• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: za ty prachy ho neprodáš a já si rok počkám a koupim ho od tebe za 100tis. dobrej deal ne?? :))
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Prodám svýho mazlika (přišel čas na výměnu za mladšího)

Subaru Outback 2,5 i
    r.v. 7/2004
    121 kw
    najeto 226 tis. km, při 160 tis. km výměna motoru
    čerstvá STK
    redukční převodovka
    pravidelný servis v Subaru Carpenter
    maximální možná výbava (lcd display, navigace, palubní počítač, digitální klimatizace, vyhřívané sedačky, velké střešní okno, .....)
    zabudované BlueTooth Handsfree
    zeleno stříbrná varianta
    litá kola, zimní gumy 70%
    nové tlumiče, čepy, ložiska, ..........
    cena 230 tis. vč. DPH
    CROSS
    CROSS --- ---
    Já jsem si řikal, k čemu tam ty platový bazmeky asi jsou (mně na Foresteru příčníky nepískaj - možná proto, že jsem tam ty kousky plastu podle návodu nalepil, ale píská mi střešení okno, což je taky trochu voser).
    FIFAS
    FIFAS --- ---
    Diky, prej je jednoduche reseni, staci nalepit ty plastove difuzorky pred tu spodni sterbinu, anebo tu sterbinu zespodu zalepit paskou, pak prej uplne bez piskani, nasel jsem to na foru Subaru :]
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    FIFAS: Je to příčníkama, né rakví :) Já je mám taky a nandavám je opravdu jen v nouzi :)
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    FIFAS:
    zkoušel jsi jet bez rakve jen se zahrádkou? může to způsobovat profil těch příčníků...Thule má např. několik typů profilů, právě pro eliminaci hluku.
    Takže nemusí bejt chyba v rakvi..
    FIFAS
    FIFAS --- ---
    cest, potrebuju poradit.
    Mam Subaru Outback 2010, dokoupil jsem original zahradku (Mont Blanc) a uz jsem zkousel jizdu se dvema rakvemi (Thule a Hakr) a obe dve naprosto nesnesitelne piskaji pri vyssich rychlostech 100 - 150 kmh. Od 150kmh je klid, ale to se neda jet porad ze :]
    nevite nekdo cim to mue byt zpusobene a jestli se stim neda neco delat?
    1023
    1023 --- ---
    CHARVYBURGER: Tak toho/ty neznám. Kde se dá najít, sehnat?
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    1023: zkus švadlenku...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    1023: jeste skus awd.cz
    1023
    1023 --- ---
    Když už se tady tak bavíte o spojce, kam by jste mi doporučili zajet na výměnu. Nejlépe Praha, nebo střední čechy. Případně kolik jste za to na tom konkrétním místě dali. U LL-Carpentra předběžne 16 000,-
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    PALMEX: nevěříme! my chceme video :))
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    Je tomu tak 3 týdny zpátky, když ještě panovala paní zima...Teploty již několik týdnů nevystoupily nad - 5, svahy sjezdovek byly promrzlý na beton a tak jsem podlehl letité touze vytáhnout lego na sjezdovku.....2 jízdy nahoru a dolů, zhruba 8 minut vytočená 2ka na 6000 ot/min a neustálej drift v cca 120km/h....stálo to skoro 15litrů benzínu a zážitek mam na celej život....sice bez kamery a bez foťáku, takže bez záznamu..ale aspoň takle slovně vám to musim podat...
    Horám Zdar
    LUKKAST
    LUKKAST --- ---
    4PTO: takze predtim jsem mel spojku uplne v prdeli a uz to ani s ni nefungovalo ? :D protoze predtim se mi to ani jednou nestalo,to prave nechapu :(
    4PTO
    4PTO --- ---
    LUKKAST: jasně že jo, imprezy to mají i dřív jak 99
    LUKKAST
    LUKKAST --- ---
    CROSS: prave nekdo mi rikal ze se to u 4kolek dela..ale nevim jestli uz u r.v. 99
    CROSS
    CROSS --- ---
    LUKKAST: já tomu teda po technické stránce nerozumím, ale připomíná mi to fungování hill holderu čili asistenci pro rozjezd do kopce u Foresteru. Ale ten se do Imprezy snad nemontoval.
    LUKKAST
    LUKKAST --- ---
    zdravim, mam takovy mensi dotaz :) mam po vymene spojky a stalo se mi, kdyz jsem stal v kopci(bez rychlosti,brzdy a se seslapnutou spojkou) auto zustalo zabrzdene,jako kdyby to ta spojka drzela....
    pri vymacknuti spojky auto povolilo a popojelo....
    nevim cim to je, nevim jestli je spatne udelana nova spojka, nebo to je takhle normalni(jak mi nekdo rikal,ze to subarka maj) ale u stare spojky mi to nedelalo...bud byla uz tak v prdeli nebo nevim.....?
    Mate s tim nekdo zkusenosti ?
    mam subaru imprezu GF r.v. 99 kombi
    Dix za rady :))
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    jinak řešil jsem teď píčníky na forestra a musim říct, že docela porod.. nakonec to jsou thule za něco málo přez 5000,-...
    Zajímavý jsou ale příčníky prorack ( mají profil leteckého křídla) jenže účka na rakev pro tento typ příčníků stojí 1700,-!!! 4 kusy naohejbaný tyče se závitem... no, takže jsem opustil a skončil u klasiky thule... Jo a subaru taky prodává thule, s logem subaru a jako jediná automobilka to prodává dráž než thule..škoda, jinak bych asi koupil to subaru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam