• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETVALSharepoint & Foundation :: MOSS & WSS :: Project :: FAST, Search :: ...a cela tahle aplikacni rodinka Sharepoint / Teams / Viva / SPFx / Copilot...a cela tahle aplikacni rodinka
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    udělal jsem "univerzální event receiver" - volá IronPythonovej skript, tzn. není potřeba kvůli každé blbosti (tady potřebujeme přenášet pole jinam, tady potřebujeme přenášet dvě pole jinam, tady potřebujeme zjistit, která hodnota je větší a tu přenést, apod.) kompilovat a deployovat knihovnu, stačí prostě uložit do konfigurace pro ten který seznam skript... kdybyste to někdo chtěli koupit, dejte vědět ,)))
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    problém byl ve web.configu - nikdo samozřejmě neví jak, ale "remove *.asmx" se dostalo na poslední pozici, a ve výsledku tam na to tedy nebyly handlery...
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    hm, dela nam to ve WSS, a k takovymto zmenam tam nedoslo... jeste resim, proc normalni request na server obsahuje NTLM autentikacni retezec, ale request na .asmx ho neobsahuje... no nic, necham to na kolegovi
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    KERRAY: myslis primo WSS nebo moss shared services (SS)? jestli SS, tak setkal, kdyz hostovaly MySites a prehodila se web. aplikace, ktera je mela hostovat.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    nenarazili jste někdy na problém, že přestanou fungovat webservices a neustále se dožadují přihlášení, přičemž jim nestačí ani přihlášení admina? pokud víme, nic se neměnilo, nic se neupravovalo...
    OLA44
    OLA44 --- ---
    Zdar, mate nekdo zkusenosti s replikaci site collections a jednotlivych sites mezi ruznyma farmama? thx
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    nema nekdo zkusenost s vytvarenim odkazu v dokumentove knihovne, aby nedochazelo k duplikaci souboru?
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    SharePoint Reviews
    Resource for Independent, Expert Reviews of SharePoint Products
    http://www.sharepointreviews.com/
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    KUBIS: hm, pokud to ma byt jednou, tak budto rucne, nebo si na to udelat skript/konzolovou aplikaci...
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    je mi jasne ze jsem lama... ale mam dotaz... mam dokumentovou knihovnu... je to preexportovana slozka dokumentu ve stromove strukture...
    jde mi o to ze kazda slozka ma nejaky popis (to co v te slozce je), ktery je ulozeny v *.txt souboru + by mela byt moznost okomentovat kazdy soubor (komentare z predchozi knihovny, ktera byla delana v MDB jsou prilozeny v xml dokumentu) ... jakym zpusobem muzu tyhle veci k sobe napojit...? jsem z toho pomerne zmateny.
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    PETVAL: btw v ramci kolekce, ne jen te jedne stranky
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    ach jo, to je prostě geniální
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb687949.aspx - best practices pro programování s objektovým modelem sharepointu... doporučuje nepoužívat SPList.Items, a jako náhradu za SPList.Items.Add doporučuje metodu SPList.AddItem... která neexistuje
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    bacha na sharepoint designer, pri konverzi webpartview do xsl view obcas vyrobi v kodu aspx stranky tisice prazdnych radku a pokud si toho hned nevsimnete, tak je zadelano na sileny problem s vykonem.
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    PETVAL: pro kazdou zalozku se spousti novy proces a diky tomu nefunguje ani RunAs - pri jeho pouziti se vytvori novy proces, ale s identitou toho, kdo IE spustil prvni...

sice mi ted kolabujici stranka neshodi cele IE - coz mi je uplne jedno, ale pracovat se s tim neda. v tom redmondu mysli snad prdeli.
    CRANK
    CRANK --- ---
    PETVAL: Pravda. Občas neuškodí víc přemýšlet a míň se ptát. Dík :)
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    prvni problem s IE8 - pokud jsem se chtel podivat, jak uvidi web uzivatel, spustil jsem si nove okno IE7 a tam se pres sharepointi menu prepl na nej, puvodni okno zustalo bezet pode mnou. v IE8 prepnuti v jednom prepne i druhe :(
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    CRANK: udelat si sloupec na nazev cesty na tom synchronizovanem stroji a do knihovny si generovat nejake sve tvary?
    CRANK
    CRANK --- ---
    Náhodou na téma nepříjemné System.IO.PathTooLongException:

Když potřebuju používat knihovnu dokumentů jako storage pro soubory, nemůžu vytvořit takovou strukturu adresářů-souborů, jejichž názvy by byly delší než 260 znaků. Nejde to nějak obejít?
    Přijde mi to dost naprd. :) Zvlášť když to potřebuju obousměrně synchronizovat s filesystémem na jiném stroji, který takovou limitaci nemá. :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam