• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa

"in this car, you are watching where are you going.. through the side window"

Na nástěnce nyxácký subaru vozový park.

Manuály - Subaru: http://www.subaruclub.cz/manualy
    rozbalit záhlaví
    CROSS
    CROSS --- ---
    LUKKAST: subaru je taky nej a taky v nem nejezdej vsichni :-]
    LUKKAST
    LUKKAST --- ---
    CROSS: svijany jsou nej nej nej :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: Tak to je nejlepší Vochcávka, kterou jsem kdy viděl :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tyve + za Svijany bylo prvni, co me napadlo, kdyz jsem tu fotku uvidel. To jsem netusil, ze jsou Svijany mezi subaristama tak popularni. ;-]
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    4PTO: dalsi + za svijany. =)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO:
    LUKKAST: největší plus za svijany !!! :D
    LUKKAST
    LUKKAST --- ---
    4PTO: + za svijany :))
    4PTO
    4PTO --- ---

pak že to není praktický auto :)))
    LUKKAST
    LUKKAST --- ---
    IKSIK: mam, v praze v modranech :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    A nebo jestli to máš někde v Praze, tak bych se klidně přijel podívat. :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    LUKKAST: No jestli sis tu spojku nechával měnit někde v servisu, tak bych nejdřív začal s reklamací.
    LUKKAST
    LUKKAST --- ---
    IKSIK: ten zvuk rachtani nebo jak to nazvat je i kdyz nemam zarazenou rychlost, ale mozna pri rychlosti a zvyseni otacek trochu zesili, ale to je jenom domnenka mozna :(
    LUKKAST
    LUKKAST --- ---
    IKSIK: spis jako guma :(
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    LUKKAST: Aha. Už to čtu.
    Ten zvuk mění frekvenci podle rychlosti jízdy nebo podle otáček motoru? Mě zatím přijde, že někdo při výměně spojky málo utáhl přítlačák a ten tam nějak kloktá a do toho ti prokluzuje spojka a pálí se.
    Jak to smrdí? Jako spálená guma nebo jako plesnivej hadr?
    LUKKAST
    LUKKAST --- ---
    IKSIK: jj jenom jeden.. prave i s tou demontazi, ja ho urcite nedokazu vyndat :(
    ale jak rikam, furt nevim jestli to je tim....ale myslim si, ze na 80% je
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    LUKKAST: No jestli tam máš jenom jeden setrvačník, tak ten je připojenej k motoru. :) Ale jestli ho vyndáš, tak přebrousit ho do roviny už není problém. Ale ty bys to chtěl asi i s tou demontáží, viď?
    LUKKAST
    LUKKAST --- ---
    prekopiruji sem muj dotaz na subaruclub, treba i tady mi nekdo muze pomoct nebo poradit. jsem laik a uz vubec ne mechanik :(

Zdravim, potrebuji velice pomoc
    mam po vymene spojky a oprave lozisek v prevodovce..ale spojka byla dana na stary setrvacnik, ktery asi nebyl uplne v poradku..ted po nekolika odjetych km slysim (asi z motoru) takovy zvlastni zvuk(jakoby setrvacnikovej) pri vetsi rychlosti vic pri male skoro vubec..je to jako kdyz je neco praskle a toci se to dokola...
    ted jeste,kdyz jsem prijel z prace, ucitil jsem smrad gumy nebo spojky, spis asi spojky...nevim cim to je, mam strach s tim jezdit aby to neskoncilo nekde uplne :(
    nekde jsem slysel, ze to muze byt tim setrvacnikem a ze jde prebrousit a vyvazit. Jenomze kde ? nebo u koho a kdo by byl tak hodny a udelal mi to ? ja uz fakt nevim cim by to mohlo byt:( snazim se najit pricinu a odstranit ji.
    Hlavne bych potreboval nekoho zkuseneho kdo mi rekne presne co s tim je a nejlepe se na to podiva sam a kdyby to mohl opravit bylo by to urcite nejlepsi :)
    jsem uz zoufaly :(
    prosim pomozte, nechci to davat do servisu opet a vyplaznout nehoraznou sumu a nic z toho :(
    udelam pro to vse
    LUKKAST
    LUKKAST --- ---
    IKSIK: jj setrvak,setrvacnik ja nevim jak jinak bych to pojmenoval :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    LUKKAST: Setrvačník v převodovce?
    LUKKAST
    LUKKAST --- ---
    umel by nekdo prebrousit stary setrvacnik v prevodovce prosim ? predem dekuji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam