• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETVALSharepoint & Foundation :: MOSS & WSS :: Project :: FAST, Search :: ...a cela tahle aplikacni rodinka Sharepoint / Teams / Viva / SPFx / Copilot...a cela tahle aplikacni rodinka
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    PETVAL: na lokalni sql. az to bude v produkcnem prostredi bude db lezet na dedikovanem sql serveru.
    TENCOKACISTROMY: zkousel
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Nepise se tam jeste neco dalsiho?
    Zkousel jsi pred tim zalogovanim "iisreset" ?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    TENCOKACISTROMY: po instalaci me to hodi na stranku kde muzu jit na http://jmeno_server nebo na stranku administrace. v obou dvou pripadu se tam nedostanu. not authorized. pricemz jsem jednak admin toho serveru, jednak jsem se hlasil jako owner portalu.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    ENEMYS: nevsiml jsem si toho "2003"
    LEXXA: to ti pise kde? kdyz se chces prihlasit do sharepointu? nebo na nejakym konkretnim miste?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    spis me trapi to ze kdyz nainstaluji SharepointPortal tak i kdyz zadam spravne udaje tak mi zahlasi ze nemam opravneni prohlizet si obsah serveru. a to uz ponekolikate... dost me to stve. vzhledem k tomu ze potrebuji jen jeden podelanej objekt.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    ENEMYS: jenom tupe zobrazovat data a spoji GAL z Exchange s objektem ve wiki.
    ENEMYS
    ENEMYS --- ---
    LEXXA: A co ma presne umet ? Jenom tupe zobrazovat data ?
    ENEMYS
    ENEMYS --- ---
    TENCOKACISTROMY: BDC snad neni v 2003, ne ? ;)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    TENCOKACISTROMY: k tomu se radeji nebudu vyjadrovat nez se zitra podivam na msdn disky. ale rozhodne to neni 2007
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Ted jsem si vsimnul - je to skurecne Sharepoint 2003 ?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    TENCOKACISTROMY: ok. zitra na to pudu. ted si udelam kafe a du dom.
    kdyzztak budu reportovat level frustrace :)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    LEXXA: bud muzes vyuzit sluzby business data catalogu nebo se muze napsat v .netu webpart, ktera uz muze delat cokoliv.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    PETVAL: dekuji za smer.
    spis mi jde o to ze jira je jen aplikace kterou krmime datama. z toho chceme (nejspis sql kostkou) udelat report v sharepointu a ten publikovat do wiki
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    na prezentovani z db mas primo webparty - "business data catalog". k prezentaci ve wiki muzes udelat na sharepointu stranky a ty pak treba framem zobrazit na jira. jira pouzivame taky, confluence jsme zvazovali, ale zavrhli.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    zdravim. u sharepoint serveru jsem novy. a mam par otazek vzhledem k ukolu ktery jsem ted dostal.
    mame od Confluence aplikace Wiki a JIRA. zadani je ze sharepoint (2003) by se mel dotazovat k SQL databazi JIRA a prezentovat vysledky jednak u sebe a jednak ve Wiki.
    ma nekdo zkusenosti s produktama od confluence? na jejich webu jsem nasel plugin na propojeni k sharepointu ale funguje to jen wiki/jira -> sharepoint. a ja to potrebuji implementovat opacne.
    dekuji.
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    PETVAL: za tohle mohlo verzovani knihoven...

ale ted mi worfklow maily neposila vubec. pritom alert maily, co si nastavuji uzivatele na sledovani zmen v knihovnach, listech atd.. funguji. logy mlci, web zatim taky nic.
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    ted bojuju s tim, ze maily o novych tascich obsahuji odkazy ve tvaru http://server, i kdyz je v AAM namapovano https://FQDN a takhle se na to i pristoupi prohlizecem a z tehle adresy se ukol zada. trosku jsem experimentoval s nastavenim AAM a ty maily prestaly pro jistotu chodit uplne ;/
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    znate/pouzivate nejake hezke nastroje na analyzy vyuziti? advanced usage analysis processing mam uz nejakou dobu zapnute, ted to chci zacit vyhodnocovat.
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    Ahoj.

Tak další věc :)

Mám n seznamů různých typů. Každý z nich obsahuje formuláře NewForm.aspx, EditForm.aspx a DispForm.aspx. Potřebuju aby u každého formuláře bylo v levém panelu zobrazené quick launch menu, stejně jako u ostatních stránek webu používající standartní layout default.master. U jedné instance seznamu to zvládnu tím, že všechny tyhle formuláře projdu a LeftNavBar placeholder nasetuji na default a je to. Ale jak to udělat obecně pro formuláře všech seznamů najednou, včetně seznamů, jež se teprve budou vytvářet?

_catalogs/masterpage/Forms/ obsahuje
    DispForm.aspx a EditForm.aspx které jsem považoval za předlohu těch, které se vytváří pro nové seznamy, ale jejich úprava nepomůže (kromě toho, že se vyřadí z definice webu, nemůže být to problém?)

Každopádně za každý hint díky :)
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    Užitečné auditko :)
    K0TEL
    K0TEL --- ---
    Chci se zeptat jestli mátě nějakou zkušenost s Reportama z SharePoint 2007.

Potřeboval bych konkrétně export obyčejných Listů do Excelu.

Díks
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam