• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa

"in this car, you are watching where are you going.. through the side window"

Na nástěnce nyxácký subaru vozový park.

Manuály - Subaru: http://www.subaruclub.cz/manualy
    rozbalit záhlaví
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    CROSS: hele vyhřejvaný sedačky jsou super, pěkně si prohřeješ záda cestou do práce a hlavně je ti teplo i když to zatim moc netopí.
    T_MAX: Výbava Comfort bez kůže + Winterpacket.. Kůži sice rád, ale nijak mě to netrápí.. na to vyhřejvání si myslim, že to zrovna ideál neni..
    CROSS
    CROSS --- ---
    T_MAX: no kůži v interiéru jsem taky nikdy nepobral, asi že jsem to v žádným autě neměl a nemohl tak ocenit případný klady.

No právě po dálnici - jsem si řikal, že možná kdybych jel jako ostatní šedesát (a ne přes kilo), že by to tak nenamrzalo. Jenomže to by musely bejt vyhřívaný asi přímo ty stěrače, jestli to vůbec existuje... kór když tim potřebuju stírat a nemůžu je nechat v jedný poloze, jináč stejně skončim s průzorem jak z tanku.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: je to k něčemu pouze pokud máš kůži (proč musej do plný výbavy dávat proboha kůži? je to totálně k hovnu - v zimě zima, v létě vedro) ....

to vyhřejvání skla je dobrý třeba do města, tam to funguje, ale po dálnici ani hovno :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    T_MAX: tak to me utěšilo (kyselý hrozny). Nikdy jsem moc nechápal, podle jakýho klíče Japonci určujou ty levely výbavy. Když jsme to kupovali, bylo to buď Active (holovůz) s příplatkovým Winter Packetem, nebo Comfort. Comfort jedinej měl střešní okno, tak nebylo co řešit. Vyhřívání sedaček a předního skla jsme oželeli.

(BTW ještě nikdy se mi nestalo, že bych zatoužil v nějaký situaci po vyhřívání sedaček - je to v praxi k něčemu?)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: mám to vyhřejvání a nijak extra to nepomáhá :)

AXTHEB: to je teorie pustá praktickýho výsledku :)

TOMYK
    TOMYK --- ---
    AXTHEB: :-)))
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Tak bacha, nejdriv stoupa chybovost gen. informace a pak az nasleduje sterilita:)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    To by mi spis pomohlo;-) Uz jednu potomku mám a po další narozdíl od zeny moc netouzim:-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TOMYK: Spalis si spermie;)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    Mám to vyhřívání předního okna kde se ukládají sterace a musím říct, ze libofka!!! Winterpacket rulez. Ještě si zatopim pod prdeli a nic me nezastaví:-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    To je fakt, asi tam budu muset nalejt nejakou agresivnejsi smes. Dneska cesta do prace vtipna. Polovina kantonu se zalekla snehu a zustala doma, zbytek se plouzi polovicni rychlosti, cestovni rychlost Subaru se oproti normalu nemeni.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    CROSS: Ostrikovac by ten led mel rozpustit
    CROSS
    CROSS --- ---
    IKSIK: nemám s tim problém při parkování... v práci parkuju v garáži +19° a doma na sice otevřeným, ale podzemním parkovišti, kde je taky na nulou, sere mě to za jízdy. Vono se to nezdá, teploměr včera ukazoval jenom -2° ale když jsem z toho doma vylez, pokrejvala auto půlcentimetrová ledová vrstva.

Jde mi o to, že prostě v jednom momentě se uchytí námraza na stěračích, který tim pádem ztratěj pružnost a přítlak a jenom rozmazávaj tající sníh po skle - v noci nic moc. Mám teda standardní stěrače (origo), ale to na to snad nemá vliv. Bohužel můj vůz ochudili o vyhřívání předního skla pod stěračema, což by možná pomohlo (možná taky ne, když je zároveň třeba s nima stírat).
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    CROSS: Ještě je možnost ty stěrače po každý jízdě sundavat a schovat dovnitř. Asi to začnu dělat, protože mě to taky štve.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Hmm tak cesta z práce dneska výživná, hoďku a půl padesát kiláků. Namrzající těžkej mokrej sníh je to nejlepší. Žádný Subaru jsem v pravým pruhu nezahlíd teda. :-]

Mělo to jedinou chybu, a sice námrazu na stěračích - jak to řešíte? Nic lepšího než zastavit, vylézt a odlámat to jsem nevymyslel.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: nene, já s ním kopu přez síť :) .. ty holky, co to hrajou na trávě ho kopou DO sítě :)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: neřikej že se taky honíš za míčem..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: mám zkluz a musím na nohec, to dneska asi nestíhám :D
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: ok. máš na to do rána času dost :))
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: No, hned jak přepadnu nějakou stařenku, šlohnu jí důchod a koupim si tu hedku ..
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: natoč něco a poděl se s námi.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: zejtra to už asi nestihnu, jedu ráno jezdit a pak kolem poledního do práce zpátky, abych taky něco udělal :D doufám, že ráno ještě bude sluníčko, bylo by to příjemný ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam