• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    4PTO
    4PTO --- ---
    co říkáte?
    Prodám Subaru Forester 2.0 (110kW), rok 2010, SUV, Benzín, Tiptronic - ojeté auto, prodej - Autobazar AAA Auto
    http://www.aaaauto.cz/cz/subaru-forester/car.html?id=2133627&search=forester&make=114&model=194
    (otec shání auto, tak jsem si tak říkal.. :)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    CHILLIBOY: no tak to je hustý! máš hodně velkou kliku!
    paleček za happy end.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CHILLIBOY: Haleluja !!!
    4PTO
    4PTO --- ---
    ..mohl aspoň dotankovat za vypůjčení, každopádně obdivuhodný, že nic nesebral..
    CHILLIBOY
    CHILLIBOY --- ---
    Děkuji všem za projevy sounáležitosti i soustrasti, ale Impreza se k překvapení všech našla. Více ZDE ,)
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    CHILLIBOY: Upřímnou soustrast...popravdě jsem věřil, že tyhle se nekradou...
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    CHILLIBOY: Budu koukat. Po Subárkách se obyčejně ohlídnu a takovejch bílejch starejch Imprez moc neni.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CHILLIBOY: nakopat jim prdele ..
    4PTO
    4PTO --- ---
    CHILLIBOY: kurvy jedny.. kazdopadne to napis i na subarucluby, subaristi mají oči otevřené..
    CHILLIBOY
    CHILLIBOY --- ---
    V noci z pátku na sobotu mi někdo odjel s Imprezou neznámo kam. Poprosím veleváženou společnost o pomoc při pátrání. Třeba někde stojí odstavená. Více infa naleznete ZDE. Děkuji.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    COMMANCHE: No, on jich udělal pro Subo víc :) Každopádně můj oblíbenej herec v oblíbený značce auta? Senzace :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    COMMANCHE: ne, ale k tomu legacytanku se hhodí :)
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    Vite, ze Bruce Willis hral v reklame na Legacy? :)

YouTube - Bruce Willis - Subaru Legacy Touring Wagon
    http://www.youtube.com/watch?v=C6jdT9hhFDQ
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Neporizovali jste nekdo nekdy novej predni blatnik? Mam ho nejakej omlacenej a na jedny strane uz se pomalu porouci k zemi, tak by me zajimalo kolik tak stoji. Nepotrebuju original z japanu staci mi ta kopie na Outback 1999 2,5l.
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    ok, díky.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Uvidime, kdyztak se dohodneme pristi utery.
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    Tak uterek příští týden, to by mi vyhovovalo.. Btw, nechtěl bys to kdyžtak prodat? vim, že si psal, že na tvý auto to bohužel nefachá..
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    V 17:15 uz budu v haji. Popravde posledni dobou kolem pate byvam v praci jenom v uterky.
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    AXTHEB: aha, než se zahřeje? hele, co takhle ve čtvrtek albertov v 17:15? ten dongl vyzkoušet..
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Protoze ti jeste nefacha katalyzator
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam