prekopiruji sem muj dotaz na subaruclub, treba i tady mi nekdo muze pomoct nebo poradit. jsem laik a uz vubec ne mechanik :(
Zdravim, potrebuji velice pomoc
mam po vymene spojky a oprave lozisek v prevodovce..ale spojka byla dana na stary setrvacnik, ktery asi nebyl uplne v poradku..ted po nekolika odjetych km slysim (asi z motoru) takovy zvlastni zvuk(jakoby setrvacnikovej) pri vetsi rychlosti vic pri male skoro vubec..je to jako kdyz je neco praskle a toci se to dokola...
ted jeste,kdyz jsem prijel z prace, ucitil jsem smrad gumy nebo spojky, spis asi spojky...nevim cim to je, mam strach s tim jezdit aby to neskoncilo nekde uplne :(
nekde jsem slysel, ze to muze byt tim setrvacnikem a ze jde prebrousit a vyvazit. Jenomze kde ? nebo u koho a kdo by byl tak hodny a udelal mi to ? ja uz fakt nevim cim by to mohlo byt:( snazim se najit pricinu a odstranit ji.
Hlavne bych potreboval nekoho zkuseneho kdo mi rekne presne co s tim je a nejlepe se na to podiva sam a kdyby to mohl opravit bylo by to urcite nejlepsi :)
jsem uz zoufaly :(
prosim pomozte, nechci to davat do servisu opet a vyplaznout nehoraznou sumu a nic z toho :(
udelam pro to vse