• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Jinak neni problem se dohodnout a vyzkouset to... Abych se priznal ja ji mam pul roku a jeste sem ji nemel v provozu, protoze sem mylne doufal ze budu mit obd II ;)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Nebyly, jenom to trvalo dyl nez je u DX zvykem. V tuhle chvili to znamena ze to budes mit nekdy v unoru.
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    jojo, už sem to taky vygooglil.. http://www.youtube.com/watch?v=wPzAwInukM0&feature=fvw to chci. byly nějaký problé=my s jednotkou při zasílání, převodu peněz?
    Btw. nedá se to už někde sehnat tady v ČR? popř. CH?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    na iPhone existuje tusim REV na tohle.
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    AXTHEB: ok, mám OSX právě, žádný windows.. ještě třeba iphone.. taky by mě zajímalo to realtime měření.. Na iphone asi nevíte, co?
    4PTO
    4PTO --- ---
    CROSS: ¨zrovna se dívám, na iphony je toho relativně dost.. http://www.devtoaster.com/products/rev/
    CROSS
    CROSS --- ---
    AXTHEB: diky, zajimavy; to PPC me napadlo pac na dealextreme pisou, ze soft na PPC je (ha ha - asi z toho zavirovanyho CD); no ja nejsem zadnej bastlir, ale neco si o tom aspon prectu.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    V americkejch modelech od '96 a v evropskejch od 2001 je standardni OBD II konektor, ano da se k nemu pripojit nastalo a realtime merit. Jestli pro to existuje aplikace pro PPC nevim.
    CROSS
    CROSS --- ---
    AXTHEB: zeptam se velmi naivne, jak taky jinak - na tohle je v aute nejakej konektor, ke kterymu se to da permanentne pripojit, a pokud jo, dokaze to hlasit informace (jestli teda ridici jednotka nejaky poskytuje) v realnem case?
    Mam nekde v supliku jedno nikdy nepouzivany Pocket PC... :-]
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TOMYK: Je k tomu zavirovany cedecko na windowsy, ja k tomu mam aplikaci pro androida.
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    mohl bych taky někdy přijet?:-)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    AXTHEB: hmmm. na jakym os to funguje? Ale vypadá to zajímavě!
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    ehm, jesti můžu být tak smělý, kde na albertově, popř., co za servis? bydlím nedaleko, pod Vyšehradem, tak bych možná navázal kontakt:-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    1023: Ti to nactu, dojed o pracovni dobe na albertov:)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    1023: nepamatuju se vůbec ..
    1023
    1023 --- ---
    Ok a kolik tak bajvoko za to chtěj?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    1023: To se mi taky stalo ..

já doporučuju Subaru Carpenter - Ocelářská 1 :)
    1023
    1023 --- ---
    Chtěl bych se poradit, začala mi svítit kontrolka chech engine. Jaký servis v Praze by jste mi doporučili na načtení chyby. Vůbec nemám ponětí, kolik to může stát. Podle mé úvahy to bude zřejmě na 90% problém s palivem, natankoval jsem bohužel u nějaké noname benzínky a od té doby to svítí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam