• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKSIK: kurňa, to musí bejt žencká !!! :D
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    T_MAX: Jsem si to myslel. Ale manželka mi to už zkouší vyrobit z moduritu. :-D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKSIK: ani ne :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    NIGHTHUNTER: To rozhodně, neni to jak když jdeš v sobotu pro páteční rohlíky :) Zavolám tam a uvidíme, co mi řeknou ..

IKSIK
    IKSIK --- ---
    Asi nikomu nepřebejvá jedna takováhle páčka na nastavování směru foukání větráku, viďte? :)

Patří to sem:
    CROSS
    CROSS --- ---
    NIGHTHUNTER: navíc slyšim prvně, že tenhle forester má zadní světla z LED a deaktivaci airbagu spolujezdce. Jedině že by to v rajchu měli jinak.
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    T_MAX: a ani nikde v kabině nemá přepínač mezi plynem a benzínem... na stránkách přímo toho bazaru je za původní cenu, kdežto na sbazaru už je o 10 tisíc levnější... navíc na stránkách u něj mají v popisu uzávěrku diferenciálu, což si asi pletou s redukcí... druhej Forester v jejich nabídce tam má fotky na sněhu... možná sem fakt moc podezřívavej, ale myslim, že opatrnost se při koupi auta vyplatí ;-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    NIGHTHUNTER: Jo, toho jsem taky okukoval :)

Hele plnění lpg se dá namontovat hned vedle hrdla na benzín, stojí to asi pětikilo navíc, takže v tom bych háček neviděl, spíš to, že nemá samoblepku na okně ..
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    T_MAX: Já Forestry sleduju už cca půl roku - ale začal jsem v kategorii cca 100 tisíc, po dlouhém rozvažování jsem už nakonec v kategorii cca 200 tisíc, ale stále se koukam i výš, jestli by se nenašlo něco výhodnýho, případně to nešlo trochu ukecat ;-)

Já koukal taky na tohle:
    Prodej Subaru Forester 2.0i 116Kw LPG 4 x 4 Nový mode - Sauto.cz
    http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/subaru/forester/8336934
    ale to LPG tam fakt nikde nevidim a celej autobazar se mi zdá nějakej divnej, když má fotky s autama na sněhu... podle googlu je to nějakej průměr, ale tam bych se asi zajel podívat, má obvykle Forestrů víc...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    NIGHTHUNTER: Asi tam někoho vyšlu na výzvědy :) Uvidíme, co zjistíme .. Že se prodává tak dlouho jsem netušil, začal jsem po nich koukat v pátek .. Ale když oželim těch 33 tis. km, daj se najít i levnější s třeba 50 tis. najeto ..
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    T_MAX: Na toho Forestra koukam uz dlouho, protože už se chystam jednoho koupit, ale nakonec to bude jinej. Takhle se mi taky hodně líbí, jen na něj nemam a hledal jsem nějaký mouchy - proč je tam v nabídce už skoro půl roku, stále za stejnou cenu a nikdo ho nekoupil, má pražský SPZ, servisovanej v Hostivaři a najednou se prodává až u Ostravy... Ale mít na něj, asi bych se domluvil s někym, kdo by ho šel omrknout ;-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KINGFISHER: No s postovanim nezajimavejch fotek si zacal.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KINGFISHER: Nechceš už držet pysk? My si tu povídáme o našich autech, tak se do nás přestaň srát a jdi si prudit jinam.

Btw, začínám uvažovat o prodeji mýho OTB a místo toho koupit http://www.tipcars.com/subaru-forester-20-lpg-13060858.html ..

Kdybyste někdo věděl o někom, kdo shání OTB z roku 2006 v plný palbě, dejte echo :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    IKSIK: já s tim nezačal ;-) ..

NILOR: k čemu nám je, že by za to sekal ruce id T_Max :-)

NILOR: hlavně tohle auto má na stopro nějakej teenager, což by i tomu vzhledu odpovídalo.. ten forester STi co jsem dával parkoval na místě pro rodiny, tak bych si klidně tipnul, že ho má nějaká mladá mamina s dětma..
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    KINGFISHER: Hele nech toho už. Mě to taky moc nezajímá, že se ti nelíběj nějaký votuněný auta.
    NILOR
    NILOR --- ---
    KINGFISHER: já si třeba myslim že žijou v jiným "decentním světě"
    NILOR
    NILOR --- ---
    KINGFISHER: a k čemu nám to je že bys za to sekal ruce
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    třeba tohle je naprosto otřesný, to uznávám.. za tohle bych sekal ruce, ale za decentní spoilery a prahy fakt ne..

o pár aut dál tahle Altezza zase na druhou stranu si myslim, že v pohodě..

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    IKSIK: tohli si koupil kámoš před nějakym tim rokem asi za 80.. ale bez kůže a nechával tam dávat lpg..

prodává to bazar, takže tý ceně se neni co divit..
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Jinak tohle je docela zajímavý. :-))))
    Hlavně ta červená kůže nebo jestli je to vůbec kůže.
    A ty plasty stříklý na stříbrno jsou hardcore.
    A ta cena...
    :-))))))))))))))

Subaru Legacy 2,0i 85kW 4x4 Kůže,Klima *LPG*, 1998r., 1994cm3, 85kW - otoMoto
    http://otomoto.cz/subaru-legacy-2-0i-85kw-4x4-kuze-klima-lpg-C15568790.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam