• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    ajaj ----
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Tak s tou naší spotřebou se to má tak, že nám někde uchcává benzín. Je to nejvíc cejtit vzadu vpravo. Tam jak je hrdlo nádrže, ale přímo z něj to neni. :-/
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    RUFF23: Mne se to docela libi. Ta Impreza ma ty tvary opet plynulejsi a oproti nove verze Legacy primo harmonicke :). Dokonce i ten hatchback se mi nezda az tak priserny. A v zakladni verzi to neni sportovni auto. I stare Imprezy vypadaji v zakladu naprosto civilne. A dokazu si predstavit, ze nove STI bude kopat prdel :).
    RUFF23
    RUFF23 --- ---
    CROSS: Me spis u te "SUV" Imprezy vyrazila dech cena...nejakych 650 tis. za diesela je docela preplesk.

Jinak prizvednout muzes cokoliv o 5 cm podlozkama. U Subaru me tvrdili ze to na zvetseni naklonu nema vliv.
    RUFF23
    RUFF23 --- ---
    No tak uz je venku i seriovka Imprezy a teda sedan, hlavne pak jeho zadni cast me moc neoslovuje: http://www.auto.cz/subaru-impreza-sedan-hatchback-2012-a-kompletne-v-novem-58130 prijde me to takove tezke na to, ze je Impreza synonymum pro sportovni auto. Ale v STI verzi bude vypadat snad lepe.

Kazdopadne kdyz vemu soucasny exterier Imprezy, Outbacku, Lega a Forestera tak je to posun k lepsimu. Ja jsem osobne zvedav na novou podobu Forestera. Vetsinou byla nova verze po Impreze.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    RUFF23: nová tribeca scout ?? :))
    CROSS
    CROSS --- ---
    RUFF23: mně se to celkem líbí (na to, jak jsem kroutil hlavou u XV, když se objevila). Zvedlou krátkou Imprezu bych si snad i koupil, ale víme, jak to chodí v Evropě... resp. jak to dopadlo s tou sériovou, která se od normální Imprezy liší jenom oplastováním.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RUFF23: trochu jo a trochu ne ..
    RUFF23
    RUFF23 --- ---
    Panove co rikate novemu konceptu SUBARU XV ?: http://www.rallylife.cz/subaru-xv-concept a http://www.auto.cz/subaru-xv-concept-58086

Za me palec nahoru!
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOMYK: mě stálo 90k u Freye cca 13 tisíc (v tom nějaký další práce typu čištění klimošky)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TOMYK: zkus ještě nějaký další servisy, ne? :)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    Mám dotaz. Potřebuji servisní prohlídku dle servisní knížky. Volal jsem do ALM hostivař, tam mi řekli, že servisní prohlídka v 90k je malá a že bude stát cca 6k. Pak jsem volal do Emila freye a tam mi řekli že je velká, stojí 10 k (+2k za revizi plynu) a pak ještě kontrola pístů (pokud nebyla provedena). To už si ani nepamatuju cenu, prtože předpokládám, že provedená byla..
    Komu mám teda věřit?:-)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    Ale jinak krásný foto. Photoshop zajistí mou přítomnost:-)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    4PTO: nee, kdy to bylo? Harrachov je muj druhej domov.. jezdim tam s forestříkem o 106.. sakra, taky jsem ho mohl vyvonit a vystavit..
    4PTO
    4PTO --- ---
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Mám za sebou prvních 300km s novýma Bridgestonama. Po rovině je to jako by auto levitovalo pár cm nad zemí a zatáčkama to jede jak po kolejích. Zatím si nemůžu stěžovat. :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    CROSS: Na SubaruClubu.cz je docela rozsáhlá diskuze o palivu E85. Nepamatuju si, že by si tam někdo stěžoval, že by se mu kvůli tomu něco stalo s autem. Sám jsem to ale ještě nezkoušel.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Povedlo se mi nsk v rajchu natankovat 95 michanou s 10% bioethanolu (zelena pistole s napisem 95, do cteni jsem se pustil az kdyz to tam teklo...). Ted jsem usilovnym googlenim zjistil, ze snad se nic nedeje a motor by to mel prekousnout (tak po ceste se nic nedelo), mate s tim nekdo zkusenosti?
    4PTO
    4PTO --- ---
    hlavně čím těžší kurvy to jsou, tím menší je s tím zábava a to je podstatný (pro mě)
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    KROTITEL: S tim souhlasim. Mam stejny jako "Maxik" a i po skoro dvou letech se mu nemuzu vynadivat :). Jen doufam, ze dalsi model bude o neco lepsi, protoze nevim, co si budu kupovat za 2-3 roky :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam