• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: je to k něčemu pouze pokud máš kůži (proč musej do plný výbavy dávat proboha kůži? je to totálně k hovnu - v zimě zima, v létě vedro) ....

to vyhřejvání skla je dobrý třeba do města, tam to funguje, ale po dálnici ani hovno :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    T_MAX: tak to me utěšilo (kyselý hrozny). Nikdy jsem moc nechápal, podle jakýho klíče Japonci určujou ty levely výbavy. Když jsme to kupovali, bylo to buď Active (holovůz) s příplatkovým Winter Packetem, nebo Comfort. Comfort jedinej měl střešní okno, tak nebylo co řešit. Vyhřívání sedaček a předního skla jsme oželeli.

(BTW ještě nikdy se mi nestalo, že bych zatoužil v nějaký situaci po vyhřívání sedaček - je to v praxi k něčemu?)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: mám to vyhřejvání a nijak extra to nepomáhá :)

AXTHEB: to je teorie pustá praktickýho výsledku :)

TOMYK
    TOMYK --- ---
    AXTHEB: :-)))
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Tak bacha, nejdriv stoupa chybovost gen. informace a pak az nasleduje sterilita:)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    To by mi spis pomohlo;-) Uz jednu potomku mám a po další narozdíl od zeny moc netouzim:-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TOMYK: Spalis si spermie;)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    Mám to vyhřívání předního okna kde se ukládají sterace a musím říct, ze libofka!!! Winterpacket rulez. Ještě si zatopim pod prdeli a nic me nezastaví:-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    To je fakt, asi tam budu muset nalejt nejakou agresivnejsi smes. Dneska cesta do prace vtipna. Polovina kantonu se zalekla snehu a zustala doma, zbytek se plouzi polovicni rychlosti, cestovni rychlost Subaru se oproti normalu nemeni.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    CROSS: Ostrikovac by ten led mel rozpustit
    CROSS
    CROSS --- ---
    IKSIK: nemám s tim problém při parkování... v práci parkuju v garáži +19° a doma na sice otevřeným, ale podzemním parkovišti, kde je taky na nulou, sere mě to za jízdy. Vono se to nezdá, teploměr včera ukazoval jenom -2° ale když jsem z toho doma vylez, pokrejvala auto půlcentimetrová ledová vrstva.

Jde mi o to, že prostě v jednom momentě se uchytí námraza na stěračích, který tim pádem ztratěj pružnost a přítlak a jenom rozmazávaj tající sníh po skle - v noci nic moc. Mám teda standardní stěrače (origo), ale to na to snad nemá vliv. Bohužel můj vůz ochudili o vyhřívání předního skla pod stěračema, což by možná pomohlo (možná taky ne, když je zároveň třeba s nima stírat).
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    CROSS: Ještě je možnost ty stěrače po každý jízdě sundavat a schovat dovnitř. Asi to začnu dělat, protože mě to taky štve.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Hmm tak cesta z práce dneska výživná, hoďku a půl padesát kiláků. Namrzající těžkej mokrej sníh je to nejlepší. Žádný Subaru jsem v pravým pruhu nezahlíd teda. :-]

Mělo to jedinou chybu, a sice námrazu na stěračích - jak to řešíte? Nic lepšího než zastavit, vylézt a odlámat to jsem nevymyslel.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: nene, já s ním kopu přez síť :) .. ty holky, co to hrajou na trávě ho kopou DO sítě :)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: neřikej že se taky honíš za míčem..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: mám zkluz a musím na nohec, to dneska asi nestíhám :D
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: ok. máš na to do rána času dost :))
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: No, hned jak přepadnu nějakou stařenku, šlohnu jí důchod a koupim si tu hedku ..
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: natoč něco a poděl se s námi.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: zejtra to už asi nestihnu, jedu ráno jezdit a pak kolem poledního do práce zpátky, abych taky něco udělal :D doufám, že ráno ještě bude sluníčko, bylo by to příjemný ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam