• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    4PTO
    4PTO --- ---
    COMMANCHE: ne, ale k tomu legacytanku se hhodí :)
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    Vite, ze Bruce Willis hral v reklame na Legacy? :)

YouTube - Bruce Willis - Subaru Legacy Touring Wagon
    http://www.youtube.com/watch?v=C6jdT9hhFDQ
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Neporizovali jste nekdo nekdy novej predni blatnik? Mam ho nejakej omlacenej a na jedny strane uz se pomalu porouci k zemi, tak by me zajimalo kolik tak stoji. Nepotrebuju original z japanu staci mi ta kopie na Outback 1999 2,5l.
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    ok, díky.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Uvidime, kdyztak se dohodneme pristi utery.
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    Tak uterek příští týden, to by mi vyhovovalo.. Btw, nechtěl bys to kdyžtak prodat? vim, že si psal, že na tvý auto to bohužel nefachá..
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    V 17:15 uz budu v haji. Popravde posledni dobou kolem pate byvam v praci jenom v uterky.
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    AXTHEB: aha, než se zahřeje? hele, co takhle ve čtvrtek albertov v 17:15? ten dongl vyzkoušet..
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Protoze ti jeste nefacha katalyzator
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    Super. To jsem chtěl slyšet. I kdyz teda ta para pekne smrdí:-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TOMYK: tyhle motory kouřej furt, ale je to spíš pára, než co jinýho ..
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    AXTHEB: určitě, tak kolem 5tý?
    btw, taky vám to tak hrozně kouří, když to nastartujete studený?(-10C) a pak než se to zahřeje, tak to jede dost nahovno a řve to... svíčky?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    No s casem na tom nejsem nejlip, muzes nekdy o pracovni dobe na albertov?
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    kdo tady má ten wifidongl na diagnostiku? Rád bych si to vyzkoušel. Je čas?
    Díky
    CROSS
    CROSS --- ---
    Na mně cestou domů po Novým roce zablikala párkrát kontrolka motoru v rajchu na dálnici, když jsem jel víc jak 150. Vyřešil jsem to snížením rychlosti, od tý doby nic. Tak uvidim zítra (opět v rajchu na dálnici), jestli to byla nějaká náhoda, podivnej českej benzín nebo jestli nechám vydělat servisu.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    aaaaa, už to z vás leze .. jsem rád, že v tom nejsem sám :D
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Teda ono moje Súbo má taky pár much na kráse, ale dokud je všude furt jenom zima, mokro a brzo tma, tak taky nemám náladu se v čemkoliv vrtat.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    No mne to nestartuje kdyz se to snazi nastartovat nekdo jinej nez ja. A pak mi to taky nejak netahne, ale nemam naladu to resit.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: To jo. Já ještě pořád řešim jenom co by se dalo vylepšit nebo doplnit. Na nic rozbitýho jsem zatím nenarazil. Ťuky ťuk na dřevo.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: Jako jo, to jsou .. ikdyž ty silnice mi dávaj teďka docela zabrat .. vypadá to na ložisko v prdeli a určtiě jsou v hajzlu tyčky, kosti a gumy u stabilizátorů ..

zajeaný díry, to zas bude raketa :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam