• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SWAMP_ASSamatérská Speleologie, alá Suchej tam Mokrej ven
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    FOSILIE: ...no boužel fotogalerie je v čudu, tedy E 404, už jsem hledal místo, kde se leze těch 80m.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    TRUSTKILL: http://www.horydoly.cz/vypsat.php?id=4459

:DDD...speleolog záchranář- nej. výraz

No hele byli jsme minulej rok, no a co dodat, už několik let víceméně pořád to samé, tedy přístupné a udusané, rád tam letos zase vlezu, ale teď nenechám ni výkend bez hor, páč sezóna sněhu se nám přehoupla do poslední třetiny a já toho ještě moc nenajezdil...
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    SWAMP_ASS: Kyprý výčepní za plynovým vařičem a sudem :-) na těch stránkách maj fotokroniku, tam je i obrázek Speleobufetu. (nevim už v kterým roce - hledej šmudlo :-)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    FOSILIE: počkej jak párek a pívo?, to je tedy hezké, úplně si to na tom Chlumu dovedu představit, muzika z ampliónů, várnice, pípa, a kyprá výčepní za pultem :DD...

KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    TRUSTKILL: Jsme dva! lano mam!
    TRUSTKILL
    TRUSTKILL --- ---
    Byl někdo v posledních letech v Barrandově jeskyni v Srbsku... rád bych věděl jak to tam vypadá, zda je přístupná.. trochu bych zavzpomínal tak 7 let zpět :)
    To stejné se dá říct i o Americe, ale tam je to prej vše zavřený, teda ty klasické vstupy bez lana jako je vápenka a pusťák....

kdyby se někdo někam chystal rád bych se třeba přidal...

FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    SWAMP_ASS: Loni jsem nebyla. Jako soutěž je hlavním bodem, ale jsou otevřený právě i Srbský jeskyně, můžete krmit netopýry červíkama a dát si párek a pívo.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    FOSILIE: ueh, to jsem netušil, že se pořádá takováhle kratochvíle, mno budiš, jsi pravidelným účastníkem??

Jinak trubky jsou mojí první zkušeností, kdy jsem přecvakával z djemara do osmy, ale předpokládám, že nejsem jediný.
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    http://kuk.cz/speleo/index.php?id=chlumochod&PHPSESSID=e4377bf98a35ae374008408ba59099c1

Nevim, jestli to letos bude v pátek 1.5. nebo sobotu 2.5. Musíme sledovat :-)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    FOSILIE: chlumochod je pracovní název ?
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    Tak a kdo jede na Chlumochod? A do Srbských? Tam je ten tobogánek, kterej právě končí (či začíná?) na hromadě bahna jak hlásal EOS.
    EOS
    EOS --- ---
    FOSILIE: :-))) - ještě že některý nejmenovaný nekomínovatelný komíny končej na měkký hromadě bahna! :-)
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    FOSILIE: Ale Kačko nepochopila jsi mou narážku :-) Mít tvé zkušenosti a věk pokračuji ale kosti mám již staré holka na nějaké komínování již asi nestačím..
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    DALLILA: Ano, machruju, že jsem trubka a snažim se komínovat nekomínovatelný jeskyně :-)
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    DALLILA: Právěže nic moc. Tajné už nejsou, když o nich víme, ale bojím se, že s tím jak nedávno proběhlo, že je objevili, asi bude dost problém se tam podívat.

Taky bych soudil, že budou dost pod vodou - podle toho, že pod vodou je občas celý Adršpach (měla bys to vidět, když je to hodně pod vodou), ale to fakt jen hádám.

Nechal bych to tu viset ve vzduchu, třeba někdo něco ví.
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    ZKAZA: No já měla protekčně, přišlo mi, že je to dost uzavřený. Bohužel jsem tam ještě nebyla, páč sem přiletim vždycky jednou za uherák a nikdy jsem se ještě netrefila do nabízenýho termínu. Nejlíp budeš mít kontaktovat ty kluky co to tam šéfujou. (Já je neznám). Můžu se maximálně zeptat člověka kterej mi to nabízel, ale jak řikám dostat se tam nebude lehký. Nebo tam prostě jeď a vlez tam nějakou tou propástkou nebo tak, předpokládam, že na nějaký ztracení to tam neni.
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    EOS: Jo to teda jo :-)
    ZKAZA: Tam jsem nebyla taky bych měla zájem :-) Jsou to tajné uzavřené jeskyně? Co o nich víš?
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    Tak do třetice - jsou zde nějací zkušení speleologové, kteří by nadšeným amatérům umožnili prohlídku adršpašských jeskyní?
    EOS
    EOS --- ---
    DALLILA: He, nebylo to čistě náhodou vždycky, když sis sundala blembák? ;-)
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    ZKAZA: Ale určitě to vše sám dobře víš :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam