• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETVALSharepoint & Foundation :: MOSS & WSS :: Project :: FAST, Search :: ...a cela tahle aplikacni rodinka Sharepoint / Teams / Viva / SPFx / Copilot...a cela tahle aplikacni rodinka
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Dnes zacina Microsoft SharePoint Conference 2009, stay tuned
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Je venku dalsi beta Mossquita 2009, ke stazeni zde. Stranka by mela byt zaktualizovana behem par dnu, ale ke stazeni by uz nova verze tusim 2347 mela byt ted.
    Oprav mnoho, at uz v UI, padech, prace s properties SPListu, SPContentTypu, SPFieldu, SPFieldLinku, dale uz pouzitelny diagramming, zazaplatovano nekolik chyb samotneho SharePointu + much more... pripadne otazky muzete sem nebo do posty :)
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    MIZUKI: jeste pro upresneni: dokonce to ani neni neexistujici webparta ale nejspis to delala jedna, ktera na puvodni MOSS site jede, na WSS site pada pravdebodobne s chybou "Request for the permission of type 'System.Security.Permissions.RegistryPermission, mscorlib, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089' failed." /z event logu na WSS masine/
    Chtel jsem zkusit zkopirovat zdroj z puvodni site jenom bez tehle jedne webparty a kupodivu mi designer odmita otevrit zdrojak i na puvodni site, v te designerove hlasce chyba upresnena neni a v eventlogu taky neni zadna...
    /ach jak se mi styska po klasickych windoze aplikacich a nebo aspon obycejnych webech kde si to muzu zkurvit jenom sam/
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    KERRAY: narazil jsem na podobnej problem s updatovanim, kdy se nedarilo nacpat novy hodnoty do aktualni SPListItem z SPContext.Current na editacnim formulari - vyguglil jsem na to hack - udelat si metodu ktera tu polozku ziska pres SPQuery, zkopiruje si policke z te me editovane a updatuje - pak uz to fungovalo.

da se nejak editovat zdrojak aspx stranky v sharepointu jinak nez pres sharepoint designer? pokud totiz je na strance nejaky fail, jako treba neexistujici webparta, designer mi ji odmitne umoznit editovat, a ja ji nemam jak spravit /nabizi se zkusit nainstalovat zpatky starou verzi, ale prislo mi ze by se mi urcite mohlo jeste mockrat hodit mit moznost to upravit primo/. kdyz dam otevrit v notepadu tak mi to stejne designer odmitne stahnout s tim samym errorem.
    AMIBOSHI
    AMIBOSHI --- ---
    Nevíte náhodou někdo, kterou z webových služeb SP mám použít, když potřebuji vrátit informace o konkrétním souboru, který se nachází v adresáři určité knihovny dokumentů v SP. Tedy že jí podhodím cestu přímo k souboru a ona mi vrátí název, typ, velikost atd.
    Zkoušel jsem websvcLists, ale ta zdá se umí vracet jenom obsah seznamů a adresářů.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    NECROMAN: do US? ne, dík, i kdybych mohl :))
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    LEXXA: viděl jsem, že to někdo řešil v nějakých komplikovanějších machinacích s kalkulovaným polem, možná na endusersharepoint.com, ale kde přesně, a jestli to pomůže tobě, to fakt nevím
    OLA44
    OLA44 --- ---
    ja sem se ptal sefa jestli bych nemoh, ale on se jen usmal :D
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Nejedete nekdo na SharePoint konferenci v rijnu, jak je v Las Vegas?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    mam takovy problem.
    na strance chci vypublikovat vysledek SQL dotazu
    jeden ze sloupcu odpovedi je typu numeric a chci ho zobrazovat jako cislo, problem je v tom, ze kdyz zmenim typ obsahu sloupce (v sharepointu) na number mi to haze hodnoty NaN, coz neni moc dobre.

myslim, ze to ma neco do cineni s delimiterem ktery v SQLu je . (cislo se zobrazuje jako 1.3000) a v sharepointu je , (1,300). na formatu oddelovace mi nesejde ale zobrazit obsah a nasledne ho secist je pro me vcelku dost dulezite.
    nejake napady?
    OLA44
    OLA44 --- ---
    KUBIS: pracuji s tim zverstvem denne ("jenom" jako admin) ;)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    KUBIS: nahod anketu ,)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    KUBIS: Ja nad tim delal dva projekty. A jsem rad, ze musim spravovat jen jeden a jen obcas.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    prosimvas. nase firma zvazuje spolupraci s Ondrejem Paschem. mate nekdo na nej nejakou referenci? do posty. predem dekuji
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    muzu mit jen zvedavy dotaz? kolik z vas se sharepointem zivi popr jej ma v popisu prace?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    netušíte, je nějaké omezení maximálního počtu uživatelů v SPFieldUser multi poli?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NECROMAN: Vysla nova beta Mossquita. hromada veci byla opravena a vylepsena...
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    zas jedna záhada
    > item = ... # existující položka seznamu
    > print item["Status"] # SPFieldChoice omezený na předdefinované hodnoty s jedním možným výběrem, musí být vyplněno - "V procesu" je hodnota vybraná naposledy přes editform
    "V procesu"
    > item["Status"] = "Dokončeno" # další z předdef. hodnot
    > print item["Status"]
    "Dokončeno"
    > item.Update() # může být klidně i SystemUpdate, stejný výsledek
    > print item["Status"] # "Návrh" je defaultní hodnota pole - ani není potřeba hodnotu pole měnit, stačí prostě otevřít řádek a dát mu update, a pole skočí na default...
    "Návrh"
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    tak koukam ze jeste chvili pockam :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam