• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETVALSharepoint & Foundation :: MOSS & WSS :: Project :: FAST, Search :: ...a cela tahle aplikacni rodinka Sharepoint / Teams / Viva / SPFx / Copilot...a cela tahle aplikacni rodinka
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    ještě ad KERRAY, záhada se skrývala v tom get/set, nějak jsem si pořád dokola přehlížel, že jsem přepsal standardní chování, které vypadá
    [DesignerSerializationVisibilityAttribute(DesignerSerializationVisibility.Visible)]
    [BrowsableAttribute(true)]
    [CategoryAttribute("Properties")]
    public IList replicatorActivity_InitialChildData
    {
    get
    {
    return ((System.Collections.IList)(base.GetValue(Navertica.SharePoint.WorkflowActivities.TaskReplicatorActivity.replicatorActivity_InitialChildDataProperty)));
    }
    set
    { base.SetValue(Navertica.SharePoint.WorkflowActivities.TaskReplicatorActivity.replicatorActivity_InitialChildDataProperty, value);
    }
    }
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    hm, našel jsem starší verzi, ve které je OnWorkflowActivated funkce řádek po řádku stejná, ale funguje... hm
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    jo, a do toho get a set se ale to workflow vůbec nedostane...

// doufám, že když jsem to teď napsal, objevím řešení během pár minut ,)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    tak zas jedna záhada...
    mám custom workflow aktivity HandleTask (víceméně zrcadlí WssTaskActivity z MS příkladů, ale funguje i pod WSS) a TaskReplicator, což je HandleTask obalenej replikátorem... a mám workflow s tím TaskReplicatorem, kde není nic než onWorkflowActivated a ten TaskReplicator

když ten workflow pouštím, strašně dlouho visí a dělá, že načítá ze serveru, a nakonec stránka zůstane viset s timeoutem, u workflow to píše "in progress", ale ani nezaložil úkol...

no a co mi na tom nejde na rozum je, že když se to snažím debugovat (http://kerray.pastebin.com/m1ee0a70f) tak se dostanu k řádku

taskRepeaterActivity.replicatorActivity_InitialChildData = taskprops;

a když na něj dojde (ne když ho odklepnu, ale prostě už když na něj skočí ukazatel), zeptá se mně SharePoint na login a heslo, a debugger se vypne - status workflow bude failed on start, a další info nic, v logu nic

ten replicatorActivity_InitialChildData je typu IList, a má
    [DesignerSerializationVisibilityAttribute(DesignerSerializationVisibility.Hidden)]
    [BrowsableAttribute(true)]
    [CategoryAttribute("Properties")]
    public IList replicatorActivity_InitialChildData
    {
    get
    {
    return replicatorActivity.InitialChildData;
    }
    set
    {
    replicatorActivity.InitialChildData = value;
    }
    }

kde nic tu nic... a babo raď :/
    přitom už mi to fungovalo, a něco jsem si stihl podělat ještě než jsem to začal verzovat...
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Useful Sharepoint Designer Custom Workflow Activities

This project takes aim at making it easier to create advanced workflows using Sharepoint Designer by providing a set of custom workflow activities.
    ...
    http://www.codeplex.com/SPDActivities/
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    KERRAY: praveze soap & caml je dvojka, ktera se mi mirne vymyka z "jednoduchyho reseni". Praveze uvazuju o tom, ze bych si udelal dve webovy sluzby, kdy jedna by prijimala filtracni podminky (5 cisla a jeden boolean) a vracela seznam polozek. A druha sluzba, ktera by prijimala id/nazev/_neco_ polozky a vracela ten soubor. Ze c# se pak s modelem WSS pracuje celkem v pohode.

Ale nerad bych vymyslel kolo :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    TENCOKACISTROMY: teoreticky by ti na to měly stačit integrovaný služby, ne? akorát teda soap a caml jsou dvojka, se kterou je fakt radost pracovat...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Mam na WSS 3.0 seznam se soubory a par vlastnimi sloupci. Potreboval bych se tam pripojit z klientskeho pocitace (=server/desktop/notebook) vyfiltrovat si polozky dle nejakych kriterii (v podstate pujde jen o < > = u cisel ) a stahnout soubory.

Je nejaky jednoduchy zpusob jak toho docilit a nebo si mam rovnou udelat webovou sluzbu, pres kterou si to zaridim?
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Download Zipped List Items Feature Released!
    Hay all, I've released today this little but still usefull feature :)

This Custom UI Actions for Sharepoint extends the lists action meny to allow users to zip document library items and download all of them either with or without version

Features

Download all document library items
    Versions: if you are caring about document versions you can download them as well
    Ability to download only the selected view items instead of all list items

http://mzaki.spaces.live.com/Blog/cns!E3340AEAC1CDD449!1411.entry
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    v prvním příkladu, jak mám X, tak jsem právě neměl X, ale s.AllWebs[0]...etc, takže to nešlo
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    nejsou stejné
    jakože při druhém pohledu chápu, že když si pro to sahám přes site a web, tak to může dělat problémy...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    KERRAY: A kdyz udelas:
    object a = s.AllWebs[0].Lists["Deep"];
    object b = s.AllWebs[0].Lists["Deep"];
    bool jsouStejne = object.ReferenceEquals( a, b );

co je v promenne "jsouStejne" ?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    hm, takže:
    s.AllWebs[0].Lists["Deep"].RootFolder.Properties["XXX"] = "YYY"; s.AllWebs[0].Lists["Deep"].Update()
    neudělá nic

r = s.AllWebs[0].Lists["Deep"].RootFolder
    r.Properties["XXX"] = "YYY";
    r.Update()
    funguje
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    hm, asi už bych měl jít domů, ale tohle teď fakt nechápu... vezmu seznam, jakejkoliv, třeba X, a zapíšu mu něco do property bagu:
    X.RootFolder.Properties["neco"] = "neco jineho"
    X.RootFolder.Update()

ale když to zkusím přečíst, tak nic nic - property "neco" v properties není... nepomůže ani X.Update()

co dělám blbě? jestli nic, můžete to kdyžtak někdo zkusit pls? :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    hm, neni to uplne malej ukol, ale melo by to jit...
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    PETVAL: mno prave oboji... v te access databazi mam stromovou strukturu vcetne dokumentu vnorenych v te stromove strukture ktere mohou byt navic okomentovany... a ja bych to potreboval presunout vse do dokumentove knihovny... coz je masakr...
    KERRAY: udelat si skripty by slo... jen jsem docela junkie v asp a celkove v MS$ programovani... tak premyslim nad celkovym principem
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    KUBIS: v te access databazi mas soubory nebo data?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    hm, udelat si na to skripty...
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    KERRAY: aa, to by mohlo fungovat, jen resim ted jak prevest databazi v accessu do stromove struktury sharepointove dokumentove knihovny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam