KROTITEL: já to tam znám snad i po slepu, myslím štoly na americe, předtím jsem myslel tu barrandovku že by to chtělo někoho znalého.. Přemýšlím kudy se ale do štol dostat pokud jsou známé vchody zavřený, napadá mě slanit do jednoho z oken na malé americe
ale není vyloučeno že i tam budou nějaké mříže :(
Jako určitě bych se tam chtěl podívat, mám na to spousta vzpomínek, sme tam jezdili skoro každej víkend tak před 9 lety, chtěl bych se podívat na nádraží kde se protáhneš závalem a tam jsou najednou koleje, vyhybky rozvody potrubí...atd
SWAMP_ASS: toho jsem se taky právě bál že někdo zamnou ucpe cestu zpět, když sem tam byl poprvé to bylo nějak z jara, tak tam byl menší zával z jílu kterej sme museli prokopat abysme mohli dál, to bylo opravdu velké dobrodružství, nic lepšího sem od té doby nezažil... tak třeba se tam ještě někdy podívám, alespoň tam kam to s mým břichem půjde :-DD ještě si vzpomínám že na konci u toho jílu, bylo nás asi 5, klůci uplácali popelník a dávali cígo a já se bál že se udusíme, ten kouř byl cejtit prej až ke vchodu...
Na tomáškárně jsem nikdy nebyl, ale to je prej hroznej komín tak že dost na slaňování...
Jinak tady spousta krásných fotek.... hlavně ta jílová lidová tvořivost :-DDD
http://www.etf.cuni.cz/moravec/fotky/indp52.html