větší kabrňáci.
    Proč se ptáš? Budeme tady na sebe machrovat, kdo soukal delší tkaničku?

EOS: jako Ňifka?

PREBRAL: Jo, napřed ukradli Hagenovi helmu a potom zmizela i kolejnice. Člověče, a potom to pro mne nějak přestala bejt Amerika, na který jsem celé soboty a neděle protahoval turisty bez baterek tam a zase nazpět jako přívozník přes moře.

FOSILIE: Přišla jsi o hodně. V napjatém tichu plném očekávání se ten kovový ráz nese jako kladivem po hlavě. Splynutí s těmi chodbami. Podpis na duši.

DALLILA: ...Příbramský daemon? To jakože si to PK podepsal, nebo tam bylo věnování!?
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    furt mi nějak uniká význam tohodle klubu, to je jako když nemám náladu psát do klubu 1, tak píšu do klubu 2 ????

vzhledem k tomu že tu z 90% píšou ty samí lidi ...
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    PREBRAL: Je dík :-)))
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    FOSILIE: Poprvé mě VA provázeli od vás dva kluci- nezapemenu jim jak mě poslali pro vodu potmě k Hagenovi- zazvonila jsem si tam asi před dvěma lety- Přebral to nahrál na video které nemám - bohužel- protože to byl pro mě šok když mě spadnul zvon a já se tak polekala až jsem se málem počúrala strachy- na druhé starně zvonu byl nápis- Příbramský démon- od té doby se bojím Přibramáku :-))
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    PREBRAL: Já nikdy nezazvonila... pro jistotu.. nikdy nevíš...

VEVUSKA: Oni tenkrát asi nevěděli, že je taky nějakej ortostatickej šok a že v sedáku by se v jednom kuse neměůlo viset dýl než nějakých 20 min, páč to funguje trochu jako škrtidlo. A já v tom polovičním SKEDu visela skoro hodinu :-( jenže tenkrát jsem ani já neměla potuchy, tak jsem si jen tiše naříkala sama pro sebe a doufala, že ví, co dělají :-) A to ani nezmiňuju jak tu karábli tažnýho lana cvakli do toho plastovýho očka. Hrůza mě jímá když si na to vzpomenu.
    VEVUSKA
    VEVUSKA --- ---
    Omlouvam se, nechala jsem se unyst ikonkou, v tomhle internetovym svete nikdy nevis:) To se mi nastesti nestalo, ze by mi slo okejhak.. spis se stahnu kdyz to zacne byt tesne a neprijemne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam