• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    V Lidický stojí nějaký docela pěkný jedničkový Lego. To je někoho vocaď? :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    CROSS: To je příliš nesystémové! :-P
    CROSS
    CROSS --- ---
    IKSIK: nalep pres to kus izolacky a hotovo, ne :-]
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    T_MAX: Ty mi ty palce moc nedržíš, viď? Včera si mi stěžovala manželka, že ten trojúhelník svítí moc a že jí to sere a ať tam koukám dát něco slabšího! Takže si asi dám sborku/rozborku ještě jednou. A nebo to nechám vyhnít a zvykneme si. :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKSIK: okok, budu ti držet palce :D Ale možná by se z tebe mohl stát přeborník, nebo šampión v montáži palubky :D třeba by tě v japonsku angažovali do fabriky jako mistra !!!
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    T_MAX: Za chvilku?! Teď, když už je to opravený a můžu doufat, že už to NIKDY rozebírat nebudu? :-))))
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKSIK: :)))))

tyvole, ty už to bude mít zachvilku najetý jak rozborku/sborku na vojně :D
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Dneska jsem byl nakoupit ségrovky. Cena 30h/ks. Nevěděl jsem, jak bych platil desetníkama a kartou to bylo takový blbý, takže jsem jich vzal deset. Kdybyste se někdo dostal do podobný situace jako já, tak dejte vědět. Osm jich ještě mám (jednu jsem zničil při neúspěšném pokusu o její nasazení). :)

A abyste věděli, to trojúhelníkový blinkrovací tlačítko má při rozsvícenejch světlech svítit! Jsou v něm dvě žárovičky. Jedna, co svítí při těch rozsvícenejch světlech a druhá, co bliká do rytmu blinkrů, když to tlačítko zmáčknete. Blbý je, že ta žárovička, co jsem tam dal, svítí skoro až moc i když jsem jí celou počmáral černou centrofixou. Takže komu to nesvítí, buďte rádi. :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    FIFAS: Nějakej takovej zánovní dehtovej Oťas nám teď začal parkovat před prací na Pavláku. Nejsi to Ty? ;)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    To s tou spojkou taky sleduju. Dost mě děsí i ten přístup servisů. Že prej spojka je spotřební součást, takže žádná záruka a stojí to třicet tisíc, ale že jsme borci, tak dáme slevu bůra. No ty vole....ještě že mám zachovalej křáp z doby, kdy se tyhle auta dělaly pořádně. Byť ten můj dvoulitr se výkonově nemůže porovnávat s tím, co se dělalo o dvě generace později.
    CROSS
    CROSS --- ---
    To je zajimavy, mel jsem pocit, ze jsem nekde koutkem oka zahlidnul, ze Subaru taky strka do Legacy & spol. ozvuceni Harman Kardon, ale asi se to tyka jinejch modelu.

S tim dieselem me to taky zajima, monitoruju prubezne zkusenosti jinejch na http://subarufanclub.cz/

V posledni dobe jsem trochu znepokojenej stiznostma na spojku u naftovejch stroju, a posledni hlaska, ze tam japonci zapomneli vyvrtat nejakou diru a rozesilaj do servisu toolkity na reseni zni jak z rise (zlych) snu.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    FIFAS: notyvole, tak to tu budeš za největšího snobáka :D

Ale spoň se dozvíme, jak ty ropáci dranděj !

Já mě před tím v Leonovi udělanej zvuk a taky jsem plakal .. naneštěstí jsem si na to už zvyknul, takže to neřeším :)
    FIFAS
    FIFAS --- ---
    Tak se hlasim do klubu, pred 14 dny koupe Subaru Outback 2010 2.0d, vybava business...
    A hned tu mam prvni dotaz :]
    Nic proti tovarnimu ozvuceni, ale poslouchat se to moc neda (bohuzel jsem presedlal z BMW 320d a soundu Harman Kardon a ta propast je monstrozni). Takze asi pujdu do vymeny vsech repro ve voze, nevite nekdo kde zjistit jake tam jsou repraky ve dverich apod? predem dik za odpoved
    CROSS
    CROSS --- ---
    Když je řeč o svítících tlačítkách, nevíte někdo, jestli (v předposledním foresteru, ale to bude asi společný) má nebo nemá bejt podsvícený tlačítko pro zadní mlhovky? V pátek jsem si v noci všimnul, že nesvítí, ale nevybavuju si, jestli někdy svítilo.

(Mimochodem spínače mlhovek a vyhřívání zrcátek, to je teda design flaw jak kráva v mym voze. Zadní mlhovky maj kontrolku na dashboardu, předním pro změnu svítí po sepnutí tlačítko, a všechno je to neviditelný schovaný za volantem.)
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    IKSIK: To tlacitko na "vystrazny blinkry" nesviti... Alespon ne u me.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Tak takhle mi to teď hezky svítí. :) Jenom netuším, jestli má svítit i to tlačítko na "výstražný blinkry". Nevíte to někdo?
    Ten přilepenej bovden se samozřejmě utrhl, takže vyrážím shánět novou ségrovku a znova to rozebírat, abychom si mohli v zimě zatopit. Ach jo. :-/

IKSIK
    IKSIK --- ---
    AXTHEB: Mě to možná taky ještě čeká. Mi někam do těch útrob spadla ta ségrovka, co drží bovden toho posuvnýho regulátoru teploty. Tak jsem to tam přilepil PU lepidlem. Jestli to nebude držet, tak to bude přes zimu pěkně blbý. :))) A hlavně vůbec netušim, kde jsem vynechal ty dva šroubky, co mi zbyly....
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    IKSIK: No ja jak sem hledal co mi vybiji baterku tak sem to rozebiral nekolikrat, takze uz mi to neprijde;)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    CHARVYBURGER: To se ti stalo? :-O

AXTHEB: No to už by mi z toho jeblo!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    IKSIK: A ted si predstav ze ja jedno to svetylko vymenil blbe a zacalo mi poblikavat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam