JESSE_MORENO: Americký Forestry (a Oubacky) s manuálem nemaj v 99,9% redukci převodovky do pomala, rspkt. viděl jsem za celou dobu co mě sůbo zajímá ("pár" let :-D ) jednom jeden, co ji měl a to ne osobně.... Jestli ji využiješ musíš vědět ty sám, na polňačce cestou na ryby ti bude k ničemu, ve skutečnym marastu riskuješ spojku, teda pokud to dřív nevzdá tvůj rozum a totáně silniční gumy, na kterejch většina forinů jezdí.
Co se spotřeby týká, koukni na www.subaruclub.cz a do vyhledávače diskuzí dej "spotřeba forester", možná si předtim vem na tejden dovolenou a kup soudek domů, páč všichni, co kupujou první sůbo, řeší spotřebu. Nicméně obrázek si uděláš.
A turbíčka se s plynem moc nesnesou, ikdyž pár lidí s touhle kombinací jezdí....
Nejezdil jsem s automatem na sněhu a nedokážu si představit, že by mě pobavil jako manuál, ale určitě má svý výhody, jenom já se radši v zácpách "strašně trápil" s fofrklackem s vědomím, že jen co napadá mi to vrátí, protože vovovotom to přece je ne? ;-)
Btw.pokud něco prodává AWD, tak je to o 90% lepší koupě, než jakejkoliv inzerát, znám jenom jednoho člověka, co s jejich službama nebyl spokojenej a byla to nespokojenost více méně kosmetickýho rázu.
Cena spojky (AWD) na NA imprezu (stejná na forestra)-lamela: 2776 přítlačák: 2463 spojkové ložisko: 830+DPH+práce.
Sorry za gramatypichu apod., pár pif padlo....