• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XSOFTPoznej počítačovou hru podle jakéhokoliv detailu - HARDCORE sekce
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    . .. -. -. . (by byla ruzna vyska - v pripade Xenon2)
    no, kdyz nebudete zlobit tak vam dam vecer wav ;)
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Prave naopak, stejna vyska, ruzna delka.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    TIP k 42:
    - melodie znamenají různě vysoké tóny, ne různě dlouhé
    - ne
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    TIP k 42:
    - nejedna se tak uplne o morseovku
    - hledejte v tom spis melodii
    - a tu hledejte v intru jedne hry
    - hra je notoricky znama
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DAVESADE: tak hod dalsi otazku .)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Konec OT, ale kdyby to někdo z Aukra vzal a zaplatil bych později, bylo by to superior!
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    http://aukro.cz/item392944386_herni_sestava_sega_master_system_ii_2_hry.html
    Nebo si to zkusím tady... sakra, ale teď nemám ani KáČé před vejplatou a dovolenou, sakra....
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DAVESADE: zkusim no ale musim najit nakej jinej, tenhle typek ma ships jen USA
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    INF1466: Jestli mi to vydražíš... ne ebaji nejsem...
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    INF1466: Hele fakt se zeptej, prosím! Gamepad (když ne celou konzoli) opravdu uživím.
    PETGRIDUS: Byla taková zlá doba ;). Všechny joysticky té doby byly kopatibilní se standardem Atari (jmenovitě Atari 2600) - a to jak tvarem portu, tak signálem. Některé byly dvou- a vícetlačítkové, ale drtivá většina šla píchnout do Atari, Segy (včetně MegaDrive) a i Amigy - a to bez jakékoliv modifikace - a to oběma směry - tj. Amigáckej joystick do Segy a podobně.
    Na tenhle Master Systemovskej mám vzpomínku hlavně proto, že jsem s ním na Amize dohrál Fire & Ice - což se mi na normálním joyi nikdy nepovedlo snad...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    DAVESADE: gamepad Master Systemu kompatibilni s amigou?
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DAVESADE: kamoska ji mela ale je to deset let tak tezko rict kde je ji konec, ale zkusim to zjistit no... Alex Kid byla prave vestavena hra primo v gondoli
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Heh.
    Hele, nemá tu konzoli někdo? Ona měla dost peklířskej gamepad, kterej měl úžasně měkkou kolíbku a byl kompatibilní s Amigou....
    INF1466
    INF1466 --- ---
    notyvole ted koukam ze boss byl Janken a ne Jesper no nic je to uz nakej ten patek :D
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DAVESADE: ale nejlepsi a hlavne ta frustrace ze to ma tak sest hodin herni dobu a nejde savovat :D
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Fakt? To je jediná hra, kterou jsem jako dítě na Master System hrál (krom Sonica ještě ;).
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DAVESADE: +5 bodu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam