• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SWAMP_ASSamatérská Speleologie, alá Suchej tam Mokrej ven
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    http://kuk.cz/speleo/index.php?id=chlumochod&PHPSESSID=e4377bf98a35ae374008408ba59099c1

Nevim, jestli to letos bude v pátek 1.5. nebo sobotu 2.5. Musíme sledovat :-)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    FOSILIE: chlumochod je pracovní název ?
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    Tak a kdo jede na Chlumochod? A do Srbských? Tam je ten tobogánek, kterej právě končí (či začíná?) na hromadě bahna jak hlásal EOS.
    EOS
    EOS --- ---
    FOSILIE: :-))) - ještě že některý nejmenovaný nekomínovatelný komíny končej na měkký hromadě bahna! :-)
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    FOSILIE: Ale Kačko nepochopila jsi mou narážku :-) Mít tvé zkušenosti a věk pokračuji ale kosti mám již staré holka na nějaké komínování již asi nestačím..
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    DALLILA: Ano, machruju, že jsem trubka a snažim se komínovat nekomínovatelný jeskyně :-)
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    DALLILA: Právěže nic moc. Tajné už nejsou, když o nich víme, ale bojím se, že s tím jak nedávno proběhlo, že je objevili, asi bude dost problém se tam podívat.

Taky bych soudil, že budou dost pod vodou - podle toho, že pod vodou je občas celý Adršpach (měla bys to vidět, když je to hodně pod vodou), ale to fakt jen hádám.

Nechal bych to tu viset ve vzduchu, třeba někdo něco ví.
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    ZKAZA: No já měla protekčně, přišlo mi, že je to dost uzavřený. Bohužel jsem tam ještě nebyla, páč sem přiletim vždycky jednou za uherák a nikdy jsem se ještě netrefila do nabízenýho termínu. Nejlíp budeš mít kontaktovat ty kluky co to tam šéfujou. (Já je neznám). Můžu se maximálně zeptat člověka kterej mi to nabízel, ale jak řikám dostat se tam nebude lehký. Nebo tam prostě jeď a vlez tam nějakou tou propástkou nebo tak, předpokládam, že na nějaký ztracení to tam neni.
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    EOS: Jo to teda jo :-)
    ZKAZA: Tam jsem nebyla taky bych měla zájem :-) Jsou to tajné uzavřené jeskyně? Co o nich víš?
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    Tak do třetice - jsou zde nějací zkušení speleologové, kteří by nadšeným amatérům umožnili prohlídku adršpašských jeskyní?
    EOS
    EOS --- ---
    DALLILA: He, nebylo to čistě náhodou vždycky, když sis sundala blembák? ;-)
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    ZKAZA: Ale určitě to vše sám dobře víš :-)
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    ZKAZA: Já byla jen tak jako amatérka všude možně a musím ti popravdě říct že nikdy nepodcěňuj ani malé díry -. nevíš co ti spadne na hlavu- mě spadlo toho na hlavu dost a na Velké Ameice jsem se jednou zabila na laně když jsem lezla do jedné štoly- nezapomenu na to nikdy-určité zkušenosti mám ale Amerika I a II jsou malé nezajímavé díry- vždy musím sebou mít po ruce zkušené jeskyńáře jinak již nelezu nikam
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    DALLILA: A co ty?
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    FOSILIE: Zas někdo co dělá machra? .-)
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    Hej - co vy speleologové - už se opakuju, ale - nechystáte někdo výpravu podzem do Ádru?
    FOSILIE: Třeba tys psala, že máš nabídky ne? Já ti dám ještě i pobídku.
    EOS
    EOS --- ---
    ZKAZA: No, na přechodu pro chodce bych asi taky nikomu neradil: "klidně tam vlez, máš přednost". :-)
    WOUK
    WOUK --- ---
    SWAMP_ASS: jj, v lednu o zkouškovým jen 2 povrchovky po tom našem krase moravskym, v únoru zatím cca 25m hluboko v jeskyni. z toho nejdelší vertikálka asi 10 metrů s laňákem. nic víc, v zimě se držím spíš doma :)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    A vlastně máte již někdo letos v deníčku odškrtnutou kolonku, první sestup??
    Se tak domnívám, že jsem minulej víkend promrdal počítání netopýrů v krasu :((
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam