• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    1023: Ti to nactu, dojed o pracovni dobe na albertov:)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    1023: nepamatuju se vůbec ..
    1023
    1023 --- ---
    Ok a kolik tak bajvoko za to chtěj?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    1023: To se mi taky stalo ..

já doporučuju Subaru Carpenter - Ocelářská 1 :)
    1023
    1023 --- ---
    Chtěl bych se poradit, začala mi svítit kontrolka chech engine. Jaký servis v Praze by jste mi doporučili na načtení chyby. Vůbec nemám ponětí, kolik to může stát. Podle mé úvahy to bude zřejmě na 90% problém s palivem, natankoval jsem bohužel u nějaké noname benzínky a od té doby to svítí.
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    Okas
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOMYK: ptam se jen ze zvedavosti, tuhle zimu mam vystarano a do pristi daleko. Nemusis kvuli me skakat do snehu. :-]
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    ale jestli chceš vědět přesně, tak se mrknu a odpoledne ti to pošlu.. Byly už jediný 4 v republice, tahali mi to z nějaký horoucí prdele. Naštěstí to šlo, bylo to přez známýho. Ale i tak za hrozně.. 2700 jedna..
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    CROSS: nokian nakonec..
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOMYK: mimochodem, co mas obuto?
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    Tak Subaru na sněhu nezklamal! Cca 40-50 čísel sněhu, příjezd asi 100 metrů do kopce po neprotáhnuté, s dvěma zatáčkama a zcela zasněžené cestě až k chatě. Libofka - na 1 AT.
    Co víc si přát? Kvůli tomu jsem to kupoval..

Subaru na snehu.JPG (2357256 B)
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    ZLUTAK23: atmosfericky dvoulitr (psal jsem to v predchozim postu)
    CROSS
    CROSS --- ---
    ZLUTAK23: 8-10, to bude dvoulitr bez turba :-]

(Mnou uvadena spotreba nize se tyka atmosferickyho dvoulitru 116 kW.)
    ZLUTAK23
    ZLUTAK23 --- ---
    DIXIE: a jakej máš obsah motoru při téhle spotřebe???? 2.0 nebo 2,5????
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    ZLUTAK23: nas je 2002, jezdime prevazne kraticky popojizdecky, za cca 9,5.. na delsi streky je to lepsi - benesov valasske mezirici vychazelo na 8,5l na 100km..

co se sere se po pul roce spatne posuzuje (zatim nic a doufam, ze to tak jeste nejaky patek vydrzi ;)

Co se tyce koupe, drzim palce pri hledani.. nejaky cas jsme objizdeli bazary s mechanikem, vetsina toho byl stoceny dovoz s pochybnou historii, opakovane se nam stolo ze o aute v nabidce neco uvadeli a pravda byla uplne jina.. po pul roce hledani jsme koupili auto na inzerat (prodaval soukromy majitel)
    CROSS
    CROSS --- ---
    ZLUTAK23: na zmíněném SFC fóru je třeba vlákno "Poraďte s výběrem staršího Forestera"
    SubaruFanClub.cz - Zobrazit téma - Poraďte s výběrem staršího Forestera
    http://subarufanclub.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=507

Co na spotřebě tě zajímá? Počítal bych 8-9 litrů na sto, mně to přijde jako normální spotřeba. Obecně platí, že tyhle auta jsou držáky, no ale deset let je deset let, to pak záleží kus od kusu. (Kdo a jak s tim jezdil a jak se o to staral.)
    ZLUTAK23
    ZLUTAK23 --- ---
    CROSS:

DIXIE:

chtel bych 2.O okolo roku výrobi 2000....ale spíš me zajíma co třeba spotřeba????a jestly se tam neco sere a tak proste uživatelské rady a tipy na co si dát pozor????
    CROSS
    CROSS --- ---
    IKSIK: v poslední době mám při pročítání novejch příspěvků pocit, že nic jinýho než srazy se tam ani neřeší :-]
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Jinak pánové, mám PRVNÍ ZÁŘEZ! ;-)
    Nějaký chlápci se pokoušeli vytáhnout nestartujícího Transita ze sněhem zahrnutýho podélnýho parkovacího místa. Měli na to Opel Ascona 1,6. Všude okolo uježděnej sníh, místama led. Frajer v Oplíku šel na to stylem "čím víc plynu, tím to víc táhne". Zatím si uklouzal pod tím jedním protáčejícím kolem hezkou loužičku ledu. Tak si řikám "To je výzva!" :))) No tak jsme Transita zapřáhli za mě, dám redukci, jedničku a dodávka byla venku jako prd! Pak jsem ho ještě roztáhnul, aby to nastartoval. Hned má člověk lepší pocit ze života. :)))
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: No ale pořád se tam dočteš, co potřebuješ. Na SFC to žije víc? Dělaj aspoň nějaký srazy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam