• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETVALSharepoint & Foundation :: MOSS & WSS :: Project :: FAST, Search :: ...a cela tahle aplikacni rodinka Sharepoint / Teams / Viva / SPFx / Copilot...a cela tahle aplikacni rodinka
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    RAMON23: No, pokud uz ted mas moznost deploymentu na dotycny server, tak si muzes udelat webpartu, ktera se pokusi nacist obsah naloadovanych assembly, a ty si stahnout. Nicmene dotycna webparta bude muset bezet prihlasena pod uctem s dostatecnym opravnenim k provadeni takovejch veci.
    RAMON23
    RAMON23 --- ---
    TENCOKACISTROMY: na tom uz se pracuje, akorat mi to bude trvat pekne dlouho nez to nastahuju - chtel jsem si akorat ulehcit zivot :)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    RAMON23: Tak si nekam (treba do virtual pc) nainstaluj WSS/MOSS (podle toho co chces) a vytahni si ty assembly z GAC.

Pokud mas na mysli, zda jako obycejny uzivatel mas pristup k binarkam WSS/MOSS, tak odpoved zni "ne". Teda alespon v tom pevne doufam, pac pokud ano, tak to je bezpecnosti dira jak vrata do stodoly :)
    RAMON23
    RAMON23 --- ---
    TENCOKACISTROMY: to jo, ale bohužel mám na ten server přístup pouze jako uživatel Sharepointové aplikace, takže ke knihovnám se nedostanu
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    RAMON23: Knihovny pro build webpartu se daji normalne zkopirovat ze serveru a kompilace probehne uplne bez problemu.
    RAMON23
    RAMON23 --- ---
    zdravím, nevíte prosím o nějakém nástroji pro synchronizaci externích souborů mezi veřejným umístěním a Sharepointem, ideálně s interface do SVN ale klidně neverzované?

dále, nevíte zda se dají sehnat knihovny potřebné pro build WebPartů pro SharePoint aniž bych musel instalovat SS na Windows Server 2003? (např. Microsoft.Sharepoint.DLL) . ... díky
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    PETVAL: a data mas v plnym sql nebo v MS EE?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    PETVAL: jakym spusobem si DS z druheho RS serveru saha pro data a kde ty data jsou?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    ARIAEL: co by ne, jak znám MS, prostě to vydají tak a další dva roky to budou patchovat... při tom občas rozbijou něco, co fungovalo v pohodě atd.
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    nepotkali jste nahodou nekdy nekdo problem, ze MOSS 32b (SP2) s Reporting services addinem (1. server) je pripojeny na RS server 64b (2. server) a reporty jsou znatelne pomalejsi, nez kdyz se na ten RS server pripojuje jiny MOSS, ktery je nainstalovany na tom RS serveru? sitova latence bez problemu, oba jsou ve stejne domene, RS pro jistotu nakonfigurovany zatim jen na http

ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MARTIN_ES: No vzhledem k tomu v jakym je stavu tak to jeste dlooooooouho nebude... Teprve minuly tyden uvolnili VHD s demo verzi bety...
    MARTIN_ES
    MARTIN_ES --- ---
    zdravím, neví někdo kdy by měl vyjít ostrý SharePoint 2010? po webu jsem žádné datum nenašel a z pánů z MS taky žádnej termín nevypadnul :(
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    PETVAL: Tak ten workarround nepomohl, spustit to stejne neslo.... Takze jsem to smazal, spustil anglickou verzi a ta se rozebehla okamzite a bez problemu... Takovehle chyby, to snad neni pravda...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    No az rozbeham tohle tak me ceka prevod serveru do nove domeny protoze v te stare minuly admin zabil kerberos centre a tim padem nefunguji tickety... A hned na to me chteji hodit na instalaci MS Dynamix...
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    ARIAEL: heh ja se k tomu dostal stejne ;]
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    PETVAL: :) No na me hodili sharepoint pred par tydny a bez sebemensiho skoleni, takze docela tapu... Ale je to zase vycvik. Za tu dobu jsem procetl tolik ruznych KB a blogu o reseni problemu s MOSS ze se mi o nich uz i zda:)
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    tak to bych si tipl, ze se ti deje ten problem s jazykem timer jobu. koneckoncu CU/SP2 jsou uz vsejazykove...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    PETVAL: Diky moc tohle vypada ze je to presne ono... Nemohl jsem k tomu nic najit a lidi z MS delali mrtvy brouky :(((
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    PETVAL: Server je cesky a project je taky v cestine...
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    ARIAEL: ktere vsechny MUI jsou na serveru a ktere vsechny language packy jsou na MOSSu? zkusil jsi to s poslednima CUckama?

precti si tohle a diskuzi pod tim

Here a solution from MSFT:

Assessment

==========

We have investigated on the issue and have identified it to be a BUG.

The issue however happens in only certain scenario and in Language pack presence.

The issue occurs after applying February or later Cumulative update or Service Pack 2.

After we apply February CU it checks for a particular language timer job and, if it is not present, creates a new one in English (even though the correct timer job may actually be present in the local language). This causes the duplicate key event and the error we see when provisioning fails.

Resolution

==========

The issue has been confirmed by the product team as a known issue and the fix is planned in the month of June 2009 (though not committed dates).

Workaround

==========
    vice http://blogs.msdn.com/brismith/archive/2009/03/13/project-server-2007-cumulative-update-for-february-2009.aspx
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    KERRAY: Podle dokumentace to tak vypada. Ovsem, jak se to bude chovat v WSS/MOSS si neodvazuju hadat :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam