• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETVALSharepoint & Foundation :: MOSS & WSS :: Project :: FAST, Search :: ...a cela tahle aplikacni rodinka Sharepoint / Teams / Viva / SPFx / Copilot...a cela tahle aplikacni rodinka
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    KERRAY: VSe je rozsireni pro Visual Studio, ktery ma prave slouzit k tomu, aby se clovek se STSDev nemusel parat, a ono mu to ty balicky udelalo samo.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    JACHYMKO: pouzivam solutiony vygenerovany pres STSDev, a pribalit dalsi dll nebyl problem, pomuze ti manifest.xml, nebo co bys potreboval videt? nevim co s tim je za problem...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    JACHYMKO: Nenazyval bych to "pouzitelna" pokud se ti rozesere projekt po pridani reference do projektu :).
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    JACHYMKO:Tak na tenhle uzasnej bug jsem narazil zhruba pred rokem taky. Skoncil jsem tim, ze jsme si udelali vlastni tooly, ktery to VSe nahrazovaly.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    jen jsem se chtel zeptat. da se event v kalendari napojit na approval workflow v MOSS07?
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    JACHYMKO: asi to potvrzuje, ze ke kazdemu shellu vznikne gui a ke kazdemu gui vznikne shell :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    no, staci mit vhodne zdroje a na ui se da zapomenout... http://www.wssdemo.com/Lists/stsadm/AllItems.aspx
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    vypada to silene, nicmene nejaky UI se hodi.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    nevíte, kde v content database najdu uložené hodnoty lookup polí?
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    Ahoj,
    jsem tu novy a prvne zapasim s SP. Potrebuji na strance udelat autentifikaci pres Forms, to se mi podarilo a login funguje ve FF a v jinych prohlizecich. Problem je s IE, kdy kdyz zadam dobre uzivatelske jmeno tak se mi zobrazi znovu logovaci formular, bez jakekoliv hlasky a presmerovani. Pokud pak napisi defaultni adresu, jsem opet neprihlaseny. (dulezite je, ze ve FF a v jinych prohlizecich to funguje tak jak ma) Netusite nekdo v cem je zakopany pes? Google mi nic nenapovedel...
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    PETVAL: no paráda, to se hodí
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    kdyz uz jsme u toho, tak zapnuti integrovane autentizace

http://markmonica.com/2007/11/20/firefox-and-integrated-windows-authentication/
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    TAJFUN: holt to chce IETab, je tam takových drobností víc, i když tohle je asi nejzávažnější
    TAJFUN
    TAJFUN --- ---

KERRAY: hmmm..nejjednodussi vysvetleni je to spravne, dik ...taky mne to mohlo napadnout..
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    TAJFUN: dělá mi to takhle pod Firefoxem, a v IE mi to jde...
    TAJFUN
    TAJFUN --- ---
    nepotkali jste se s problemem, po korektni instalaci vsechno ve WSS 3.0 jde, ale kdyz dam pridat webpart s userem s fullcontrol tak to jenom blikne ale zadny se neprida. nejde to na zadnem webparty na zadne casti WSS. dik
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    brněnská firma hledá programátora na SharePoint... předpoklady jsou, že to není úplná lama, že rozumí anglicky, zkušenosti s SP vývojem samozřejmě ideální, ale asi bychom se spokojili i jenom s C#
    detaily kdyžtak v poště...
    E_D
    E_D --- ---
    PETVAL: diky, mrknu na to :)
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    E_D: vsechno, co pouziva user profily, predpoklada nejakou uroven uroven tech vstupnich dat, at uz z AD nebo odjinud, ale mozna by ti bodlo tohle [ PETVAL @ Office Sharepoint Server / Windows Sharepoint Services ]

webparty
    http://www.roxority.com/sharepoint/web-parts/user-profiles/
    http://www.contentandcode.com/Webparts/1OrgChart/
    a pak jsem narazil na jeste jeden, ale ten byl takovy hnusny
    E_D
    E_D --- ---
    zdravim a hned dotaz, nebyl by nejaky tip na web partu organizacni schema? samo firma chce neco zdarma a kdyz na nekoho kliknu dostanu se na jeho profil s kontaktama a fotkou. idealni bud samostatne stojici (neni nas tolik abych to ruco nenaklepal) a nebo napojedni na domenu (to ale budu imho muset naklepat nadrizeneho u kazdeho v ADecku a stejne tak adress, phone atd :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam