• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa

"in this car, you are watching where are you going.. through the side window"

Na nástěnce nyxácký subaru vozový park.

Manuály - Subaru: http://www.subaruclub.cz/manualy
    rozbalit záhlaví
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    CROSS: Podle manualu bych mel mit sroubovak, klic a jeste jeden klic (na stresni okno). V krufru je nad pneumatikou napravo prihradka, kde je trojuhelnik a vlevo prazna prihradka, kde predpokladam melo byt ulozeno pouzdro s naradim. Pod pneumatikou uz nic neni, doublechecked :). Takze si poridim nejakou sladnou verzi klice, dam ho do nejakeho pouzdra a to dam na jeho misto a bude to. Nejaky opruz navic.

BTW, auto lezi uz tretim dnem na rafku, jaka je moznost, ze se disk poskodi?
    CROSS
    CROSS --- ---
    COMMANCHE: neni jenom sikovne schovanej v kufru pod dnem? (Nevim, jak to maj Legacy/OTB, ale ve forestru mam pod dnem kufru nekolik podivne tvarovanejch prihradek, a v jedny z nich se ukrejval i originalni klic na matice od kol.)

Jinak ten, co doporucuje KINGFISHER mam, a i kdyz v praxi se osvedcil, doporucoval bych spis jeho skladaci verzi, pac tahle je hrozne neskladna (v kufru furt poletoval, ted ho mam pohozenej pod sedackou).
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    KINGFISHER: Uvidime :).
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    Tak jsem zjistil, ze ten klic asi fakt nemam, takze bych si mel poridit nejakou beznou 19-ku (poradil pan Kalina z Carpenteru :)).
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    COMMANCHE: Nastesti ne. Sice byla pres pul auta, ale spadla nezne;)
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    BTW jsem v trapne situaci. Skoro po roce, co to auto mam, vznikl problem s pneumatikou a ted zjistuju, ze nikde nemuzu najit klic na matice kola :). Bud jsem slepej anebo mi to auto prodali bez ni. To by ale bylo divne, protoze jsem k autu dostal prakticky kazdou blbost, vcetne vsech manualu, DVD apod.
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    AXTHEB: No, pokud ti vetev promackla auto, tak se to s nejakou propichnutou pneumatikou neda srovnavat :).
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    COMMANCHE: A ja sem mel pocit ze kdyz sem rano nasel vetev na aute tak ze se mi stalo neco spatnyho :-/
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    COMMANCHE: podle mě tohle neni cílená věc... mě se to stalo taky-hřebík z boku.. sousedy jsem ihned eliminoval, takže nějakej kkt. A jednomu týpkovi taky propíchli gumu z boku (jenže to se stalo v Dublinu a on měl na autě spztku ze Severního Irska, takže asi nějakej katolík měl za to, že to auto vlastní nějakej protestant zřejmě)..
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    V sobotu rano jsme meli jet na Slovensko na svatebni hostinu. Kdyz jsem sel k autu, zjistil jsem, ze nejaky dobrak v noci propichl pravou zadni pneumatiku z boku. Naprosto nechapu proc. Stal jsem v ulici, kde se bezne parkuje na obou stranach a je tam vzdy dost mista. Se sousedy nemam problemy. Do zadneho vjezdu jsem neprekazel. Tak nevim... Je to ciste propichnute nejakym nozem, sirka cepele asi 2 cm.
    4PTO
    4PTO --- ---
    KINGFISHER: hezká fotka
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Kdybyste někdo chtěl osvědčenej olej do manuální převodovky: http://www.aukro.cz/item1183083629_castrol_manual_taf_x_4l.html

Škoda, že to budu řešit až za rok. Jinak bych do toho šel.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    PALMEX: Na eBay ses koukal? Na moje Legacy je tam měli.
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    když se tu řeší světla....shánim nový paraboly na subaru legacy kombi r.v. 92
    ty moje už jsou dost omšelý a ať dávám sebelepší žárovky tak to svítí jak žigulík....
    kdybyste někdo věděl, měl tip, kde se dají sehnat tak se podělte.
    Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam