• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    RUFF23
    RUFF23 --- ---
    CROSS: me rikal prodejce na jare, ze na byt v prubehu leta novy 2.0, ktery bude pruznejsi a spotreba combo bude okolo 7,5l, ale pak jsem videl jen kampan na tu limitovanou 2,5 serku bez turba co se bezne prodava v US, takze taky nevim...co to ma byt. Kadopadne shodou okolnosti jedu pristi tyden do servisu tak se zeptam co japonci upekli. Jinak doufam, ze po tomto faceliftu uz lesnikovi udelaji poradny kabatek. Sef designer Subaru uz se nechal slyset, ze u novych modelu pujdou cestou jednoduchych linii viz koncept Hybrid Tourer, tak uvidime.

Jinak panove koho z vas zajima rallysport tak bych vas pozval na nasi FB stranku RallyLife.cz http://www.facebook.com/RallyLife.cz a TW: http://twitter.com/rallylifecz
    4PTO
    4PTO --- ---
    CROSS: preferujou všude kde stojí benzin 16 a míň kč :o))
    CROSS
    CROSS --- ---
    ad COMMANCHE: uz jsem na to koukal, ale tou vetou "Na evropské specifikace Foresteru 2011 si ještě budeme muset počkat." meli spis zacit ;-]

Prijde mi trochu smutny, kdyz ctu v clanku o Subaru o vecech jako "prepracovana mrizka chladice", ale predevsim jsem z toho nepochopil, co s tim motorem. Tak je to ten novej, co nedavno ohlasili, nebo ne? Pac ten predstavili jako zakladni dvoulitr, tak mi prijde divny, ze by jeho prvni zastavba byla jako 2.5. I kdyz je mozny, ze v juesej (nebo kde vlastne?) preferujou vetsi objem.
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    Subaru Forester 2011: pro další rok v novém - AutoRevue.cz
    http://www.autorevue.cz/subaru-forester-2011-pro-dalsi-rok-v-novem
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    CROSS: to jsem vůbec nevěděl
    CROSS
    CROSS --- ---
    pak je tu ještě subarufanclub.cz - a to prej jezdí Subaru v ČR málo :-]
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    IKSIK:
    4PTO:
    Hele nevim jaký je tam pozadí...původní je ten "špatnej" (www.subaruclub.cz) co já vim, tak se od něj v nějakou dobu trhla parta lidí a založili ten novej "dobrej" www.czechsubaruclub.cz Důvodem byly snad nějaký zpronevěry a nefunkčnost toho původního ve smyslu dělat akce pro klubáky.... víc nevim a ani nechci....jsem členem obou a ten novej je mi sympatičtější
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: O tom ani nevim. Nemá to něco společnýho s jistým pánem z Dobřichovic? :-)))
    4PTO
    4PTO --- ---
    IKSIK: ááále.. se dohádali jak staří dědci :))
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    PALMEX: Co je na něm špatnýho?
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    4PTO: jj. ale to je ten "špatnej" klub
    4PTO
    4PTO --- ---
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    spatřeno v pondělí v KV, svoje jsem ani emohl postavit vedle jak jsem se styděl...
    sorry za velikost

TOMYK
    TOMYK --- ---
    JEECRAFT: super, mrknu na to, díky
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    4PTO: tak to já ne.:-)
    4PTO
    4PTO --- ---
    TOMYK: hele a neměl´s nebo někdo od vás už nějaký súbo? mně se zdá že už jsem někoho s nějakou roubenkou na subaruklubech potkal.. ale možná je to jen moje haluz :)
    JEECRAFT
    JEECRAFT --- ---
    TOMYK: Tak to rozhodne zvaz jeste Bridgestone Blizzak DM-Z3. Doro ze Subaru Clubu jezdi docela husty veci http://www.subaruclub.cz/vozidlo/subaru-forester-808 , nejaky uz taky zkusil a tyhle do snehu prej absolutne nejlepsi!
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    tak díky všem za reakce. Asi zkusim ty COOPEry. Za tu cenu mi to přijde dobrej nákup. Pak poreferuju, jak nato. Máme totiž takovej penzionek na horách, v harrachově a je tam nutný každý víkend zavážet, takže proto tato 4kola, abych tam vyjel:-) A když už sem to nakousnul, tak: www.roubenkaharrachov.cz Kdo by měl zájem, ubytování na horách, ať se mi ozve do pošty. Už jsou nějaký plný termíny, takže je to o domluvě. Budeme třeba testovat zimní obutí:-)
    4PTO
    4PTO --- ---
    TOMYK: hezkej, ať slouží :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOMYK: jako s tema Geolandarama jsem absolvoval leccos, necekana namraza v rijnu, mrznouci mrholeni a podobny radosti, a proti zminenym Nokianum je to rozhodne znat - v drsnejsich podminkach bych se taky bal. V lete s nima problemy nemam, na to, jak si na ne lidi na forech stezujou, jsem celkem spokojenej.

(K tem Geolandarum jeste - myslel jsem, ze je to nejaka Subaru rarita, ale jednou jsem je videl obuty na Mercedesu G; pravda, bylo to v lete a ten mergl byl soft top verze na popojizdeni po meste s muzikou nahlas ;-])
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam