• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    LUKKAST
    LUKKAST --- ---
    Zdravim, kdyby nekdo mel zajem, prodam komplet predni originalni svetla na Imprezu 95-00..vice info a foto posta
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Ken from the Block - BBC Top Gear
    http://www.topgear.com/uk/videos/ken-from-the-block
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: Normální živej kolega z práce. Tu disgrafickou úpravu jsem dělal já v Malování. :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    IKSIK: kolega fotošop ? :)) to už ať tam dá su u baru hh
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Kolega z práce objevil na mým autě další fíčuru. ;-)

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    no jinak já po roce co jsem se přijel podivat do čech zase jezdim v kámošovym Legacy a spokojenost... teď tam jsou fungl nový brzdy s kotoučema (100km) a celkově to je tak nějak v lepšim stavu než vloni :D ... super vozítko..

HELMUT
    HELMUT --- ---
    IKSIK: na zimu si dej ty gumovy...
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    T_MAX: To moje teda dělník neni! Pěknej naleštěnej útulnej výstavní náklaďák možná jo, ale chci aby to tak vydrželo! :-P
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKSIK: To neřeš, na koberečky nejezdíš, ne? :) Kurňa, subo je dělník, né manekýna :D
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    HELMUT: Na zimu se samozřejmě těším. Je to moje první čtyřkolka a nikdy jsem s ničím takovým nejezdil. Naopak s krátkou Fabií na letních gumách mám pár osobních zkušeností ze závějí. :))) Jenom se trochu obávám vzhledu těch koberečků po několika zimních osolených jízdách. :/
    HELMUT
    HELMUT --- ---
    IKSIK: koupil sis subaru a mas obavu ze zimy? snad se na zimu tesis ne? :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: Pogumovaný jsou a navíc jsou zdrsněný tak, aby necestovaly po podlaze. :)

T_MAX: OK. Nechám. Jsem je tady chtěl nabídnout, ale nic nebude. :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    IKSIK: pokud ty nový nejsou zespod ani pogumovaný tak rozhodně nezbavovat. Pokud budou mokry nebudou drzet tvar a budou se chovat jak mokrá zemovka..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKSIK: určitě bych si je nechal .. :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: No uvidíme. Zimy se taky obávám. Myslíš, že bych se radši neměl zbavovat původních gumovejch rohožek, co tam zbyly z bazaru?
    4PTO
    4PTO --- ---
    KINGFISHER: [ IKSIK @ Fotky aut: vlastní, služební - V čem si NYXáci vozí p*del ]

IKSIK: snad budou v pohodě i v zimě.. protože jak je sníh, tak bývaj tyhle kobercový "koberce" spíš otravný i když jsou pogumovaný zespod..ale uvidíš sám, třeba budou ok :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    KINGFISHER: Objednal na http://www.tepichy.cz . Střih tam mají snad pro všechny Subaru. ;-) Mě to přišlo na 1300kč. :-)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    IKSIK: kdes to koupil a kolik stály?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Naše nový koberečky ;-)))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam