• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa

"in this car, you are watching where are you going.. through the side window"

Na nástěnce nyxácký subaru vozový park.

Manuály - Subaru: http://www.subaruclub.cz/manualy
    rozbalit záhlaví
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PALMEX: až na to, že ti přijde docela dobrý oplastování forestra sti souhlasím s každým slovem, co jsi napsal .. tuning má začínat u motoru a jízdních vlastností, tak taky kdysi vznikl .. hoši asi nechápou, že samolepky jim moc koníků nepřidaj ..

JESSE_MORENO: no tak tady ho ještě neznáme, tak nám to přišel vysvětlit :) třeba si tu nějaký banány taky vyslouží :)
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    PALMEX: To ale neni o tom nazoru preci, to je o tom ze kluk co mu tece mliko po brade a ma zkusenosti s clankama na wiki a pak se svou predohnanou mikrou na potkani lidi oslovuje sasku atd. protoze mu prijde ze si z jeho znalosti asi kazdej musi sednout na prdel... techdle excesu uz ma na nyxu za sebou celou radu a i presto kolik lidi nezavisle na sobe ho uz slusne zadalo at toho necha, stejne tak spousta lidi na to slo vic zhurta jako ja jsem predvedl tu a pak taky dost lidi kteri mu proste dali rovnou ban a on si z toho neodnesl naprosto nic, ale vubec....

Me je z toho votuzingu na bliti, tobe neni, vidis dokazem si to rict slusne a nemusime jeden druhyho insultovat saskama.
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    IKSIK: Já bohužel nemam prachy ani čas..rekostrukce baráku, těhotná žena, zboží který plachtí po tunách na krám (i s fakturama) mi bohužel znemožnují se letos zúčastnit...rve mi to srdce..ale lepší než si nechat od manželky urvat hlavu i s koulema...

co se týče počasí, bude asi nejhorší kombinace...tz studený polomokro, takže to bude hodně o obutí.....ale v tvym případě (máš atmošku viď?) bych to neřešil a vyrazil bych...nemusíš tam rvát největší pilu, bude tam spoustu atmošek a i tak si to užiješ.
    Loni i ty největší střelci s STIčkama ztráceli na gumách a to bylo mokro.

K tuzingu a oplastovávání všeho možnýho:
    Osobně jsem zastánce sériových tvarů, bez jakejchkoliv plastovejch píčovin, s tím, že o to efektnější (i efektivnější) je, když je nainvestováno ve střevech. Taky se směju chlapcům (i když u těch se to dá ještě pochopit, narozdíl od 40ti letých pánů) který maj oplastovanýho golfa I a hrotěj to v zácpě.

Na druhou strau jsem schopen ocenit pokud je na voze, kterej na to motoricky má, vkusně udělaná třeba maska nebo tak něco....

Forester STI mi přijde celkově jako nesmysl...buď chci jezdit rychle a závodně a pak si koupim rézu, nebo chci rodiný auto s kufrem, průchodností v terénu a solidnim výkonem (pak teda legacy, outback nebo forester turbo) ale cpát do forestra STI technologii je podle mě trochu kočkopes....ale když už teda něco takovýho je...tak u toho jistý oplastování chápu...a konkrétně tohle mi přijde docela dobrý...

HAWK
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    IKSIK: to je dobře!, aspon můžete jezdit dveřma napřed! :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Tak jak to vidíte zejtra s tím Pískem? Počasí vypadá dost na prd. :-(
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    ja jsem vam to rikal :o)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    AXTHEB:
    COMMANCHE: ale jinak jsme tu všichni šašci :)
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    KINGFISHER: Nejsem sice expert, ale difuzor pri takove svetle vysce je asi neprilis ucinny. IMHO v tomto pripade jde spis o vzhled.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KINGFISHER: Tak zrovna tenhle difuzor bude s dost velkou pravdepodobnosti taky votuzing.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KINGFISHER: Promiň, ale srovnáváš rézu s forestrem? A jestli si myslíš, že je forester rally, nebo okruhový auto, pak si myslim, že je naše debata opravdu o hovně ..

Jo a ještě jsem se chtěl zeptat: co jinýho je tuzing, než to, aby to vypadalo líp? (rád bych zvýraznil slovo "vypadalo", protože k ničemu jinýmu to neni - to si bohužel neuvědomujou všichni ty dvacetiletý uhrovatý týnejdžři, co si olepěj golfa 1,4i po pradědovi, přidaj pár křídel od stíhaček a pak to hrotěj na světlech)

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    T_MAX: Forester STi neni offroad jestli ti to nedošlo. ty lamináty se tam nedávaj jenom proto, aby to vypadalo vytuzený, ale aby to vypadalo líp. to, že se ti to nelíbí neznamená, že to je špatně.

difuzory, čistě funkční záležitost..

T_MAX
    T_MAX --- ---
    KINGFISHER: Hele, bylo nám tu vcelku dobře, než jsi si sem přišel honit ego ..

Mě zas bavěj kreténi, co si za každou cenu nalepěj cokoliv laminátový na auto, jen aby vypadali strašně vytuzený - můžeš mi říct jedinej důvod, proč si na offroad dávat laminátový prahy a spoiler? (kreténismus jako důvod neberu) ..
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    JESSE_MORENO:
    Tady zatim nic takovýho nevnímám...tohle je první flame od založení týhle diskuze a doufám, že poslední...

můžem se klidně bavit o tom jestli to lízátko a prahy jsou hnusný nebo ne, ale bez šašků, pičusů, pizd atd...

konec OT keců...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JESSE_MORENO: :)) slušný :))
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    JESSE_MORENO:
    KINGFISHER:
    Ale no tak pánové.....urážky a nadávky si nechte do jiných diskuzí...opravdu nechci rozdávat RO a Banány...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KINGFISHER: Tak proč tam má přilepený to lízátko vepředu na spoileru a ty prahy? To nejsou originální díly ..
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Subaru Forester STi - Mini Test Road Test - Auto Reviews - Car and Driver
    http://www.caranddriver.com/reviews/car/04q3/subaru_forester_sti-mini_test_road_test
    265 koní...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    T_MAX: to takhle ale sjelo z výrobní linky ty šašku.

T_MAX
    T_MAX --- ---
    KINGFISHER: tyvole, to je úplně strašný !!! Já bych těm lidem lámal ruce za takovýhle paskvily :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    16.10.2010
    SUBARU KLUB - Diskuse - Monte Písek vol. IV
    http://www.czechsubaruclub.cz/forums.php?m=posts&q=1147

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Beauty... My Forester STi - Subaru Forester Owners Forum
    http://www.subaruforester.org/vbulletin/f115/beauty-my-forester-sti-38355/
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    jsem dneska potkal... Forester STi ... ty ofuky vypadaj luxusně.. docela by si zasloužil celej přestříknout.. (zboku takovej poškrábanej od křoví a taky ten čumák se loupe)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam