• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    ahoj, máte někdo zkušenosti s Legacy 2.0 kolem roku 1994 až 1996? vidm jich dost kolem 30 tis. ale nevim jestli se 4wd za tuhle cenu nebude prodražovat opravama.
    hodlám kupovat kombík a líběj se mi např. tyhle
    http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/subaru/legacy/8688854
    http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/subaru/legacy/8688854
    http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/subaru/legacy/8643656
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mimochodem jak se tu před časem řešilo, pořídil jsem si z dealextreme OBD2 bluetooth dongle. Trochu jsem to uspěchal, neb až po objednávce jsem zjistil, že na iOS (iPhone, iPad) neexistuje soft komunikující přes bluetooth (údajně to má Apple nějak omezený, takže všechny iOS programy to řešej přes wifi).

Nicméně na několikátý pokus jsem to rozchodil z letitým Pocket PC, co se mi válelo ve skříni, zatim jenom se SW OBD Gauge, kterej toho moc neukazuje (soft přibalený číňany je na h***). No, v každym případě je pěkný vědět, že po zablikání kontrolky motoru před časem mi v jednotce nezůstala žádná chyba.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: Když seženu rozumnýho OTB, tak OTB, jinak asi Forestera kolem roku 2007 - 2008 ..
    CROSS
    CROSS --- ---
    T_MAX: a za co budeš měnit už víš?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: Interiérově se mi líbí to moje, exteriérově to starší .. to nový se mi líbí jen zezadu :D
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    4PTO: Za mnou jednou stalo legacy boxer diesel a ja (outback 97) jsem si pripadal takovej mrnavej menecenej... Ma to o nekolik cm nebo spis dm vejs.
    4PTO
    4PTO --- ---
    4PTO
    4PTO --- ---
    T_MAX: ty mladší legacy no..a hlavně ty úplný mimina teď..to je divný auto (nechť mi odpoustí ten jeden kdo ho tu má) to je takovy mamutovský a přitom to mamut není.. třeba jim časem na chuť přijdu
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Tak kdo už má přezuto na letní a v ostřikovačích žlutou místo modrý a doplněnou klimošku? ;-)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: za 100 pujčit?? ok jak chceš. ale vrátim ti ho v takovym stavu že ho ani za 100 neprodáš! stojí ti to za to??určitě ne, tak mi ho za 100 prodej a aspoň na něj můžeš občas kouknout z okna kanceláře jak ho tam pořádně dráždim :)))
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: Díky za rozbor největšího znalce trhu na nyxu :)

Když mi dáš 100 tis., tak ti ho na odpoledne půjčím, to je dobrej deal! :D

200 tis. mi dají v bazaru výkup na ruku, to mám zjištěný a potvrzený .. To je ale málo, chci 230!
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: za ty prachy ho neprodáš a já si rok počkám a koupim ho od tebe za 100tis. dobrej deal ne?? :))
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Prodám svýho mazlika (přišel čas na výměnu za mladšího)

Subaru Outback 2,5 i
    r.v. 7/2004
    121 kw
    najeto 226 tis. km, při 160 tis. km výměna motoru
    čerstvá STK
    redukční převodovka
    pravidelný servis v Subaru Carpenter
    maximální možná výbava (lcd display, navigace, palubní počítač, digitální klimatizace, vyhřívané sedačky, velké střešní okno, .....)
    zabudované BlueTooth Handsfree
    zeleno stříbrná varianta
    litá kola, zimní gumy 70%
    nové tlumiče, čepy, ložiska, ..........
    cena 230 tis. vč. DPH
    CROSS
    CROSS --- ---
    Já jsem si řikal, k čemu tam ty platový bazmeky asi jsou (mně na Foresteru příčníky nepískaj - možná proto, že jsem tam ty kousky plastu podle návodu nalepil, ale píská mi střešení okno, což je taky trochu voser).
    FIFAS
    FIFAS --- ---
    Diky, prej je jednoduche reseni, staci nalepit ty plastove difuzorky pred tu spodni sterbinu, anebo tu sterbinu zespodu zalepit paskou, pak prej uplne bez piskani, nasel jsem to na foru Subaru :]
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    FIFAS: Je to příčníkama, né rakví :) Já je mám taky a nandavám je opravdu jen v nouzi :)
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    FIFAS:
    zkoušel jsi jet bez rakve jen se zahrádkou? může to způsobovat profil těch příčníků...Thule má např. několik typů profilů, právě pro eliminaci hluku.
    Takže nemusí bejt chyba v rakvi..
    FIFAS
    FIFAS --- ---
    cest, potrebuju poradit.
    Mam Subaru Outback 2010, dokoupil jsem original zahradku (Mont Blanc) a uz jsem zkousel jizdu se dvema rakvemi (Thule a Hakr) a obe dve naprosto nesnesitelne piskaji pri vyssich rychlostech 100 - 150 kmh. Od 150kmh je klid, ale to se neda jet porad ze :]
    nevite nekdo cim to mue byt zpusobene a jestli se stim neda neco delat?
    1023
    1023 --- ---
    CHARVYBURGER: Tak toho/ty neznám. Kde se dá najít, sehnat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam